Kuntosaliharjoittelun aloittamiseen liittyy paljon kysymyksiä. Mitkä liikkeet valitsen? Kuinka paljon painoa tulee valita ja montako toistoa liikettä tehdään? Missä järjestyksessä liikkeet kannattaa suorittaa?

Mikäli et ole ihan varma mistä aloittaa, niin suosittelemme oman ohjelman tilaamista. Valmentajan laatima kuntosaliohjelma suunnitellaan henkilökohtaisesti sinulle, ja se perustuu esitietolomakkeessa antamiisi lähtötietoihin.

Täytä ja lähetä lomake, otamme sinuun yhteyttä ohjelman valmistuttua! Nousujohteisen harjoittelun varmistamiseksi ohjelma tulisi päivittää 2-3kk:n välein.

Hinnat: 1-jakoinen 50€, kaksijakoinen 65€, kolmijakoinen 80€, nelijakoinen 95€ ja viisijakoinen 115€. Suosittelemme ohjelman läpikäymistä yhteistreenissä, kuntosaliohjauksen hinta on 59€/h.

Huomioithan, että jättämäsi lomake on ostositoumus. Lunastamattomat ohjelmat lähetämme postitse. Lasku sisältää laskutuslisän.

HENKILÖKOHTAINEN KUNTOSALIOHJELMA

Hinnat: 1-jakoinen 50€, kaksijakoinen 65€, kolmijakoinen 80€, nelijakoinen 95€ ja viisijakoinen 115€. Suosittelemme ohjelman läpikäymistä yhteistreenissä, kuntosaliohjauksen hinta on 59€/h. Huomioithan, että jättämäsi lomake on ostositoumus. Lunastamattomat ohjelmat lähetämme postitse. Lasku sisältää laskutuslisän.
  • Haluan mieluiten
  • Hyväksyn kuntosaliohjelman tilaamiseen liittyvät tietosuojakäytänteet, joista tarkemmat tiedot löydän valmennuksen rekisteriselosteessa osoitteessa www.lkcore.fi/valmennus
  • Syötä luku väliltä 0 - 99.