Huom! Jäsenenä voit osallistua pienryhmiin (ryhmien yhteistreeneihin) myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole jäsenyyttä. Tällöin valmentaja huolehtii sisäänpääsystä yhteistreeneille. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla jäsensalilla.

ALKAA KE 5.6.19 NUORTEN KUNTOSALISTARTTI! Keskiviikkoisin Kellon Corella. Hinta 100€ (Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla).

Kesälomalla on hyvin aikaa aloittaa kuntosaliharrastus. Kysynnän vuoksi aloitamme kesällä vielä yhden Nuorten kuntosalistartin, johon mahtuu mukaan max 10 osallistujaa. Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 6.

KESTO: 5.6-10.7.2019

SISÄLTÖ: kaksi erilaista 2- jakoista ohjelmaa, yhteistreenit Pt Matleenan jja Joonaksen kanssa kerran viikossa (Yht. 6 kertaa). Tutustumme myös toiminnalliseen harjoitteluun! Valmentajien tuki.

HINTA: YHTEENSÄ 100€
(Hintaan ei sisälly liikuntakorttia, erikseen tulee ostaa liikuntakortti, esim. 5x 39,50€ tai tutustumisjäsenyys 19,95€/kk)

Huom! Ryhmä sopii sinulle, mikäli olet aloittelija tai olet ollut aikaisemmissa ryhmissämme. Sisältö poikkeaa niistä.

Ilmoittaudu matleena@lkcore.fi

ALKANEET RYHMÄT JOIHIN EI OTETA ENÄÄ ILMOITTAUTUMISIA:

ALKAA KE 2.1.19 NUORTEN SALIRYHMÄ! Kesto 1kk, 5 yhteistreeniä keskiviikkoisin klo 16.45-17.45 Kellon Corella
Hinta 89€/kk (Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla) Yli 13-vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa kuntosaliharjoittelun aloittaminen ja liiketekniikoiden oppiminen. Tutustutaan kuntosaliharjoittelun perusteisiin, opetellaan itselle sopivin painovalinta ja toistomäärä. Yhteistreenit kerran viikossa, 1-jakoinen saliohjelma, ravintoneuvontaa. Valmentaja: Matleena Niskanen ja Joonas Kolehmainen
Ilmoittautumiset: matleena@lkcore.fi tai joonas.ko@hotmail.com
Mukaan mahtuu 8 osallistujaa

ALPAA PE 4.1.19 SALISTARTTI NAISILLE! Kesto 1kk, 4 tapaamista perjantaisin klo 17-18 Kellon Corella
Hinta 89€ (Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla) Opit kuntosaliharjoittelun käytännöt ja kirjoittamattomat säännöt, tehokkaan kuntosaliohjelman, lämmittely- ja venyttelytekniikat. Saat kurssilta kuntosaliohjelman käyttöösi. Kurssi antaa sinulle valmiudet turvalliseen mutta myös tehokkaaseen itsenäiseen harjoitteluun. Tämä on matalan kynnyksen ryhmä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä.
Valmentaja: Emmi Salminen
Ilmoittautumiset: emmi-salminen@hotmail.com
Mukaan mahtuu 6 osallistujaa

ALKAA TO 10.1.19 PROJECT X-CORE! Kesto 6kk, 25 yhteistreeniä torstaisin klo 20-21 Kellon Corella
Hinta 89€/kk ( Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla) Project X-Core vie saliharjoittelusi uudelle tasolle! Tässä valmennuksessa ohjelmat vaihtuvat kuuden viikon välein, joten mielenkiinto harjoitteluun säilyy varmasti, ja mukaan on ohjelmoitu myös lepoviikot. Jokaisella ohjelmalla on oma tarkoituksensa, tutuksi tulevat pudotussarjat, volyymitreenit, supersarjat ja perustreenit. Saat myös ohjeistusta ruokavalioon, valmentajan täyden tuen, sekä yhteistreenit joka viikko (yhteensä 25 yhteistreeniä). Tavoitteenasi voi olla lihasmassan kasvatus, kiinteytyminen, painon pudotus tai ihan vain selkeys ja/tai tsemppaus omaan harjoitteluun.Valmennus alkaa 10.1.2019 ja loppuu 27.6.2019. Tässä valmennuksessa ei tavoitella pikavoittoja, vaan pitkäjänteisellä ja järkevällä treenaamisella saatuja tuloksia.

