Fustra (Fusion Functional Training) on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Jos olet kiinnostunut aloittamaan Fustra- harjoittelun, ota yhteyttä valmentajaan: jarkko@lkcore.fi tai tiina@lkcore.fi

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino, mikä aiheuttaa nivelille, selkärangalle ja lihaksistolle vääränlaista rasitusta. Vartalon selkäpuolen lihakset ovat etupuolta heikoimpia, mikä rasittaa niveliä, selkärankaa ja lihaksistoa. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Fustra pyrkii palauttamaan ihmisen luonnollisen ja hyvän ryhdin, joka häviää helposti nykymaailman istumiskulttuurissa.

Ensimmäisellä treenikerralla analysoidaan lähtötilanne – missä asennossa kävelet ja istut? Miten syöt? Fustra-metodin lähtökohtana on ensin aukaista dynaamisia venytyksiä käyttäen lihakset, jotka estävät hyvän ryhdin. Sen jälkeen ryhdytään vahvistamaan heikkoja lihaksia, jotka aiheuttavat epätasapainon vartalossa. Kun vartalossa olevat ”lukot” on saatu avattua ja heikot lihakset ovat voimistuneet oikeaoppisen kuntoharjoittelun avulla, saadaan aikaiseksi hyvä ryhti, tasapainoinen lihaksisto ja kivuton arkipäivä. Kehittymistä seurataan erilaisten testien avulla. Monet ovat päässeet eroon vaikeista niska-hartiakivuista ja selkäongelmista Fustra-harjoittelun avulla.

Fustra- metodi soveltuu kaikille – lajista ja tavoitteista riippumatta – sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa. Kyseessä ei ole vain harjoitusohjelma selkä- ja niskakivuista kärsiville, vaan tätä harjoitusmetodia on käytetty menestyksekkäästi myös huippu-urheilijoiden lihaksiston tasapainottamiseen sekä painonpudotuksesta painonhallintaan.

FUSTRA-näytetunti 35€ Tutustumiskerta: millaista on treenata Fustra valmennuksessa?
FUSTRA 10 kehonhallinta 79€ /krt 10 Fustra valmennuskäyntiä
FUSTRA 20 niska-selkä 74,50€ /krt 20 Fustra valmennuskäyntiä
FUSTRA 30 rasvanpoltto 73€ /krt 30 Fustra valmennuskäyntiä
FUSTRA 10 Ryhmävalmennus 39€ /krt 10 Fustra valmennuskäyntiä pienryhmässä

Hinta ei sisällä liikuntakorttia tai käyntimaksua.