ALOITA OMA PERSONAL TRAINING VALMENNUS!

Personal trainer on liikunta-alan ammattilainen, joka osaa auttaa sinua liikuntaharjoittelun lisäksi myös ruokavalioon/muihin kysymyksiin liittyen. Aluksi sinun kannattaa tutustua valmentajiin, ja valita itsellesi sopivimmalta tuntuva valmentaja. Jos et ole ihan varma, kuka sopisi sinulle parhaiten- me autamme valinnassa!

Oman valmennusjakson aloittaminen tapahtuu esitietolomakkeen täyttämisellä. Lomakkeita löydät paperiversiona Coren aulasta ja sähköisenä Coren kotisivuilta. Täytettyäsi ja toimitettuasi lomakkeen Corelle, valikoituu sinulle valmentaja. Hän tutustuu lähtötietoihisi, ottaa sinuun yhteyttä ja sovitte aloitushaastattelun. Se on keskustelu, jossa mietitte yhdessä mm. elämäntilannettasi, liikuntatottumuksiasi ja tavoitteitasi. Yhdessä sovitaan, miten liikkeelle lähdetään.

Voit valita haluamasi pituisen valmennusjakson (1-6kk) ja sen, kuinka monta kertaa kuukaudessa (1-4x/kk tai useammin) haluat treenata yhteisvalmennuksessa valmentajan kanssa. Samalla päätetään myös, haluatko valmennusjaksollesi kuntotestausta tai ruokavaliota.Keskustelun ohessa valmistuu valmennussopimus, jossa suunnitelma tiivistetään sinun valmennusjaksoksi. Sen valmistuttua alkaa matka valmentajan kanssa.

Tulevat kuukaudet liikuntaharjoittelusi ohjenuorana toimii valmentajan laatimat suunnitelmat ja ohjelmat. Häneltä saat myös ohjeita ja vastauksia kysymyksiin, joita matkan varrella herää. Valmentaja on myös se henkilö, jonka kanssa saat jakaa ilon tunteita omasta kehityksestä ja onnistumisista! Valmennusjaksojen palautteissa moni pohtiikin sitä, että vaikka PT valmennuksen aloittaminen on ollut ehkä pitkänkin harkinnan tulos, on ollut ehdottoman kannattava päätös aloittaa.

Huom! Valittavissasi on myös Duo- valmennus, johon voit tulla yhdessä esim. ystäväsi tai puolisosi kanssa. Duo- valmennuksessa molemmat valmennettavat saavat ovh -20% alennuksen valmennuksen henkilöhinnasta

Personal training esitietolomake

  • Esim. millainen on päivärytmisi? Millaista työtä teet/kuuluuko työhösi näyttöpäätetyötä? Harrastatko arkiliikuntaa? Tupakoitko? Miten vietät vapaa-aikaasi?
  • Esim. Millaista liikuntaa olet harrastanut viimeisen puolen vuoden aikana ja kuinka usein. Jos et ole harrastanut liikuntaa mitkä ovat olleet suurimmat syyt liikkumattomuuteesi? Millaiseksi arvioisit oman kuntosi tason tällä hetkellä? Onko kuntosaliharjoittelu sinulle tuttua? Jos on, niin millaista harjoittelua olet tehnyt / teet?
  • Esim. mahdollisista sairauksista ja lääkityksistä, sekä seikoista, jotka voivat vaikuttaa valmennukseen. Onko sinulla liikerajoitteita tai muita ongelmia tuki- ja liikuntaelimistössä? Onko muita liikkumiseen vaikuttavia tekijöitä, joista valmentajan tulisi tietää?
  • Esim. arkiruokailu, viikonloppuruokailu, herkuttelu, alkoholin käyttö?
  • Kerro vapaasti mitä odotat valmennukselta ja millaisiin asioihin haluaisit kiinnittää huomiota.
  • Hyväksyn valmennusyhteistyöhön liittyvät tietosuojakäytänteet, joista tarkemmat tiedot löydän valmennuksen rekisteriselosteessa osoitteessa www.lkcore.fi/valmennus
  • Syötä luku väliltä 0 - 99.