KUNTOILUPROJEKTI ALKAA ELOKUUSSA!

Moni on seurannut syksyn 2016 ja kevään 2017 aikana Haukiputaan yrittäjien kuntoiluprojektia. Siinä osallistujat kävivät alkukartoitusmittauksissa, joissa teimme kehonkoostumuksen mittauksen, kestävyyskuntoa mittaavan polkupyöräergometritestin sekä lihaskunnon mittauksen kolmen eri lihaskuntoliikkeen avulla.  Tulokset käytiin yhdessä läpi ja niiden perusteella mietittiin miten kannattaisi lähteä seuraavalle 3kk kestävälle itsenäiselle kuntoilujaksolle, jossa oli tavoitteena parantaa myös ruokailutottumuksia. Jokainen valitsi itselleen mieluisimmat liikuntamuodot: joku kävi uimassa, toinen kävelyllä ja kolmas kuntosalilla. Ajatuksena on valita itselleen mieluisia liikuntamuotoja. Ruokailutottumuksiin kiinnitettiin huomiota saatujen vinkkien mukaan. Kolmen kuukauden jälkeen teimme kuntoiluprojektin päätösmittaukset. Hienoja tuloksia saavutettiinkin, jokainen omalla tavallaan!

Vastaava kuntoiluprojekti alkaa jälleen syksyllä, ja nyt osallistua voi kuka tahansa! Mukaan mahtuu niin yrittäjiä, liikuntaa vasta aloittelevia, kuntoilijoita, kuin painonpudottajiakin. Mahtavan hyödyn projektista saavat esimerkiksi he, jotka eivät harrasta liikuntaa juurikaan mutta halu aloittaa olisi kova.

Alkumittaukset tehdään viikolla 34 & 35, eli 21.8.2017-31.8.2017 välisenä aikana. Omatoiminen kehitysjakso alkaa tästä syys- loka- marraskuun ajan. Päätösmittaukset tehdään viikoilla 48 ja 49 eli 1.10.12.2017 välisenä aikana.

Ilmoittaudu mukaan kesän etuhintaan 89€/mittauskerta! Kuntoiluprojektin kokonaishinta on 178€, joka laskutetaan kolmessa erässä. Ensimmäinen erä lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä, toinen syyskuussa ja kolmas marraskuussa. Hinta sisältää mittaukset & testit, kirjallisen materiaalin sekä valmentajan testipalautteen.

Voit ilmoittautua mukaan p. 044-5545787 tai sanna@lkcore.fi.