WinterWar karsinnat Coressa

Winter War 2019 kilpailu järjestetään 1.-2.2.2019. Kyseessä ovat yksi Suomen isoimmista toiminnallisen harjoittelun kilpailuista. Sarjat ovat 1) yleinen sarja naiset/miehet ja 2) skaalattu sarja naiset/miehet. Yleisen sarjan vaatimustaso on korkeampi kuin skaalatun sarjan.

Kilpailuihin pääsevät osallistujat selvitetään karsintojen avulla. Karsinnat järjestetään 27.11-16.12.2018. Tänä vuonna myös Liikuntakeskus Core toimii virallisena karsintasalina. Joka viikko tiistaina klo 12 julkaistaan karsintalaji. Osallistuvilla on saman viikon sunnuntaihin saakka aikaa tehdä siihen mahdollisimman hyvä tulos. Yleiseen sarjaan pääsee karsintojen 32 parasta naista ja miestä ja skaalattuihin sarjoihin 8 parasta naista ja miestä.

Karsintoihin voivat osallistua kaikki Coressa toiminnallista harjoittelua harrastavat. Vaikka tähtäimessä ei olisi päästä itse kilpailuun saakka, voi karsinnat suorittaa myös itsensä haastamismielessä! Suosittelemme karsintojen tekemistä kaikille vähänkään kilpailusta kiinnostuneille/kilpailuhenkisille tai harrastajille jotka haluavat löytää uusia kykyjä itsestään. Näissä varmasti pääsee ylittämään itseään! Suurimmalle osalle harrastajista sopii hyvin skaalattu sarja. Voit ilmoittautua mukaan karsintaan aina ensimmäisen karsintaviikon loppuun asti (2.12 klo 18). Hinta on 10e. Karsintaan ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin takaa :https://www.cfwinterwar.com/

On mukava seurata tuloslistoilla mihin omat suoritukset sijoittuvat suhteessa muihin. Niin, ja samalla tietysti myös Coren harrastajien keskenäinen nokkimisjärjestys tulee selville ;D 

Viralliset karsintapäivien päivämäärät Coressa: su 2.12. klo 11.00-12.30 / la 8.12. / la 15.12. (voi myös muuttua)

Vaikka et karsintoihin osallistuisikaan niin olet tervetullut kannustamaan osallistujia ja ihmettelemään miltä homma näyttää!

Karsintojen tilannetta voi seurata:

http://compete.wodconnect.com/winter-war-2019-karsinta?category=Miehet+yleinen