Lukkopaini on kamppailulaji, jossa päämääränä on hallita vastustajaa pystyssä tai matossa ilman lyöntejä erilaisten käsi- ja jalkalukkojen sekä kuristusten avulla. Lajin perustan muodostavat pystypaini, mattopaini, nivellukot ja kuristukset. Harjoituksiin kuuluvat erilaiset kaadot, maahanviennit ja oman position parantaminen. Lukkopaini on monipuolinen laji, sillä siinä yhdistyvät monipuolisesti kaikkien matto-ottelua sisältävien kamppailulajien tekniikat.

Muista lajeista lukkopaini muistuttaa eniten brasilialaista jujutsua. Suurimman eron lajien välille luo käytettävä varustus. Lukkopainissa käytetään yleisesti shortseja ja paitaa, kun taas BJJ:ssä käytetään lajiin tarkoitettua pukua. Tällöin erilaisten otteiden saaminen ja käyttäminen on lajien kesken huomattavan erilaista. Lajit kuitenkin tukevat toisiaan samankaltaisten tekniikoiden ansiosta.

Lukkopainin tekniikoilla on merkittävä osa vapaaottelussa, sillä usein kamppailutilanne ajautuu lähikontaktiin ja siitä mattopainiksi.

TULE MUKAAN ALKEISKURSSILLE! Ilmoittaudu tästä
Lukkopainin peruskurssi alkaa tiistaina 17.10.2017 Kellon toimipisteessä, uuden toiminnallisen salin tatamialueella. Kurssille mahtuu mukaan max 12 osallistujaa. Laji sopii erinomaisesti myös nuorille, pääset mukaan 15v täytettyäsi. Treenit pidetään tiistaisin klo 17.30-19.00 ja ohjaajana toimii Henri Oksala.

Peruskurssille osallistuneet voivat osallistua Brasilialaisen jujutsun/ lukkopainin viikkotunneille.

Vaatetus: Lukkopainitreeneihin kannattaa varata t-paita ja shortsit, joissa ei ole taskuja tai vetoketjuja. Suositeltavaa on, että osallistujat huolehtivat hyvin hygieniastaan, hyväntuoksuisen treenikaverin kanssa on mukava painia 🙂 Kynnet kannattaa leikata lyhyeksi ja korut/lävistykset ottaa pois.

Osallistumismaksu: Kurssille voi osallistua kertamaksulla tai 10x kortilla (huom. perusskurssilla 1,5h = 2 käyntikertaa) tai omalla jäsenkortilla