Ryhmäliikuntatunneille voi aina saapua ilman varausta. Osallistumispaikan varmistamiseksi suosittelemme kuitenkin ennakkovarausta. Liikuntakortteihin voi liittää web-varaustunnukset 2€ aktivointimaksulla. Tunnukset toimivat jatkossa aina, kun sinulla on voimassaoleva kortti. Varausjärjestelmästä näet kahden seuraavan viikon tunnit. Tunnuksilla voit varata tai perua tunteja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti enintään 5. Varaamasi tunnin peruutus tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Neljä peruuttamatonta tuntivarausta aiheuttaa tunnusten lukkiutumisen. Uudelleenaktivoinnin hinta on 10€ ja se voidaan tehdä asioidessasi asiakaspalvelussa tai lähettäessäsi meille aktivointipyynnön sähköpostitse. Tuolloin veloitus tapahtuu e-laskulla.

Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa: klikkaa ”jonota”. Voit seurata jonon tilannetta omista varauksistasi. Sinulle vapautuneesta paikasta ilmoitetaan tekstiviestillä matkapuhelimeesi. Viestiä ei lähetetä 23.00- 06.30 välisenä aikana. Tuona aikana vapautuneesta paikasta tulee sähköposti. Jonotuspaikka tulee perua, mikäli et pääsekään tunnille! Jonotuspalvelu sulkeutuu 2,5 tuntia ennen tunnin alkua. Näin ollen viimehetkellä tulleet peruutukset eivät vapauta jonosta paikkaa tunnille. Mikäli sinulla on jo ennestään 5 voimassa olevaa varausta, ohjelma antaa jonopaikan mutta paikka ei vapaudu. Muut jonossa olevat menevät edellesi.

Saavuthan varaamallesi tunnille hyvissä ajoin ennen sen alkamisaikaa. Ilmoittautuminen tulee suorittaa viimeistään 5 min ennen tunnin alkua, muuten paikka vapautuu muille asiakkaille. Ilmoittautuminen tapahtuu asiakaspalvelupisteessä henkilökunnalle, tai omalla kulkukortilla kosketusnäytöllä: näytä korttia lukijalaitteelle, ja valitse kosketusnäytöltä varaamasi tunnin ikoni. Huom! Odota ikonia painaessasi vihreä merkkivalo. Käyntejä ei voi kuitata jälkeenpäin!

Huomioithan, että tunnille ei voi osallistua sen alkamisajan jälkeen. Myös poistuminen tapahtuu aina tunnin päätyttyä, ellei kyseessä ole terveydellinen syy (esim. diabeetikolla verensokerin lasku). Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa liikuntaharrastustasi ajatellen.