LOPPUVUODEN LIIKUNTAKORTTI HAUKIPUTAAN CORELLE 49€! Koko vuosi 249€!

 Loppuvuoden liikuntakortti 49€

Kuntoile juuri silloin kun sinulle sopii! Omalla liikuntakortilla sisäänpääsy Corelle 24h/7vrk. Käytössäsi ovat kuntosalilla laadukkaat Technogym-laitteet, vapaapainoalue ja painonnostolava, ohjatut ryhmäliikuntatunnit sekä video-ohjatut virtuaalitunnit. Lajivalikoimassa on mm. Jooga, Pilates, Core, Pakara, Les Mills BODYPUMP®, Zumba®, Latinofit, Kahvakuula, STRONG®, Kehonhuolto ja paljon muita tunteja!

Osta nyt oma liikuntakortti Haukiputaan Corelle loppuvuodeksi vain 49€! (+kulkukortti 5€). Jatkossa liiikuntakortti on toistaiseksi voimassa ja sen voi päättää 1kk:n irtisanomisajalla. Tarjous on voimassa 31.10.2020 saakka ja koskee asiakkaita, joilla ei  ole voimassaolevaa jäsenyyttä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Oman liikuntakortin saat kätevästi verkkokaupasta tai Kellon ja Haukiputaan asiakaspalvelupisteistä.

12 kuukauden liikuntakorttimaksu 249€

12 kuukauden liikuntakorttimaksulla säästät merkittävästi! Kuukausihinnaksi jää vain 20,75€/kk. Osta nyt oma liikuntakortti Haukiputaan Corelle, tulevalle vuodelle vain 249€! (+kulkukortti 5€). Jatkossa liiikuntakortti on toistaiseksi voimassa ja sen voi päättää 1kk:n irtisanomisajalla. Tarjouksen voivat hyödyntää niin uudet kuin nykyisetkin asiakkaat! Tarjous on voimassa 31.10.2020 saakka ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.