CoreONLINE KOTITREENIPALVELU

Tutustu CoreONLINE kotitreenipalveluun 7 vrk:n ajan veloituksetta! Jatkossa voit kuntoilla video-ohjatuilla liikuntatunneilla milloin ja missä vain hintaan 9,90€/kk

Löydä itsellesi sopivat liikuntatuokiot eri videotuntien valikoimasta! Lajeina Core ONLINESSA on mm. kahvakuula, fitball, pumppi, jooga ja latinotanssi.


TUTUSTU VELOITUKSETTA!


UUSI ONLINE- ASIAKAS

Aloita Online- asiakkuus asioimalla verkkokaupassa. Valitse tuote ONLINE asiakkuus. Tutustu 7 vrk veloituksetta käyttämällä etukoodia: coreonline. Asiakkuus jatkuu tutustumisjakson jälkeen toistaiseksi voimassaolevana 1kk:n irtisanomisajalla. Palvelun voi maksaa myös liikuntaedulla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

OLETKO COREN KUUKAUSIASIAKAS?

Online- asiakkuus sisältyy Coren kuukausiasiakkuuteen, jonka hinta on Kellossa 43,90€ ja Haukiputaalla 33,90€. Onlinen käytöstä ei tule sinulle lisäkustannuksia.

ONLINE- OHJE

Online palvelu näkyy, kun sinulla on voimassaoleva online-, tai kuukausiasiakkuus.

Avaa treenikirjasto Coren nettisivujen kautta puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä. Aloita päivän fiilikseen sopiva ohjattu liikuntatuokio jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn parissa silloin kun sinulle sopii!SIIRRY TÄSTÄ CORE-ONLINEEN

CoreONLINE ASIAKKUUS

CoreONLINE- asiakkuus on voimassa toistaiseksi ja sen hinta on 9,90€/kuukausi. Kuukausimaksu lähetetään sinulle sähköpostitse. Voit halutessasi vaihtaa maksuehtoa e-laskuun tilaamalla verkkolaskun verkkopankissasi asiakasnumerollasi. Mikäli käytät työnantajan tarjoamaa liikuntatukea (esim. Smartum, Tyky, Virike), tee veloitus mobiiliappilla. Saat meiltä vahvistusviestin maksun onnistumisesta. Mikäli viestiä ei tule kahden arkipäivän kuluessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme maksun varmistamiseksi. Liikuntaseteleillä maksaminen tapahtuu asiakaspalvelussa.

Asiakkuuden voi päättää milloin tahansa. Irtisanomisaika on yksi laskutuskausi. Laskutuskausi on 30 päivää alkaen päivästä, jolloin sopimus on aktivoitu. Jos irtisanot asiakkuuden laskutuskauden viimeisenä päivänä, irtisanoutumisaika on seuraava laskutuskausi. Irtisanoutumisilmoitus tehdään Coren nettisivuilla olevan pikalinkin kautta.