Kellon toimipisteessä sijaitsevalla InBody720-laitteella kehonkoostumus mitataan helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti. Mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. InBody720 ei käytä tuloksia laskiessaan oletuksia sukupuoleen tai ikään liittyen, vaan ilmoitetut tulokset perustuvat 100%:sti mittaukseen. Tämä on tärkein mittauksen validiuteen vaikuttava ominaisuus. Mittaus tapahtuu minuutissa. Mittauksen jälkeen saat monipuolisen ja selkeän A4-raportin mukaasi. Raportti toimii lähtökohtana suunniteltaessa jatkotoimenpiteitä yhdessä ammattilaisten kanssa.

Mittaustulokset: Kokonaispaino (kg), Kehon rasvaton massa (kg), Lihasmassa (kg), Rasvakudoksen määrä (kg), Rasvaprosentti (%), Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l), Painokontrollitavoite (kg), Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo), Raajojen puolierot, Vyötärö-/lantiosuhde (WHR), Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo), Perusaineenvaihdunta (kcal), Kehon painoindeksi (BMI), Kehon solupaino (kg), Viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala).

Valmistautuminen kehonkoostumusmittaukseen: mittaus suoritetaan mieluiten vähintään 2 tuntia ruokailun jälkeen. Tutkittavan virtsarakon tulisi olla mahdollisimman tyhjä. Emme suosittele kuntoilua, saunomista tai suihkussa käyntiä ennen mittausta, sillä hikoilu muuttaa väliaikaisesti kehon koostumusta. Tutkittavan on hyvä olla seisaallaan vähintään 5 min ennen mittausta. Emme suosittele mittausta kuukautisten aikana. Talvella tutkittavan tulee olla lämpimässä 20 minuuttia ennen mittausta. Mittaus ei ole sallittu, mikäli sinulla on sydämentahdistin tai olet raskaana.

Teemme mittauksia aina, kun henkilökuntaa on vapaana. Mittausajan varmistaaksesi, suosittelemme ennakkoajanvarausta p. 044-5545787. Kehonkoostumusmittauksen hinta on 20€