Lukkopainissa yhdistyvät monipuolisesti kaikkien matto-ottelua sisältävien kamppailulajien tekniikat. Lukkopainin perustan muodostavat pystypaini, mattopaini, nivellukot ja kuristukset. Lajin harjoituksiin kuuluvat erilaiset kaadot, maahanviennit ja oman position parantaminen.
 
Muista lajeista lukkopaini muistuttaa eniten brasilialaista jujutsua. Suurimman eron lajien välille luo käytettävä varustus. Lukkopainissa käytetään yleisesti shortseja ja paitaa, kun taas BJJ:ssä käytetään lajiin tarkoitettua pukua. Tällöin erilaisten otteiden saaminen ja käyttäminen on lajien kesken huomattavan erilaista. Lajit kuitenkin tukevat toisiaan samankaltaisten tekniikoiden ansiosta.

TULE MUKAAN ALKEISKURSSILLE!
Lukkopainin alkeiskurssi alkaa keskiviikkona 9.8.2017 Kellon toimipisteessä, uuden toiminnallisen salin tatamialueella. Kurssille mahtuu mukaan max 12 osallistujaa. Treenit pidetään keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 ja ohjaajana toimii Miikka Niemelin.

Alkeiskurssille osallistuneet voivat osallistua Brasilialaisen jujutsun/ lukkopainin viikkotunnelle.

Vaatetus: Lukkopainitreeneihin kannattaa varata t-paita ja shortsit, joissa ei ole taskuja tai vetoketjuja. Suositeltavaa on, että osallistujat huolehtivat hyvin hygieniastaan, hyväntuoksuisen treenikaverin kanssa on mukava painia 🙂 Kynnet kannattaa leikata lyhyeksi ja korut/lävistykset ottaa pois.

Osallistumismaksu: Kurssille voi osallistua kertamaksulla tai 10x kortilla (huom. alkeiskurssilla 1,5h = 2 käyntikertaa) tai omalla jäsenkortilla