Virtuaaliset tunnit ovat Les Mills videotunteja, jotka heijastetaan ryhmäliikuntasalin isolle screenille.  Ohjaajina toimivat kansainväliset huippuohjaajat ja ohjauskieli on englanti. Virtuaalitunneille voi osallistua seuraavasti:

  1. Kirjaudu asiakaspalvelun kosketusnäytöllä virtuaalitunnille.
  2. Voit käynnistää virtuaalitunnin itse milloin tahansa salin ollessa vapaana. Varmista, että käynnistämäsi tunnin ja salissa seuraavaksi alkavan tunnin väliin jää vähintään 10min aikaa. Sytytä saliin valot ja kerää tarvittavat välineet valmiiksi. Käynnistä kosketusnäyttö oikeasta alakulmasta. Kosketa näytön tunti-ikonia valitsemasi lajin kohdalta. Paina vielä ”aloita”. Tunti käynnistyy automaattisesti 1 minuutin kuluttua. Säädä äänen volyme pöytätasolla olevasta mikseristä. Tunnin voi keskeyttää liuùttamalla sormea kosketusnäytön yläreunasta alas ja painamalla näyttöön tulevaa stop-painiketta.
  3.  Muistathan palauttaa välineet omille paikoilleen ja sammuttaa valot lähtiessäsi!

HUOM! Voit varata salin ja ajan omalle virtuaalitunnille soittamalla asiakaspalveluumme. Varauksesi tulee näkyville ajanvarausjärjestelmään, joten muutkin asiakkaamme voivat tulla samalle tunnille.