  • 25 yhteistreeniä, yhteistreenit torstaisin Kellon Corella klo 20.00
  • Valmentajan täysi tuki
  • Ryhmän oma wats app ryhmä kysymyksille
  • Ruokavalioneuvonta
  • 2xInbodymittaus puoleen hintaan
  • Hinta 89 euroa/kk

Valmentaja: Riikka Kuokkanen
Ilmoittautumiset: riikka.kuokkanen@gmail.com
Mukaan mahtuu 8 osallistujaa

ALKAA SU 13.1.19 RYHTIRYHMÄ! Kesto 3kk, 6 yhteistreeniä joka toinen sunnuntai klo 10.45 Kellon Corella
Hinta 29€/kk ( Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla) Ryhtiryhmä on hyvä valinta sinulle, jos kärsit niska-hartiaseudun vaivoista, kuten päänsärky, käsien kipuilu ja puutuminen, huimaus, lihassärky niskassa ja yläselässä, rintarangan ja olkapäiden jäykkyys jne. Nämä oireet johtuvat monesti huonon yläselän ryhdin aiheuttamista jäykkyyksistä ja lihaskireyksistä. Ryhtiryhmässä saat Fysioterapeutin suunnitteleman kuntosaliohjelman, joka uusitaan kerran kuussa. Jokainen ohjelma on vaativampi kuin edellinen. Ryhmään osallistuvalta vaaditaankin tunnollisuutta ja sitoutumista treenaamiseen sovitulla tavalla, sillä muuten uuden – edellistä vaativamman- ohjelman käyttöönotto on haastavaa.  Valmennuksen tavoitteena on lisätä liikkuvuutta kireille kehon osille ja voimaa heikoille osille. Ja myös tottua säännölliseen treeniin ja auttaa oivaltamaan liikunnan merkitys niska-hartiaseudun terveydelle. Säännöllisen treenin tarkoitus on myös ”koukuttaa” liikkuja saliharjoitteluun, koska saavutetut tulokset yleensä häviävät ja oireet tulevat takaisin jos harjoittelu lopahtaa. Tavoitteisiin pyritään riittävällä alkuverryttelyllä ja venyttelyllä sekä hyvällä tekniikalla suoritetulla voimaharjoittelulla. Tasapainoinen ryhti luo edellytykset optimaaliselle nivelliikkuvuudelle sekä vapaalle verenkierrolle. Näillä edellytyksillä on mahdollista selviytyä arjen haasteista ilman kipuja ja muita niska-hartiaseudun oireita. Yhteistreenien välisenä aikana ryhmän jäsen treenaa omatoimisesti annetun ohjelman mukaisesti 2-3 kertaa/vko.

Valmentaja: Tiina Ruokojärvi
Ilmoittautumiset: tiina@lkcore.fi
Mukaan mahtuu 6 osallistujaa

ALKAA SU 20.1.19 PAINONHALLINTARYHMÄ! Kesto 3kk, 13 tapaamista. Sunnuntaisin klo 17.15-18.15 HaukiputaanCorella
Hinta 89€/kk tai 260€ (Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla)
Kärsitkö ylipainosta, onko liikkuminen vierasta, olisiko painoa terveyssyistä pudotettava? Tule mukaan, tehdään elämäntapamuutos yhdessä valmentajan ja ryhmän tuella. Etenemme pienin askelin kohti pysyviä muutoksia, puhtaan ja terveellisen ruokavalion sekä liikunnan avulla. Unohdetaan nälkäkuurit ja poppaskonstit! Saat neuvoa ja tukea koko valmennuksen ajan! Valmennus alkaa 20.1.2019 ja päättyy 14.4.2019.
* Ruokavalio
* Painon seuranta
* Aloittelijan kuntosaliohjelma
* Kotijumppaohje
* Joka viikoinen haastetehtävä
* Tutustutaan mm. kehonhuoltoon ja muihin lajeihin, ryhmän toiveita kuunnellen
* Oma WhatsApp ryhmä

