Huom! Jäsenenä voit osallistua pienryhmiin (ryhmien yhteistreeneihin) myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole jäsenyyttä. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla jäsensalilla. Ryhmät toteutuvat kun minimiosallistujamäärä (5 henkilöä) täyttyy.

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA KAIKISSA RYHMISSÄ 89€/kk, jos ei muuta mainita (ei sisällä liikuntakorttia)

PIENRYHMÄVALMENNUKSET TOTEUTETAAN TÄLLÄ HETKELLÄ ETÄVALMENNUKSESSA!

 

PIENRYHMÄVALMENNUS, KUNTOSALIHARRASTUKSEN ALOITTELIJARYHMÄ KELLOSSA

Oletko harkinnut kuntosaliharrastuksen aloittamista tai joko harrastat kuntosalilla käyntiä? Mietitkö treenatessasi että teetkö liikkeesi oikein? tai tehtävä liike ei tunnu siellä missä pitäisi? Ei haittaa, näin minäkin teen vaikka kuntosaliharrastus taustaa minulla on jo 20 vuoden ajalta. Sen miettiminen teetkö liikkeesi oikein kertoo kehittymisesi halusta ja halusta tehdä liikkeet turvallisesti ja oikein.

Omavalmentajan tai pienryhmävalmennuksen käyttöä suosittelen kaikille, niin vasta-alkaneille kuin kokeneemmillekin harrastajille ja ajoittain myös minä valmentajana tsekkautan omat tekemäni liikkeet, niiden insetiteetin ja kehittymiseni kehonrakennuspuolen omavalmentajallani.

Kuntosalilla tehtävät liikkeet on tärkeä suorittaa turvallisesti ja rauhallisesti itseään loukkaamatta. Tärkeää on myös opetella tekemään liike työtä tekevällä lihaksella, joka on lihaksen/voiman kehittymisen edellytys. On totta, että kuntosalilla tehtävät liikkeet kehittyvät itse liikkeitä tehdessä ja harjoitellessa, mutta harrastusta aloittaessa on suoritustekniikan tärkeä olla alusta asti kunnossa ja monesti kokeneemmatkin harrastajat tsekkauttavat ajoittain valmentajilla ohjelmiaan ja liikkeitään.

Tässä pienryhmävalmennuksessa opit treenaamaan turvallisesti ja saat varmuutta kuntosalilla tehtäviin liikkeisiin valmentajan henkilökohtaisella ohjauksella (hox! pieni ryhmä), jonka jälkeen pystyt varmoilla mielin jatkamaan treenaamista itsenäisesti.

Aloitamme heti, kun ryhmä täyttyy! Ryhmä toteutetaan etävalmennuksena.
Valmentajana Piia Vimpari

 • kesto: 2kk
 • valmentaja tapaaminen 1 x viikko
 • yhteistreenit ryhmä 1: lauantai klo: 12:00-13:00
 • yhteistreenit ryhmä 2: Sunnuntai klo 12:00-13:00
 • ryhmässä on 4 paikkaa
 • hinta 89€/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)

Lisätiedot: https://lkcore.fi/piia-vimpari/

Ilmoittaudu Piialle sähköpostilla piia.vimpari@gmail.com , tai puh. 045 258 8552

SENTIT POIS PIENRYHMÄHAKU KÄYNNISSÄ!

Onko ensimmäinen ajatuksesi painosi hallitsemisesta tai vyötärösi senttien pienentymisestä, että paino ja sentit eivät karise?

Junnaako painosi paikallaan ja haluat sen tippuvan? Mietitkö lisäksi, että pitäisi syödä salaattia aamusta iltaan ja nähdä sen lisäksi vielä nälkää? Ei, sitä se ei ole, sen tulet näkemään tässä ryhmässä!

Tässä pienryhmävalmennus sinulle, jos haluat syödä muutakin kuin salaattia ja samalla saat aineenvaihduntasi uudelle tasolle.
Haluatko vartalostasi senttejä pois sekä sysäystä ja vinkkejä elämänmittaiseen painonhallintaan. Mitä sinun tulee tehdä? Ilmoittaudu heti haastatteluun!

Haastattelu ei sido sinua mihinkään, vaan kuulet mihin tässä ryhmässä olet sitoutumassa. Haastattelussa yksilövalmentajan näkökulmasta arvioin kokonaisvaltaisesti sinun tavoitteitasi ja elämäntilannettasi ja käymme läpi mitä tarvitset tavoitteesi onnistumiseen.
Valmentajanasi minun tärkein tehtävä on saada sinulle tuloksia ja ohjata sinut onnistumaan.

