Huom! Jäsenenä voit osallistua pienryhmiin (ryhmien yhteistreeneihin) myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole jäsenyyttä. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla jäsensalilla. Ryhmät toteutuvat kun minimiosallistujamäärä (5 henkilöä) täyttyy.

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA KAIKISSA RYHMISSÄ 89€/kk, jos ei muuta mainita (ei sisällä liikuntakorttia)

Selkäryhmä Jatko 1kk Kellon Corella

Pt-valmentaja, fysioterapeutti Tiina Ruokojärven selkäryhmä (5kk) on jo usean vuoden ajan ollut yksi Coren suosituimmista pienvalmennusryhmistä. Nyt ryhmä saa oman, toivotun Jatkoryhmän!
Jatkoryhmän kesto on 1kk, jonka aikana tapaamisia on 2 kertaa. Osallistujat saavat uuden kuntosaliohjelman, joka on vaativampi kuin edellinen ohjelma nro 5. Siksi osallistujien kuntotason tulee olla sellainen, jolla viimeisimmästä ohjelmasta on selvinnyt hyvin.
Ryhmään otetaan kuusi henkilöä ja hinta on 29€/hlö

Toukokuun jatkoryhmä: tapaamiset 3.5. ja 17.5.2020

Ilmoittaudu Tiinalle sähköpostilla tiina@lkcore.fi tai varaa paikkasi ryhmästä

 

RYHTIRYHMÄ SU 9.2.20
Kesto 3kk, 6 yhteistreeniä joka toinen sunnuntai klo 12-13 Kellon Corella. Hinta 29€/kk (ei sisällä liikuntakorttia)

Ryhtiryhmä on hyvä valinta sinulle, jos kärsit niska-hartiaseudun vaivoista, kuten päänsärky, käsien kipuilu ja puutuminen, huimaus, lihassärky niskassa ja yläselässä, rintarangan ja olkapäiden jäykkyys jne. Nämä oireet johtuvat monesti huonon yläselän ryhdin aiheuttamista jäykkyyksistä ja lihaskireyksistä.

Valmentaja: Tiina Ruokojärvi
Ilmoittautumiset: tiina@lkcore.fi
Mukaan mahtuu 6 osallistujaa