Valmentaja: Anne Manninen
Ilmoittautumiset: treenaajanne@gmail.com
Mukaan mahtuu 10 osallistujaa

ALKAA SU 27.1.19 SELKÄRYHMÄ! Kesto 5kk, 10 yhteistreeniä. Joka toinen sunnuntai klo 12.15-13.15 Kellon Corella
Hinta 29,90€/kk, yht. 149,50€ (Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla) Veloitukseton henkilökohtainen aloitushaastattelu puhelimitse! Selkäryhmä on tarkoitettu henkilöille jotka kärsivät selkävaivoista siinä määrin, että eivät uskalla tulla yksin salille treenaamaan. Jos selkä oikkuilee, on äärimmäisen tärkeää että koko keho on voimakas ja ryhti hyvä. Aina löytyy liikkeitä, joita voi tehdä – ne vain pitää osata valita oikein ja tehdä oikealla tekniikalla. Ryhmälle laaditaan ohjelma, jossa liikkeet eivät ärsytä selkää, mutta vahvistavat keskikehoa, jalkoja ja ylävartaloa parantaen ryhtiä ja sitä kautta selän toimintaa. Liikkeet voidaan myös skaalata helpoista vaativampiin: tarkoituksena se, että jokainen pystyy tekemään omaa kuntotasoaan kehittävän ohjelman. Treeni tehdään yhteisharjoituksissa kuntopiirityyppisenä niin, että teemaa pystytään vaihtamaan eri treenikerroille tarpeen mukaan. Ryhmäläiset saavat myös neuvot aerobisen kunnon kehittämistä varten. Venyttelyyn käytetään riittävästi aikaa jota ryhmäläiset osaavat huolehtia itse äärimmäisen tärkeästä liikkuvuudesta. Psyykkiselle hyvinvoinnille liikkuminen on tärkeää, ja vertaisryhmän tuki auttaa asiaa monen kohdalla.

Valmentaja: Tiina Ruokojärvi
Ilmoittautumiset: tiina@lkcore.fi
Mukaan mahtuu 4-6 hlö

ALKAA KE 20.3.19 NUORTEN KUNTOSALIRYHMÄ! Kesto 1kk, 5 yhteistreeniä. Keskiviikkoisin Kellon Corella klo 16.45-17.45. Hinta 89€/kk (Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla). Yli 13-vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa kuntosaliharjoittelun aloittaminen ja liiketekniikoiden oppiminen turvallisesti. Tutustutaan kuntosaliharjoittelun perusteisiin, opetellaan itselle sopivin painovalinta ja toistomäärä. Yhteistreenit kerran viikossa, 1-jakoinen saliohjelma, ravintoneuvontaa, ravintoneuvontaa.

Valmentaja: Matleena Niskanen ja Joonas Kolehmainen
Ilmoittautumiset: matleena@lkcore.fi tai joonas.ko@hotmail.com
Mukaan mahtuu 8 osallistujaa

ALKAA SU 31.3.19 PAINONHALLINTARYHMÄ! 12 tapaamista. Sunnuntaisin klo 14.45-15.45 Haukiputaan Corella
Hinta 3x 89€ tai 260€ (Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla)
Kärsitkö ylipainosta, onko liikkuminen vierasta, olisiko painoa terveyssyistä pudotettava? Tule mukaan, tehdään elämäntapamuutos yhdessä valmentajan ja ryhmän tuella. Etenemme pienin askelin kohti pysyviä muutoksia, puhtaan ja terveellisen ruokavalion sekä liikunnan avulla. Unohdetaan nälkäkuurit ja poppaskonstit! Saat neuvoa ja tukea koko valmennuksen ajan! Valmennus alkaa 31.3.2019 ja päättyy 16.6.2019.
* Ruokavalio
* Painon seuranta
* Aloittelijan kuntosaliohjelma
* Kotijumppaohje
* Joka viikoinen haastetehtävä
* Tutustutaan mm. kehonhuoltoon ja muihin lajeihin, ryhmän toiveita kuunnellen
* Oma WhatsApp ryhmä

