VUODEN 2017 TREENIKERTATILASTOJA!

Usein mietitään että mikä on sopiva määrä liikuntaa: liikunko minä liian paljon tai liian vähän? Mikä on kenellekkin sopivasti?
Sopivaa liikuntamäärää, -tehoa ja riittävästi huomioitua monipuolisuutta voisi kuvastaa se, että vastaisit useimpiin seuraavin kohtiin kyllä:

– Liikun paljon ja monipuolisesti kestävyyttä- lihaskuntoa ja liikkuvuutta haastaen.
– Minulla on hyvä kestävyyskunto / hapenottokyky. Pystyn tekemään pitkiä matalasykkeisiä liikuntakertoja ja selviän hyvin myös korkeasykkeisistä kovista kestävyysharjoitteista
– Minulla on lihasvoimaa ja vahvuutta jaloissa, keskivartalossa sekä ylävartalossa. Pystyn käsittelemään isojakin painotaakkoja.
– Minulla on hyvä liikkuvuus ja huolehdin liikeratojen avoimuudesta. Lihakset, jänteet ja nivelet voivat hyvin.
– Oloni on energinen ja hyvä. Nautin erilaisista liikuntakerroista.
– Palaudun liikuntakerroista nopeasti. Pidän huolta siitä, että viikkoon kuuluu lepopäiviä. Kehoni ei anna minulle merkkejä siitä, että harjoitteluni aiheuttaa ongelmia esim. rasitusvammoja.
– Minun liikuntakertani sijoittuvat erilaisiin ympäristöihin. Liikun sekä ulkona että sisällä.

Millaisia ajatuksia nämä sinussa herättivät? Huomasitko jotain mitä listaan voisi lisätä?

Seuraavassa kerromme vuoden 2017 liikuntatilastoja Coren yrittäjien osalta, sekä julkaisemme kolmen ahkerimman asiakkaan liikuntamäärän
– Sanna on ohjannut yhteensä 753 liikuntakertaa
(tässä mukana myös uintitekniikkavalmennukset)
– Katri on ohjannut yhteensä 739 liikuntakertaa

– Eniten treenikertoja Coressa v. 2017 keräsi
1) Outi Kanste 622 treenikertaa
2) Tiina-Liisa Vähä 337 treenikertaa
3) Marjo Hautala-Saarinen 335 treenikertaa

Ahkerin treenaaja Outi kertoi, että itsestä tuntuu oikealta ja hyvältä, hän ei ole itseasiassa huomannutkaan että treenikertoja on kertynyt noin monta Uudelle vuodelle Outi jatkaa samaan malliin, ehkä jotain uutta kokeillen ja toivoen, että treeneissä on jatkossakin hauskaa- ei liian vakavaa Hyvä Outi!!

Yli 300 treenikertaa keränneitä oli v.2017 aikana 35kpl. Montako treenikertaa sinulle kertyi viimevuonna? Mikä on ensivuoden tavoitteesi? Tarkasta oma treenikertojen määrä lähettämällä meille sähköpostia TREENIMÄÄRÄNI 2017? osoitteeseen liikuntakeskus@lkcore.fi