Huom! Jäsenenä voit osallistua pienryhmiin (ryhmien yhteistreeneihin) myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole jäsenyyttä. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla jäsensalilla. Ryhmät toteutuvat kun minimiosallistujamäärä (5 henkilöä) täyttyy.

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA KAIKISSA RYHMISSÄ 89€/kk, jos ei muuta mainita (ei sisällä liikuntakorttia)

TREENIRYHMÄ STARTTAA ELOKUUSSA 2020

Tuntuuko että salitreenit maistuu puulta,tai teet aina niitä samoja juttuja? Kyllästytkö kuukauden jälkeen ja salilla käynti loppuu aina alkumetreillä?

Elokuussa starttaava treeniryhmä on tarkoitettu kaikille joskus yksilö-tai pienryhmävalmennuksessa olleille. Vaihtoehtoisesti olet voinut harjoitella salilla jonkun ohjelman mukaan. Tähän ryhmään osallistuaksesi perusliikkeet pitäisi olla hallussa,ja laitteet tuttuja.

Treeniryhmä kokoontuu kerran viikossa yhteistreeneihin,ja lisäksi jokainen treenaa itsenäisesti omien aikataulujen puitteissa.

Kymmeniä pienryhmiä,ja satoja yksilövalmennettavia valmentaneena tiedän että se,kun sinulla on järkevä ohjelma mitä noudattaa (ja joka päivittyy säännöllisesti),sekä sovitut yhteistreenit joko ryhmässä tai valmentajan kanssa,pitävät treenirutiinit käynnissä ympäri vuoden.

Tässä ryhmässä jokainen treenaa omien tavoitteiden mukaan,sinun tavoitteesi voi olla ”vain” liikuntarutiinin ylläpito,tai lihasmassan lisääminen tai rasvamassan vähentäminen. Mikäli haluat valmennuksesta henkilökohtaisemman,ja sinulla on tavoite esimerkiksi pudottaa painoa,voit ottaa valmennuksen lisäksi henkilökohtaisen ruokaohjelman.
Ryhmän yhteishenki ja muiden tuki on ryhmävalmennuksen suola ja sokeri! Näissä treeneissä treenataan tosissaan muttei vakavasti,ja viikottaiset yhteistreenit pitävät salirutiinin yllä.

Valmennus sisältää:
– Yhteistreenit kerran viikossa
– Säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat
– Valmentajan ja ryhmän tuki
– Whatsapp ryhmä
– Hinta 59 euroa/kk
– Kokoontumiset keskiviikkoisin klo 16.30 Kellon Corella, aloitus elokuussa,kesto 5kk (vuoden loppuun).

Ole nopea ja varmista paikkasi! Ryhmään otetaan 10 henkilöä.

Valmentaja Riikka Kuokkanen
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: riikka.kuokkanen@gmail.com

PAINONHALLINTARYHMÄ STARTTAA ELOKUUSSA

Tule mukaan, tehdään elämäntapamuutos yhdessä valmentajan ja ryhmän tuella.

Kärsitkö ylipainosta, onko liikkuminen vierasta, olisiko painoa terveyssyistä pudotettava. Tämä ryhmä on juuri sinulle!

Etenemme pienin askelin kohti pysyviä muutoksia, puhtaan ja terveellisen ruokavalion sekä liikunnan avulla. Unohdetaan nälkäkuurit ja poppas konstit.

Saat neuvoa ja tukea koko valmennuksen ajan!

– tapaamiset joka viikko 6kk ajan
– Ruokavalio
– Painon seuranta
– Aloittelijan kuntosaliohjelma x3
– Kotijumppaohje
– Tutustutaan mm. kahvakuulaan,kehonhuoltoon ja muihin lajeihin, ryhmän toiveita kuunnellen
– Oma WhatsApp ryhmä
– Kesto elokuu 2020-tammikuu 2021
– Hinta 89€/ kk .Ei sisällä liikuntakorttia.

Ryhmä toteutuu, jos minimiosallistujamäärä (5 henkilöä) toteutuu

Valmentaja Anne Manninen

Ilmoittautumiset treenaajanne@gmail.com

PIENRYHMÄVALMENNUS, KUNTOSALIHARRASTUKSEN ALOITTELIJARYHMÄ KELLOSSA

Oletko harkinnut kuntosaliharrastuksen aloittamista tai joko harrastat kuntosalilla käyntiä? Mietitkö treenatessasi että teetkö liikkeesi oikein? tai tehtävä liike ei tunnu siellä missä pitäisi? Ei haittaa, näin minäkin teen vaikka kuntosaliharrastus taustaa minulla on jo 20 vuoden ajalta. Sen miettiminen teetkö liikkeesi oikein kertoo kehittymisesi halusta ja halusta tehdä liikkeet turvallisesti ja oikein.

Omavalmentajan tai pienryhmävalmennuksen käyttöä suosittelen kaikille, niin vasta-alkaneille kuin kokeneemmillekin harrastajille ja ajoittain myös minä valmentajana tsekkautan omat tekemäni liikkeet, niiden insetiteetin ja kehittymiseni kehonrakennuspuolen omavalmentajallani.

Kuntosalilla tehtävät liikkeet on tärkeä suorittaa turvallisesti ja rauhallisesti itseään loukkaamatta. Tärkeää on myös opetella tekemään liike työtä tekevällä lihaksella, joka on lihaksen/voiman kehittymisen edellytys. On totta, että kuntosalilla tehtävät liikkeet kehittyvät itse liikkeitä tehdessä ja harjoitellessa, mutta harrastusta aloittaessa on suoritustekniikan tärkeä olla alusta asti kunnossa ja monesti kokeneemmatkin harrastajat tsekkauttavat ajoittain valmentajilla ohjelmiaan ja liikkeitään.

