Hei!

Minä olen Tiina ja mottoni on: liike on lääke – melkein kaikkeen. Kaiken ikäisillä ihmisillä on unelmia siitä, millaiselta haluaisi elämän tuntuvan ja peilikuvan näyttävän. Lähellä sydäntäni ovat tavalliset kuntoilijat, jotka haluavat petrata itseään lihaskunnon, fyysisen kunnon, liikkuvuuden ja ravitsemuksen suhteen. Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti, ja pitkän uran tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa tehneenä ymmärrän hyvin ihmisen anatomisen ja fysiologisen monimutkaisen kokonaisuuden. Fustra on tuonut uutta näkemystä ryhdin tärkeydestä.  Eli jos sinulla on jokin vaiva kropassasi, niin ei haittaa yhtään, keksin kyllä miten homma hoidetaan.  Sinun ei tarvitse kuin noudattaa ohjeita, niin tuloksia tulee varmasti! Tervetuloa treenaamaan kanssani!

Personal training esitietolomake

  • Esim. millainen on päivärytmisi? Millaista työtä teet/kuuluuko työhösi näyttöpäätetyötä? Harrastatko arkiliikuntaa? Tupakoitko? Miten vietät vapaa-aikaasi?
  • Esim. Millaista liikuntaa olet harrastanut viimeisen puolen vuoden aikana ja kuinka usein. Jos et ole harrastanut liikuntaa mitkä ovat olleet suurimmat syyt liikkumattomuuteesi? Millaiseksi arvioisit oman kuntosi tason tällä hetkellä? Onko kuntosaliharjoittelu sinulle tuttua? Jos on, niin millaista harjoittelua olet tehnyt / teet?
  • Esim. mahdollisista sairauksista ja lääkityksistä, sekä seikoista, jotka voivat vaikuttaa valmennukseen. Onko sinulla liikerajoitteita tai muita ongelmia tuki- ja liikuntaelimistössä? Onko muita liikkumiseen vaikuttavia tekijöitä, joista valmentajan tulisi tietää?
  • Esim. arkiruokailu, viikonloppuruokailu, herkuttelu, alkoholin käyttö?
  • Kerro vapaasti mitä odotat valmennukselta ja millaisiin asioihin haluaisit kiinnittää huomiota.
  • Hyväksyn valmennusyhteistyöhön liittyvät tietosuojakäytänteet, joista tarkemmat tiedot löydän valmennuksen rekisteriselosteessa osoitteessa www.lkcore.fi/valmennus
  • Syötä luku väliltä 0 - 99.