ViaEsca elämäntapamuutos ryhmät! Kesto on 3kk

Ryhmän kesto on 3kk

Ryhmätapaamiset kerran kuukaudessa (yht.3x)

Ensimmäinen tapaaminen:
Viaesca metodin läpikäynti, ViaEsca sovellusten käyttöönotto ja opastus, Facebook tsemppiryhmän perustaminen. Kehon koostumusmittaus. Toisen tapaamisen sopiminen.

Toinen tapaamiskerta:
Kokemusten jakaminen (vertaistuki), käydään Hannan johdolla keskustelua itsetunnosta, näenkö itseni oikein ja miten löydät oikeat motiivit elämäntapamuutokseen. Kolmannen tapaamisen sopiminen.

Kolmas tapaamiskerta:
Kokemusten jakaminen (vertaistuki), käydään keskustelua tähän astisesta ViaEsca matkanteosta, yhteinen motivaatiota antava hyvänmielen kävelylenkki. Viimeisen kehonkoostumusmittauksen sopiminen.

Ryhmä sisältää:
-ViaEscan ruokavalion muutosmatkan 3kk. ViaEscalla sinulla on käytössäsi puhelimessasi helppokäyttöinen sovellus + aktiivisuusranneke. Juuri Sinulle räätälöidyllä kalorin kulutuksella, saat suunnitellut ateriat resepteineen, kuvineen ja ostoslistoineen. Tukenasi toimivat liikunnan ja ravinnon ammattilaiset!
-Kehonkoostumusmittauksen ennen muutosmatkaa ja muutosmatkan jälkeen
-Aloittelijan kuntosaliohjelman, sekä Liikuntakeskus Coren personal trainerin ohjauksen ohjelman oikeaan tekemiseen, kesto 45min.

Hinta 85€/kk (yht.255€)

Ryhmän elämäntapamuutos paketin voit ottaa ja aloittaa ViaEscan matkan myös yksin Hanna Maarian tuella.

www.hannamaaria.fi
www.lkcore.fi
www.viaesca.com

Jos et halua osallistua ryhmään, vaan haluat aloittaa ViaEscan muutosmatkan itsenäisesti, käyttämällä koodia hannamaaria saat 10% alennusta Viaescan matkoista.

Ilmoittautumiset:
Hanna Maaria Ikonen
hanna.ikonen@hannamaaria.fi
040 869 7338

Ravinnon ja liikunnan suhde

Ruoka on tehokkain tie hyvinvointiin

Ruokailutottumusten muutos on valmennuksemme keskiössä. Monipuolinen ravinto auttaa sinua palautumaan rasituksesta ja ylläpitää terveyttäsi. Tasainen ateriaväli myös auttaa ylläpitämään laadukasta unta. Kun haluat muuttaa elämääsi terveempään suuntaan, aloita muuttamalla ruokailutottumuksesi.

ViaEsca-metodi – muuta ruokailutottumuksesi pysyvästi

Metodimme perustuu näyttöön käyttäytymisen muutoksesta. Tehokkaan aloituksen aikana opit pois vanhoista ruokailutottumuksistasi. Huomaat, kuinka energisyytesi kasvaa ja painosi putoaa hyvästä ruuasta nauttien. Muutoksen kokeminen lisää motivaatiota pysyvään muutokseen.

Matkasi seuraavassa vaiheessa opit uusia taitoja, jotka ovat tärkeitä pysyvän muutoksen saavuttamiseksi. Jatkossa uusista taidoista tehdään rutiineja, joita on helppo noudattaa ja soveltaa sinulle sopivalla tavalla. Tehtävämme on lisätä ymmärrystäsi ravinnosta ja auttaa oivaltamaan, kuinka ylläpidät terveellistä ruokavaliota ja tasapainoa jatkossa itsenäisesti.

Teknologia tekee muutoksesta helppoa

Olemme valjastaneet teknologian tukemaan sinua muutoksessa. Seuraat ravinnon saannin ja kulutuksesi välistä tasapainoa aktiivisuusrannekkeen ja ViaEsca-sovelluksen avulla ja noudatat tähän tietoon perustuvaa valmista ateriasuunnitelmaasi. Seuraamalla ohjelmaa et voi epäonnistua, mutta jos jokin asia askarruttaa, voit aina kysyä neuvoa ravintovalmentajalta chatissa koko matkan ajan.

Painonhallinta & hyvinvointi

Painonpudotuksen onnistuminen on 80 % kiinni siitä, mitä ja miten syöt. Painonhallinnan kannalta myös arkiliikunta on tärkeää. Aktiivisuusrannekeen kautta saatava tieto auttaa sinua lisäämään arkiaktiivisuuttasi ja ymmärtämään, kuinka paremmalla ruoalla ja lisääntyneellä arkiliikunnalla voit vaikuttaa unesi laatuun ja palautumiseen.

ViaEsca sopii juuri sinulle

ViaEsca on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat saavuttaa energisemmän ja tasapainoisemman olon syömällä paremmin, sekä ihmisille jotka haluavat  pudottaa painoa ja saavuttaa pysyvän painonhallinnan mahdollisimman helposti. Sinun ei tarvitse luopua mistään vaan sinun pitää ymmärtää oman kehosi kalorinkulutus sekä säätää syömistäsi ja juomistasi siihen sopivaksi.

Suosittelemme ViaEscaa sinulle, joka haluat pudottaa painoa ja/tai tehdä elämäntapamuutoksen.