Tässä pienryhmävalmennuksessa opit treenaamaan turvallisesti ja saat varmuutta kuntosalilla tehtäviin liikkeisiin valmentajan henkilökohtaisella ohjauksella (hox! pieni ryhmä), jonka jälkeen pystyt varmoilla mielin jatkamaan treenaamista itsenäisesti.

Aloitamme heti, kun ryhmä täyttyy!
Valmentajana Piia Vimpari

 • kesto: 2kk
 • valmentaja tapaaminen 1 x viikko
 • yhteistreenit kerran viikossa
 • ryhmässä on 4 paikkaa
 • hinta 89€/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)

Lisätiedot: https://lkcore.fi/piia-vimpari/

Ilmoittaudu Piialle sähköpostilla piia.vimpari@gmail.com , tai puh. 045 258 8552

SENTIT POIS PIENRYHMÄHAKU KÄYNNISSÄ!

Onko ensimmäinen ajatuksesi painosi hallitsemisesta tai vyötärösi senttien pienentymisestä, että paino ja sentit eivät karise?

Junnaako painosi paikallaan ja haluat sen tippuvan? Mietitkö lisäksi, että pitäisi syödä salaattia aamusta iltaan ja nähdä sen lisäksi vielä nälkää? Ei, sitä se ei ole, sen tulet näkemään tässä ryhmässä!

Tässä pienryhmävalmennus sinulle, jos haluat syödä muutakin kuin salaattia ja samalla saat aineenvaihduntasi uudelle tasolle.
Haluatko vartalostasi senttejä pois sekä sysäystä ja vinkkejä elämänmittaiseen painonhallintaan. Mitä sinun tulee tehdä? Ilmoittaudu heti haastatteluun!

Haastattelu ei sido sinua mihinkään, vaan kuulet mihin tässä ryhmässä olet sitoutumassa. Haastattelussa yksilövalmentajan näkökulmasta arvioin kokonaisvaltaisesti sinun tavoitteitasi ja elämäntilannettasi ja käymme läpi mitä tarvitset tavoitteesi onnistumiseen.
Valmentajanasi minun tärkein tehtävä on saada sinulle tuloksia ja ohjata sinut onnistumaan.

Pienryhmävalmennukseni sisältää 1x viikossa yhteistreeniä salilla ja sitoudut yksilöllisesti annettujen ohjeiden noudattamiseen ja Kyllä, silloin lupaan senttiesi karisevan!

Sisältää:

 • 7 paikkaa
 • Haastattelu ja ryhmäesittely
 • Valmentajan yhteydenotot, yhteistreeni kiertoharjoitteluna 1xvko
 • Ruokailuohje, terveellisempi ja parempi valinta (ei yksilöllinen, vaan yleisohje)
 • Mittanauhamittaus: lähtö- ja loppumittaus, halutessasi kuvien otto.
 • Ryhmän kesto 6kk
 • Hinta 89e/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)

Valmentaja: Piia Vimpari

Ilmoittaudu Piialle sähköpostilla piia.vimpari@gmail.com , tai puh. 045 258 8552

VOIMAA, KIINTEYTYSTÄ JA TULOKSIA PIENRYHMÄVALMENNUSHAKU KÄYNNISSÄ!

Harrastatko aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti liikuntaa? Koostuuko se esimerkiksi juoksusta, kävelystä, erilaisista jumpista ja lisäksi saliharjoittelusta?
Kun vastaat kyllä, on se erinomaista, mutta näkyvätkö tehdyt treenisi hyvinvoinnissasi ja jaksamisessa? Tavoitteletko kenties vartaloosi näiden lisäksi vihdoinkin tuloksia?

Voit olla vasta-alkaja tai kokeneempi tekijä erilaisen liikunnan- ja saliharjoittelun parissa. Tässä pienryhmävalmennus sinulle jos tavoittelet kiinteämpää, voimakkaampaa ja vähärasvaisempaa vartaloa. Valmentajanasi minun tärkein tehtävä on saada sinulle tuloksia ja ohjata sinut yksilöllisesti onnistumaan sinua tukevin keinoin.

Pienryhmävalmennukseni sisältää 1x viikossa yhteistreeniä salilla ja kun tämän lisäksi sitoudut yksilöllisesti annettujen ohjeiden noudattamiseen niin Kyllä, silloin lupaan tuloksia!

Mitä sinun tulee tehdä? Ilmoittaudu heti haastatteluun! Haastattelu ei sido sinua mihinkään, vaan kuulet mihin tässä ryhmässä olet sitoutumassa. Haastattelussa yksilövalmentajan näkökulmasta arvioin kokonaisvaltaisesti sinun tavoitteitasi ja elämäntilannettasi sekä käymme läpi pienryhmävalmennuksen sisällön.

Sisältää:

 • 5 paikkaa
 • Haastattelu ja ryhmäesittely
 • Valmentajan yhteydenotto 1 x vko, yhteistreeni saliharjoitteluna
 • Ruokailuohje, terveellisempi ja parempi valinta (ei yksilöllinen, vaan yleisohje).
 • Mittanauhamittaus: lähtö- väli- ja loppumittaus, halutessasi kuvien otto
 • Ryhmän kesto on 8kk
 • Hinta 89e/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)

Valmentaja: Piia Vimpari

Ilmoittaudu Piialle sähköpostilla piia.vimpari@gmail.com , tai puh. 045 258 8552