Pienryhmävalmennukseni sisältää 1x viikossa yhteistreeniä salilla ja sitoudut yksilöllisesti annettujen ohjeiden noudattamiseen ja Kyllä, silloin lupaan senttiesi karisevan!

Ryhmä toteutetaan etävalmennuksena.

Sisältää:

 • 7 paikkaa
 • Haastattelu ja ryhmäesittely
 • Valmentajan yhteydenotot, yhteistreeni kiertoharjoitteluna 1xvko sunnuntaisin klo 13.15-14.15 (etävalmennuksena)
 • Ruokailuohje, terveellisempi ja parempi valinta (ei yksilöllinen, vaan yleisohje)
 • Mittanauhamittaus: lähtö- ja loppumittaus, halutessasi kuvien otto.
 • Ryhmän kesto 6kk
 • Hinta 89e/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)

Valmentaja: Piia Vimpari https://lkcore.fi/piia-vimpari/

Ilmoittaudu Piialle sähköpostilla piia.vimpari@gmail.com , tai puh. 045 258 8552

VOIMAA, KIINTEYTYSTÄ JA TULOKSIA PIENRYHMÄVALMENNUSHAKU KÄYNNISSÄ!

Harrastatko aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti liikuntaa? Koostuuko se esimerkiksi juoksusta, kävelystä, erilaisista jumpista ja lisäksi saliharjoittelusta?
Kun vastaat kyllä, on se erinomaista, mutta näkyvätkö tehdyt treenisi hyvinvoinnissasi ja jaksamisessa? Tavoitteletko kenties vartaloosi näiden lisäksi vihdoinkin tuloksia?

Voit olla vasta-alkaja tai kokeneempi tekijä erilaisen liikunnan- ja saliharjoittelun parissa. Tässä pienryhmävalmennus sinulle jos tavoittelet kiinteämpää, voimakkaampaa ja vähärasvaisempaa vartaloa. Valmentajanasi minun tärkein tehtävä on saada sinulle tuloksia ja ohjata sinut yksilöllisesti onnistumaan sinua tukevin keinoin.

Pienryhmävalmennukseni sisältää 1x viikossa yhteistreeniä salilla ja kun tämän lisäksi sitoudut yksilöllisesti annettujen ohjeiden noudattamiseen niin Kyllä, silloin lupaan tuloksia!

Mitä sinun tulee tehdä? Ilmoittaudu heti haastatteluun! Haastattelu ei sido sinua mihinkään, vaan kuulet mihin tässä ryhmässä olet sitoutumassa. Haastattelussa yksilövalmentajan näkökulmasta arvioin kokonaisvaltaisesti sinun tavoitteitasi ja elämäntilannettasi sekä käymme läpi pienryhmävalmennuksen sisällön.

Ryhmä toteutetaan etävalmennuksena.

Sisältää:

 • 5 paikkaa
 • Haastattelu ja ryhmäesittely
 • Valmentajan yhteydenotto 1 x vko, yhteistreeni saliharjoitteluna lauantaisin klo 13.15-14.15 (etävalmennuksena)
 • Ruokailuohje, terveellisempi ja parempi valinta (ei yksilöllinen, vaan yleisohje).
 • Mittanauhamittaus: lähtö- väli- ja loppumittaus, halutessasi kuvien otto
 • Ryhmän kesto on 8kk
 • Hinta 89e/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)

Valmentaja: Piia Vimpari https://lkcore.fi/piia-vimpari/

Ilmoittaudu Piialle sähköpostilla piia.vimpari@gmail.com , tai puh. 045 258 8552

 

Selkäryhmä Jatko 1kk Kellon Corella

Pt-valmentaja, fysioterapeutti Tiina Ruokojärven selkäryhmä (5kk) on jo usean vuoden ajan ollut yksi Coren suosituimmista pienvalmennusryhmistä. Nyt ryhmä saa oman, toivotun Jatkoryhmän!
Jatkoryhmän kesto on 1kk, jonka aikana tapaamisia on 2 kertaa. Osallistujat saavat uuden kuntosaliohjelman, joka on vaativampi kuin edellinen ohjelma nro 5. Siksi osallistujien kuntotason tulee olla sellainen, jolla viimeisimmästä ohjelmasta on selvinnyt hyvin.
Ryhmään otetaan kuusi henkilöä ja hinta on 29€/hlö

Toukokuun jatkoryhmä: tapaamiset 3.5. ja 17.5.2020

Ilmoittaudu Tiinalle sähköpostilla tiina@lkcore.fi tai varaa paikkasi ryhmästä