Valmentaja: Anne Manninen
Ilmoittautumiset: treenaajanne@gmail.com
Mukaan mahtuu 10 osallistujaa

ALKAA PE 5.4 ÄIJÄRYHMÄ KELLON CORELLA! Kesto 2kk, 8 yhteistreeniä. Perjantaisin Kellon Corella klo 17.30-18.30. Hinta 99,50€/kk, yht.199€. (Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla). Miesten oma pienryhmävalmennus, joka sopii sinulle mikäli haluat kiristellä sopivasti ennen kesää, kasvattaa voimatasoja tai saada lisää lihasmassaa tai muuten vain tehokkaat treenit perjantaisin Personal Trainer Joonaksen johdolla. SISÄLTÖ: 8 yhteistreeniä perjantaisin klo 17.30-18.30 kuntosalilla/toiminnallisessa salissa, 2 erilaista saliohjelmaa, 2 x inbodymittaus puoleen hintaan. Valmentajan tuki + ryhmän oma whatsapp ryhmä kysymyksille. Ruokavalio omaa tavoitetta tukien (2 eri ruokavaliota). Lisäksi valmennukseen osallistuville Joonakselle hieronnat -15% ovh hinnasta koko valmennuksen ajan KESTO: 2kk (5.4-31.5.2019, pääsiäisviikolla ei treenejä joten se siirtyy viikolla eteenpäin) HINTA: 99,50€/kk eli yhteensä 199€ (laskutus onnistuu kahdessa erässä) Osallistuminen jäsenyydellä Kellon tai Haukiputaan Corelle tai kertakortilla (myös Haukiputaan jäsenet voivat osallistua) Mukaan mahtuu 8-10 nopeinta!
Ilmoittaudu mukaan: joonas.ko@hotmail.com tai puh. 040-8360431

ALKAA SU 7.4.19 RYHTIRYHMÄ! Kesto 3kk, 6 yhteistreeniä joka toinen sunnuntai Kellon Corella
Hinta 29€/kk ( Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla) Ryhtiryhmä on hyvä valinta sinulle, jos kärsit niska-hartiaseudun vaivoista, kuten päänsärky, käsien kipuilu ja puutuminen, huimaus, lihassärky niskassa ja yläselässä, rintarangan ja olkapäiden jäykkyys jne. Nämä oireet johtuvat monesti huonon yläselän ryhdin aiheuttamista jäykkyyksistä ja lihaskireyksistä. Ryhtiryhmässä saat Fysioterapeutin suunnitteleman kuntosaliohjelman, joka uusitaan kerran kuussa. Jokainen ohjelma on vaativampi kuin edellinen. Ryhmään osallistuvalta vaaditaankin tunnollisuutta ja sitoutumista treenaamiseen sovitulla tavalla, sillä muuten uuden – edellistä vaativamman- ohjelman käyttöönotto on haastavaa.  Valmennuksen tavoitteena on lisätä liikkuvuutta kireille kehon osille ja voimaa heikoille osille. Ja myös tottua säännölliseen treeniin ja auttaa oivaltamaan liikunnan merkitys niska-hartiaseudun terveydelle. Säännöllisen treenin tarkoitus on myös ”koukuttaa” liikkuja saliharjoitteluun, koska saavutetut tulokset yleensä häviävät ja oireet tulevat takaisin jos harjoittelu lopahtaa. Tavoitteisiin pyritään riittävällä alkuverryttelyllä ja venyttelyllä sekä hyvällä tekniikalla suoritetulla voimaharjoittelulla. Tasapainoinen ryhti luo edellytykset optimaaliselle nivelliikkuvuudelle sekä vapaalle verenkierrolle. Näillä edellytyksillä on mahdollista selviytyä arjen haasteista ilman kipuja ja muita niska-hartiaseudun oireita. Yhteistreenien välisenä aikana ryhmän jäsen treenaa omatoimisesti annetun ohjelman mukaisesti 2-3 kertaa/vko.

Valmentaja: Tiina Ruokojärvi
Ilmoittautumiset: tiina@lkcore.fi
Mukaan mahtuu 6 osallistujaa