ALOITA TÄSTÄ!

NUORTEN FUNKKIS:
Toiminnallisen harjoittelun tutustumis/aloittamistunti 13-18- vuotiaille nuorille. Tunnilla opetellaan erilaisia functionaalisen harjoittelun liikkeitä ja tekniikoita. Tunnilla tehdään mm. painonnosto-, voima- ja voimisteluliikkeitä sekä kuntoa kehittäviä harjoitteita. Harjoitusvälineinä toimivat mm. levytangot, kahvakuulat, voimistelurenkaat ja kehonpaino. Nuorten Funkkistunnilta on hyvä ponnistaa Functional-tunneille!

FUNCTIONAL START:
Toiminnallisen harjoittelun tutustumis/aloittamistunti, jossa opetellaan erilaisia functionaalisen harjoittelun liikkeitä ja tekniikoita. Tunnilla tehdään mm. painonnosto-, voima- ja voimisteluliikkeitä sekä kuntoa kehittäviä harjoitteita. Harjoitusvälineinä toimivat mm. levytangot, kahvakuulat, voimistelurenkaat ja kehonpaino. Starttitunnilta on hyvä ponnistaa Functional-tunneille!

JATKORYHMÄT!

FUNCTIONAL:
Toiminnallisen harjoittelun tunti, jonka harjoitukset tähtäävät eri fyysisten osa-alueiden kehittämiseen. Harjoituksissa tehdään mm. painonnosto-, voima- ja voimisteluliikkeitä sekä kuntoa kehittäviä harjoitteita. Harjoitusvälineinä toimivat mm. levytangot, kahvakuulat, voimistelurenkaat ja kehonpaino.  Tunti sopii kaikille, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä ja haluavat monipuolistaa omaa harjoittelua.

Huom! Osallistuthan Functional Start- tunnille ennen Functional-tunteja. Mikäli olet suorittanut On Ramp- kurssin / harrastanut Crossfitiä, voit ilmoittautua suoraan Functional-tunneille