UUSI URHEILIJAJÄSENYYS KELLOSSA JA HAUKIPUTAALLA!

Urheilijat harjoittelevat pääsääntöisesti oman lajin parissa. Useimmin kuitenkin heille on hyötyä mm. voimaharjoittelusta tai lihashuoltotunneista sekä muista oheisharjoitteista joita voi suorittaa kuntosalilla. Omien lajiharjoitusten ohessa harjoittelumäärä on kuitenkin rajallinen. Siksipä olemmekin Coressa laatineet uuden URHEILIJAJÄSENSOPIMUKSEN, joka ottaa huomioon harjoittelun painotuksen omaan lajiin.  Hinta on urheilijalle normaalia kuukausihintaa huomattavasti edullisempi. Näin myös haluamme olla vaikuttamassa Haukiputaalaisten urheiluseurojen urheilijoiden mahdollisimman hyviin harjoitteluolosuhteisiin ja menestymismahdollisuuksiin.

Urheilijasopimuksen voi tehdä henkilö, joka urheilee Haukiputaalaisessa urheiluseurassa joukkueessa tai yksilölajissa. Myös Oulun Kärppien pelaajat voivat tehdä urheilijasopimuksen. Lisätietoa urheilijasopimuksesta saa seurojen yhteyshenkilöiltä ( HaHe, HauPa, HauVe, KeLy, Ktu, Ahmat) tai Sanna Haloselta (sp. tai p. 0400-979789)

Jäsensopimus laaditaan Kellon tai Haukiputaan asiakaspalvelupisteessä. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana

Huom! Edustatko urheiluseuraa, joka olisi kiinnostunut urheilijajäsenyys-yhteistyöstä? Ota yhteyttä Sanna Halonen 0400-979789