Indoor Cycling=sisäpyöräily

IC Retro on 50 minuuttia pitkä peruskestävyysalueen harjoitus. Tunti alkaa pyörän säätöjen opastuksella ja sisältää alkuverryttelyn, kevyen harjoitusosuuden sekä loppuverryttelyn ja venyttelyt. Tunti on kevyt ja sopii kaikille peruskuntotreeniksi. Tunnista voi halutessaan tehdä myös raskaamman. Varaathan tunnille mukaan sisäkengät tai SPD lukolla varustellut sisäpyöräilykengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

IC Endurance on 50 minuuttia pitkä perus- ja vauhtikestävyysalueen harjoitus. Tunti sisältää kevyen alkuverryttelyn, keskiraskaan harjoitusosuuden sekä kevyen loppuverryttelyn ja venyttelyt. Tunti on kuormitukseltaan kevyt/keskiraskas ja sopii kaikille. Tunnista voi halutessaan tehdä myös raskaamman. Varaathan tunnille mukaan sisäkengät tai SPD lukolla varustellut sisäpyöräilykengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

IC Interval on 50 minuuttia pitkä intervalli harjoitus. Tunti sisältää alkuverryttelyn, harjoitusosuuden, jossa syke vuoroin nostetaan ja vuoroin lasketaan, sekä loppuverryttelyn ja venyttelyt. Tunti on kuormitukseltaan keskiraskas/raskas ja sopii kovempaa treeniä kaipaavalle. Tunnista voi halutessaan tehdä myös kevyemmän. Varaathan tunnille mukaan sisäkengät tai SPD lukolla varustellut sisäpyöräilykengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

IC Suomipop on 50 minuuttia pitkä vauhtikestävyysalueen harjoitus suomalaisen musiikin tahdittamana. Tunti sisältää alkuverryttelyn, keskiraskaan/raskaan harjoitusosuuden sekä loppuverryttelyn ja venyttelyt. Tunti on kuormitukseltaan keskiraskas/raskas ja sopii kovempaa treeniä kaipaavalle. Tunnista voi halutessaan tehdä myös kevyemmän. Varaathan tunnille mukaan sisäkengät tai SPD lukolla varustellut sisäpyöräilykengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.