Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Defendo Blue tutustumistunti

10.10.klo12:00 - 13:00

Kaikille avoin, veloitukseton tutustumistunti lauantaina 10.10.20 klo 12-13!
Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen liikuntakeskus@lkcore.fi

Defendo Blue peruskurssi alkaa marraskuussa!

Defendo Blue pohjautuu Scandinavian Defendoon. Siinä missä siviileille koulutettavassa itsepuolustuksessa mahdollisesti irtaannutaan tilanteesta, Defendo Bluessa pyritään ensisijaisesti kontrolloimaan tai ottamaan tilaa voimankäyttövälineen käyttöä varten.

Tärkeässä osassa harjoittelussa ovat siirtyminen hätävarjelusta voimankäyttöön, kuljetusotteet, maahanviennit ja raudoittaminen. Harjoittelussa on mukana työssä kannettavia voimankäyttövälineitä.

Harjoituksissa käydään läpi esimerkiksi voimankäyttöä yksin tai parin kanssa, eri tavoin aseistautuneen kohdehenkilön kohtaamista, tehdään skenaarioharjoitteita ja syvennytään stressireaktioihin ja taktiikkaan.

Defendo Bluen tekniikat tuovat lisää ammattitaitoa sinulle, joka haluat toimia työssäsi turvallisesti ja varmistaa että voimankäyttösi on hallittua.

Defendo Blue sopii erityisesti niille jotka toimivat järjestyksenvalvontatehtävissä (esim. poliisi, vartija, järjestyksenvalvoja jne.) Harjoittelu antaa työkaluja henkilöille, jotka kohtaavat jo lähtökohtaisestikin väkivaltaa työssään.

Peruskurssilla opitaan Defendo Bluen perustason tekniikat ja taktiikat.
Tervetuloa tutustumaan!

Tiedot

Päivämäärä:
10.10.
Aika:
12:00 - 13:00

Tapahtumapaikka

Liikuntakeskus Core, Kello
Nikintie 1
Kello, 90820
Kotisivu:
https://lkcore.fi/