SYKSYN PIENVALMENNUKSET ALKAVAT ELOKUUSSA!

Huom! Jäsenenä voit osallistua pienryhmiin (ryhmien yhteistreeneihin) myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole jäsenyyttä. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla jäsensalilla.

Kaikkien ryhmien hinta 89€/kk (Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 5x/10x kortilla tai jäsenkortilla). Ryhmät toteutuvat, jos minimiosallistujamäärä (5 henkilöä) täyttyy.

Alkaa ma 5.8.2019 klo 16.30 Kellon Corella NUORTEN KUNTOSALISTARTTI
Kuntosaliharjoittelun aloittaminen saattaa tuntua nuorista vaikealta. Mitä salilla tehdään ja kuinka usein? Kuinka suurilla painoilla? Nuorten salistartti perehdyttää nuoria kuntosaliharjoittelun käytäntöihin. Laitteiden säätöihin, painomääriin, toistoihin, erilaisiin liikevariaatioihin. Matleena ja Joonas opettavat nuorten ryhmää yhdessä. Ilmoittaudu mukaan, jos sinua kiinnostaa kuntosaliharjoittelu! Tämän ryhmän mukana on kiva opetella salijuttuja yhdessä 🙂
Kesto: Elokuun ajan
Yhteistreenit: Maanantaisin klo 16.30-17.30, yht. 4x
Sisältö: Kuntosalilaitteiden käytön opettelu, oikeat säädöt, oikeat tekniikat. Tutustumme myös toiminnalliseen harjoitteluun! Yhteistreenit ovat mukavia ja vaihtelevia 🙂
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla matleena@lkcore.fi

Alkaa ma 5.8.2019 klo 18.00 Kellon Corella PAINONNOSTON ALKEET
Painonnoston alkeet on tarkoitettu kaikille painonnostosta tai levytankoharjoittelusta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei vaadita, sillä ryhmässä opetellaan kaikki perusteista lähtien. Kurssin kesto elo-syyskuun ajan 8 viikkoa, treenit ohjatusti kerran viikossa maanantaisin klo 18-19.30. Kaksijakoinen ohjelmointi sisältyy hintaan. Toisen treeneistä voi tehdä itsenäisesti, valmentaja neuvoo tarvittaessa miten skaalata.
Hinta 89€/kk. Hinta ei sisällä liikuntakorttia
Valmentaja: Miikka Niemelin
Ilmoittautumiset:tmicoachpotato@gmail.com

Alkaa ke 7.8.2019 klo 18.00 Kellon Corella PAINONNOSTON JATKO 
Haluatko hioa nostotekniikkasi kuntoon osaavassa valmennuksessa? Painonnoston jatkoryhmä on tarkoitettu painonnoston ja levytankoharjoittelun alkeet osaaville nostajille. Kurssin kesto on 12 viikkoa, treenit ohjatusti kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18-19.30. Ohjelma painonnostoon sisältyy hintaan. Treeneissä käydään yksityiskohtaisesti läpi noston eri vaiheet, ja hiotaan tekniikkaa yksilöllisesti kullekkin nostajalle sopivaksi.

Hinta 89€/kk. Hinta ei sisällä liikuntakorttia
Valmentaja: Miikka Niemelin
Ilmoittautumiset:tmicoachpotato@gmail.com

TULEVAT RYHMÄT:

01/2020 Painonhallintaryhmä / Anne Manninen