Huom! Jäsenenä voit osallistua pienryhmiin (ryhmien yhteistreeneihin) myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole jäsenyyttä. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla jäsensalilla. Ryhmät toteutuvat kun minimiosallistujamäärä (5 henkilöä) täyttyy.

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA 89€/kk (ei sisällä liikuntakorttia)

Alkaa ma 2.9.2019 Kellon Corella PAINONNOSTON ALKEET! Kesto 2kk
Painonnoston alkeet on tarkoitettu kaikille painonnostosta tai levytankoharjoittelusta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei vaadita, sillä ryhmässä opetellaan kaikki perusteista lähtien. Kurssin kesto on 8 viikkoa, treenit ohjatusti kerran viikossa maanantaisin klo 18.00. 2-jakoinen ohjelmointi sisältyy hintaan. Toisen treeneistä voi tehdä itsenäisesti, valmentaja neuvoo tarvittaessa miten skaalata.

Valmentaja: Miikka Niemelin
Ilmoittautumiset:tmicoachpotato@gmail.com

Ilmoittautuminen pienryhmään

ALKAA to 5.9.2019 Kellon Corella KUNTOSALISTARTTI! Kesto 1kk
Tämä pienryhmävalmennus tutustuttaa sinut kuntosaliharjoittelun maailmaan! Opit kuntosaliharjoittelun käytännöt ja kirjoittamattomat säännöt. Harjoitellaan lämmittely- ja kuntosalilaitteiden käyttöä. Miten laitteet säädetään, mitkä painot valitaan, millainen on liikkeen suoritustekniikka? Lisäksi saat aloittelijan kuntosaliohjelman, jolla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kuntosalistartin neljän yhteistreenin jälkeen. Kurssi antaa sinulle valmiudet turvalliseen ja tehokkaaseen itsenäiseen harjoitteluun!
Valmentaja: Anne Manninen
Ilmoittautumiset: treenaajanne@gmail.com

Ilmoittautuminen pienryhmään

Alkaa ti 29.9, to 26.9 ja su 29.9.2019  Haukiputaan Corella 💞 LUMOAVA SINÄ pienryhmät!
💚Palautumisen ja rentoutumisen ryhmä!
💛Ryhmä tarjoaa sinulle turvallisen tilan, jossa voit pysähtyä itsen äärelle, hengittää, havainnoida, rentoutua ja irti päästää.
🧡Tiedostaa kuka olet, mistä olet tullut, mitkä kokemukset ja miten elämä on muovannut sinut juuri tuollaiseksi. Kokea heräämistä siihen, minne olet itsesi kuljettanut.
Sinun tarinasi on oma voimavarasi!
💙Ryhmän teemoja ovat jooga, lempeät kehoharjoitukset, hengitys ja irti suorituksesta. 💜Tunteet, tunteiden kaiku kehossa, tunnelukot ja niiden vapauttaminen. Itsetunto. Ryhmässä annetaan painoarvoa myös pysähtymiselle, sille ajatukselle että kehoa ja mieltä hoidetaan ilman suorittamista ja pakkoa. Mukana ovat lempeät kehoharjoitukset, luonnossa tehtävät harjoitteet ja kotitehtävät.
 
Tiistain ryhmä 24.9 alkaen klo 16-17.30
Torstain ryhmä 26.9 alkaen klo 10-11.30
Sunnuntain ryhmä 29.9 alkaen klo 16.30-18.00

💞Ryhmään mahtuu kuusi upeaa ihmistä. Meillä on oma Whatsup ryhmä. Yhteiseen matkaan sisältyy myös online-tuki ja kahdenkeskeistä, luottamuksellista aikaa ohjaajan kanssa.💞

Ohjaaja: Laura Alapuranen
Ilmoittautumiset sp. laura.alapuranen@gmail.com

Ilmoittautuminen pienryhmään