Tiimipyöräily Kemiin 17.6-18.6.2017

Jo perinteinen TIIMIPYÖRÄILY Haukipudas-Kemi-Haukipudas järjestetään tänäkin kesänä! Ensimmäisen kerran pyöräilimme matkan v. 2012. Vuosi vuodelta mukaan lähtevien pyöräilijöiden määrä on kasvanut. Tänä vuonna mukaan mahtuu max. 30 henkilöä. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Coren asiakas tai jäsen.

Tiimipyöräilylle lähdetään Haukiputaan Coren edustalta lauantaina 17.6.2017. Paluumatka Kemistä Haukiputaalle poljetaan sunnuntaina 18.6.2017.

Matka on omakustanteinen vapaa-ajan pyöräilyreissu. Kustannukset koostuvat hotelliyöpymisestä (myös pyörille on varattu säilytystila hotellista) sekä huoltoautojen mukanaolosta. Hinta 3hh (2 + lv): 50€/hlö, 2hh 60€/hlö ja 1hh 75€/hlö.

Lisäksi pieniä kustannuksia voi tulla pysähdyksistä taukopaikoilla kahvittelusta matkan varrella. Lauantai-iltana on mahdollista osallistua yhteiselle illalliselle.

Matkalle tarvitset polkupyörän sekä pyöräilykypärän. Pyöräksi käy ihan tavallinen esim.kolmivaihteinen pyörä. Corella on vuokrattavissa 3 Cannondanen cyclocross-pyörää hintaan 15€/vrk.

Paikkoja on rajallisesti ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. (ilmoittautumiset katri@lkcore.fi) Varaa oma paikkasi viimeistään 19.5.2017 jonka jälkeen vahvistamme ensimmäiset hotellihuonevaraukset. Tämän jälkeenkin ilmoittautumisia otetaan vastaan 2.6.2017 saakka, mikäli hotellista on saatavilla majoitustilaa/ mikäli osallistumispaikkoja on vielä vapaana.

Hox! Pyöräilyä jo pidempään harrastaneet, meillä on myös toinen reissu suunnitteilla toteutettavaksi myöhemmin kesällä. Tiedotamme tästä lisää pian.