Tiedotamme koronaan liittyen

Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt koronaviruksen leviämisvaiheeseen. Sen johdosta Oulussa on linjattu toimintaohjeita, joilla pyritään hillitsemään epidemian leviämistä. Liikuntakeskus Coren toimipisteet ovat avoinna ja palvelemme asiakkaitamme lähes normaaliin tapaan.  Ryhmissä tapahtuvassa liikunnassa pidetään lyhyt tauko 30.11.-18.12. välisenä aikana.

KUNTOSALI

Kuntosalit ovat avoinna. Huomioithan edelleen turvaetäisyydet ja hygieniaohjeet käydessäsi salilla, jolloin voimme kuntoilla turvallisesti. Rauhallisimpia aikoja ovat aikaiset aamut, päivät, alkuilta ja myöhäisilta. Vilkkainta on klo 18-19 välisenä aikana. Ajat voivat vaihdella päiväkohtaisesti. Tämänhetkisten tietojemme mukaan kuntosalit eivät ole merkittävässä roolissa koronavirustartuntojen osalta, kun toiminta- ja hygieniaohjeita on noudatettu huolella.

JUMPPA- JA SISÄPYÖRÄILYSALIT, TOIMINNALLINEN SALI, TATAMI

Jumppa- ja sisäpyöräilysalit ovat asiakkaidemme käytettävissä. Saleissa alkaa tasatunnein video-ohjattu liikuntatunti. Saliin on varattavissa vain 2 paikkaa, jolloin turvaetäisyyksien pitäminen on erittäin helppoa. Myös toiminnallisessa salissa ja tatamilla voi treenata omatoimisesti.

VALMENNUS

Personal trainer valmennukset jatkuvat toiminta- ja hygieniaohjeita noudattaen.

KUNTOILUA ETÄNÄ

Ohjattuja tunteja on siirretty Coren asiakkaille suunnattuihin Facebook-ryhmiin. Informoimme Facebook live- tuntien aikatauluista Coren kotisivuilla!

▪️CORE Group exercise
https://www.facebook.com/groups/197883887663685

PE 4.12. Klo 10.00 Yinjooga/Laura
LA 5.12. Klo 10.00 Suomijumppa/Katri
🇫🇮 6.12. 🇫🇮 ei Striimattuja tunteja!
Ma 7.12. klo 10.00 Bp/Katri
Ti 8.12. klo 10 BB/Katri ja 18.00 DWO/Heini
K
e 9.12. klo 10.00 Flow jooga/Kaisa ja klo 18.00 Steppi/Emmi
To 10.12. klo 10.00 kuntopiiri/Anne ja klo 18.00 Strong/Katri

▪️CORE Functional
https://www.facebook.com/groups/367712300413371/

Ma 7.12. klo 9.00 Functional Basic/Janne
Ti 8.12. klo 16.45 Functional Basic/Janne
Ke 9.12. klo 9.00 Functional Basic/Janne
To 10.12 klo 16.45 Functional Basic/Janne
Pe 11.12. klo 9.00 Functional Basic/Janne

Toisena etäkuntoilumahdollisuutena tarjoamme asiakkaillemme Core Online-palvelun osoitteessa https://lkcore.fi/online/

MUISTA NOUDATTAA TOIMINTA- JA HYGIENIAOHJEITA!

Tämänhetkisten tietojemme mukaan kuntosalit eivät ole merkittävässä roolissa koronavirustartuntojen osalta, kun toiminta- ja hygieniaohjeita on noudatettu huolella. Ollaan niissä tarkkana seuraavan kolmen viikon ajan!

KERTAUS OHJEISTA:

1) Tule Liikuntakeskus Corelle vain terveenä! Mikäli tunnet lieviäkin oireita, niin jääthän kotiin.
2) Säilytä kaikissa tilanteissa turvaetäisyys kanssatreenaajiin.
3) Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aula- ja pukuhuonetiloissa. Liikuntatiloissa maskia ei tarvitse käyttää.
4) Huolehdi tarkasti käsihygieniasta. THL Suosittelee ensisijaisesti huolellista käsienpesua vedellä ja saippualla. Pese kädet vähintään saapuessa ja lähtiessä, sekä lisäksi tarpeen mukaan myös useammin. Löydät tiloista myös käsidesiä, joka on korvaava mutta heikompi vaihtoehto.
5) Pukuhuoneiden käyttö ei ole välttämätöntä. Pue treenivaatteet ylle jo kotona. Ota salilla takki ja treenikassi mukaan liikuntatiloihin.
6) Mikäli osallistut ohjatulle video-tunnille, saavu mahdollisimman lähellä alkamisaikaa. Vältä oleskelua salilla.
7) Olemme porrastaneet tilojen käyttöä ja video- tuntien alkamisajankohtia. Osallistujamäärä on rajattu kahteen henkilöön.
8) Laitteiden ja välineiden puhdistaminen on Coressa mahdollista. Suosittelemme tekemään puhdistuksen ennen omaa käyttöä, sillä aina emme voi olla varmoja onko edellinen käyttäjä pyyhkinyt laitteen / välineen. Näin voidaan varmistaa välineen puhtaus omaa käyttöä varten. Pintojen puhdistaminen on hyvä tapa. Coressa laitteiden ylläpitopuhdistuksesta huolehtivat siivousalan ammattilaiset.
9) Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttöliinalla tai hihalla kun aivastat tai yskit.

Suosittelemme kaikille Koronavilkku-sovelluksen käyttöä. Sen voi ladata puhelimeen sovelluskaupasta.

Huomioithan, että liikuntakortteja ei ole mahdollista tauottaa tänä aikana. Korteissa on normaali kuukauden irtisanomisaika. Mikäli sinulla on kysyttävää koronaohjeistuksiin liittyen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!