LATINOFIT:
Latinofit on 30min treeni, jossa liikutaan tanssin askelilla latinalaisen musiikin tahdittamana. Askellukset ovat helppoja ja tehoalue on kevyt. Hyvän musiikin ja fiiliksen innostamana treenin voi tehdä myös keskiraskaasti! Tälle tunnille voi osallistua kuka tahansa, aiempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla. Sopii hyvin niin nuorille, keski-ikäisille kuin eläkeläisillekkin!
LAVIS:
Lavatanssijumppa Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille 🙂 Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.
DANCE WORKOUT:
Tunti, jossa sekä tanssitaan että tehdään lihaskuntoharjoituksia. Lämmittely sisältää helppoja verryttelyliikkeitä, jonka jälkeen Harjoitusosio 1 sisältää tanssiliikkeitä ja askeleita, perusaskelia, max kahta tai kolmea askelta per musiikkikappale. Ei vaikeaa koreografiaa. Yhteensä 7-8 biisiä. Tyylilajeja mm. Salsa, reggaeton, house, hip hop, ysäri pop, afro, folk, sambic. Harjoitusosio 2 sisältää lihaskuntoliikkeitä pääasiassa ylävartalolle, kehonpainolla ja käsipainoilla. 1-2 liikettä per musiikkikappale. Yhteensä 5 -6 liikettä. Loppuveryttely sisältää venyttelyä yhden kappaleen verran
ZUMBA ®:
Mukaansa tempaava dance & fitness-tunti! Tällä rytmikkäällä ja tanssillisella tunnilla irtoavat taatusti sekä hikipisarat että hymy 🙂
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta zumbasta tai tanssimisesta. Tule nauttimaan menevästä latinalaisesta musiikista ja hyväntuulisesta liikunnasta!
SH`BAM ® :
30-45 minuuttia pitkä Les Mills tanssitunti, joka yhdistää erilaiset tanssikoreografiat ja kuumimmat listahitit. Ohjelma vaihtuu 12 kuulauden välein.