Indoor Cycling=sisäpyöräily

IC Retro on 50 minuuttia pitkä peruskestävyysalueen harjoitus. Tunti alkaa pyörän säätöjen opastuksella ja sisältää alkuverryttelyn, kevyen harjoitusosuuden sekä loppuverryttelyn ja venyttelyt. Tunti on kevyt ja sopii kaikille peruskuntotreeniksi. Tunnista voi halutessaan tehdä myös raskaamman. Varaathan tunnille mukaan sisäkengät tai SPD lukolla varustellut sisäpyöräilykengät, hikipyyhkeen ja juomapullon. Retro-tunnista on myös lyhyempi 30min tuntivaihtoehto.

IC Endurance on 50 minuuttia pitkä perus- ja vauhtikestävyysalueen harjoitus. Tunti sisältää kevyen alkuverryttelyn, keskiraskaan harjoitusosuuden sekä kevyen loppuverryttelyn ja venyttelyt. Tunti on kuormitukseltaan kevyt/keskiraskas ja sopii kaikille. Tunnista voi halutessaan tehdä myös raskaamman. Varaathan tunnille mukaan sisäkengät tai SPD lukolla varustellut sisäpyöräilykengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

IC Roadtrip on 50min pitkä sisäpyöräilytunti, jossa voit täysin itse valita kulkemasi matkan tehon. Voit polkea erittäin kevyen harjoituksen, keskiraskaan tai raskaan treenin valitsemalla ohjaajan antamista vaihtoehdoista aina itselle ja kyseiseen treenipäivään sopivimman. Roadtrpi-tunnita on myös lyhyempi 30min tuntivaihtoehto.

IC Interval on 50 minuuttia pitkä intervalli harjoitus. Tunti sisältää alkuverryttelyn, harjoitusosuuden, jossa syke vuoroin nostetaan ja vuoroin lasketaan, sekä loppuverryttelyn ja venyttelyt. Tunti on kuormitukseltaan keskiraskas/raskas ja sopii kovempaa treeniä kaipaavalle. Tunnista voi halutessaan tehdä myös kevyemmän. Varaathan tunnille mukaan sisäkengät tai SPD lukolla varustellut sisäpyöräilykengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

IC Suomipop on 50 minuuttia pitkä vauhtikestävyysalueen harjoitus suomalaisen musiikin tahdittamana. Tunti sisältää alkuverryttelyn, keskiraskaan/raskaan harjoitusosuuden sekä loppuverryttelyn ja venyttelyt. Tunti on kuormitukseltaan keskiraskas/raskas ja sopii kovempaa treeniä kaipaavalle. Tunnista voi halutessaan tehdä myös kevyemmän. Varaathan tunnille mukaan sisäkengät tai SPD lukolla varustellut sisäpyöräilykengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

Les Mills RPM ® on 30-45 minuutin pituinen virtuaaliohjattu sisäpyöräilytunti. Virtuaaliohjaus tarkoittaa sitä, että ohjaaja on valkokankaalla. Ohjauskieli on englanti. Tunti on kuormitukseltaan keskiraskas/raskas intervalliharjoitus vauhtikestävyysalueella ja sopii kovempaa treeniä kaipaavalle. Tunnista voi halutessaan tehdä myös kevyemmän. Varaathan tunnille mukaan sisäkengät tai SPD lukolla varustellut sisäpyöräilykengät, hikipyyhkeen ja juomapullon. Ohjelma vaihtuu 12 viikon välein.