Jäsenyys tarkoittaa omaa henkilökohtaista liikuntakorttia, jolla pääset Liikuntakeskus Coren kuntosalille sekä ohjatuille tai virtuaalisille ryhmäliikuntatunneille. Kellon toimipisteessä on lisäksi rentoutumishuone jäsenten käyttöön.

Jäsenyys aktivoidaan siihen liikuntakeskukseen, jossa haluat käydä harrastamassa liikuntaa. On myös mahdollista tuplata kulkuoikeus, jolloin voit käydä Coren molemmilla saleilla – Kellossa ja Haukiputaalla.

Jäsenyys ladataan kulkukortille (5€) tai kulkurannekkeelle (9,90€), joka toimii avaimena liikuntakeskukseen. Jäsenkortilla pääsee treenaamaan mihin vuorokauden aikaan tahansa 24h/7vrk. Tuplajäsenet pääsevät samalla kulkukortilla molemmille saleille.

Jäsenyys sisältää myös kanta-asiakkaan etuja.

  • Jäsenet voivat ostaa tuotteita tilimyyntiin. Hankinnat maksetaan seuraavan kuun jäsenmaksun yhteydessä e-laskuna.
  • Jäsenillä on mahdollisuus osallistua liikuntakeskuksessa järjestettäville erikoistunneille. Muille kuin jäsenille osallistumismaksu on 20€, ja paikkoja on rajoitetusti
  • Jäsenet voivat luvuttaa ystävälleen veloituksettoman ystäväviikon kerran vuodessa

Jäsenyys on kuukausimaksullinen ja voimassa toistaiseksi. Voit päättää jäsenyyden milloin tahansa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Irtisanoutuminen tapahtuu kotisivujen irtisanoutumislinkistä, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

LIITY HAUKIPUTAAN JÄSENEKSI TÄSTÄ        LIITY KELLON JÄSENEKSI TÄSTÄ