YHÄ USEAMPI LIIKKUU PERSONAL TRAINERIN VALMENNUKSESSA

Liikuntaharjoittelussa on monesti vaiheita, jolloin kaipaa itselleen ohjeita tai tukea harjoitteluun, ruokavalioon, elämäntapoihin tai esim. painon hallintaan. Siksi yhä useampi on valinnut itselleen Personal Trainerin, jonka kanssa harjoitteluun saadaan kokonaan uusi vauhti! Meillä Coressa valmennukseen hakeutuminen alkaa aina esitietolomakkeen täyttämisestä. Sen voi täyttää joko kotisivuillamme tai paperisena versiona Coren aulassa.

Täytä lomake tästä: https://lkcore.fi/valmennus/personal-training/

Seuraavaksi varataan aloitushaastatteluaika. Keskusteltuanne valmentajan kanssa tilanteestasi, voitte yhdessä päättää millaisen valmennuspaketin rakennatte.  Yhteistyö alkaa kehonkoostumusmittauksella, jossa selviää kehonkoostumuksen lähtötilanne. Seuraavaksi jatketaan joko kuntotesteihin tai suoraan yhteistreeneille. Harjoittelu etenee valmentajan rakentamien ohjelmien ja ohjelmoinnin mukaan. Moni valitsee tässä yhteydessä myös ruokavaliosuunnitelman, jolloin tuloksia saadaan huomattavan nopeasti. Yhteistyöjakson päättyessä mitataan kehonkoostumus uudelleen.

Olisitko kiinnostunut omasta Personal Training- valmennusjaksosta? Varaa oma veloitukseton aloitushaastatteluaika Kelloon p. 0400-979789 tai Haukiputaalle p. 044 719 3699

PT-valmennustunti 59€ Liikuntaneuvontaa, yhteisharjoitus, venyttelyohjaus, ruokavalio-ohjeistuksen.
PT 1 kk Kuntosaliohjelma + 3 valmennusta 189€ 1-jakoinen kuntosaliohjelma
PT 1kk valmennus 8 Valmennuskäyntiä 499€ 2 valmennusta/ viiko, Inbody 2x, kuntosaliohjelma
PT 3kk valmennus 8 Valmennuskäyntiä 189€/kk ( yhteensä 567€ ) Inbody 2x, kuntosaliohjelma 2x
PT 6kk valmennus 16 Valmennuskäyntiä 189€/kk (yhteensä 1134€) Inbody 2x, kuntosaliohjelma 4x
Ravinto-ohjelma 209€ Sisältää 1kk:n seurantapalvelun
Ravinto-ohjelma kk-seuranta 59€/kk 3kk:n tai 6kk:n valmennuksiin on mahdollisuus ostaa lisävalmennuskertoja