HINNASTO

Ilmainen tutustuminen! Tervetuloa 24/7 avoinna olevaan Liikuntakeskukseen. Ei avaus- tai liittymismaksuja!

TUTUSTUMISKÄYNTI

Veloitukseton tutustumiskäynti on käytettävissä kerran molemmissa liikuntakeskuksissa. Sisäänpääsy klo 9-21 välisenä aikana. Mukavia kuntoiluhetkiä! ⁠⁠


TUTUSTUMISKUUKAUSI

Tutustu liikuntakeskukseen 30 päivän ajan, jonka jälkeen asiakkuus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja normaali hintaisena. Sisäänpääsy 24h/7vrk. Asiakkuus päättyy tutustumiskuukauteen, mikäli irtisanot sen 14vrk kuluessa aloituksesta TÄSTÄ


KUUKAUSIASIAKKUUS

Kuukausiasiakkaana pääset kuntosalille ja ohjatuille tunneille juuri silloin kun sinulle sopii! Asiakkuus on voimassa toistaiseksi. Sisäänpääsy 24h/7vrk.


VUOSIASIAKKUUDET

Edullisin kuukausihinta! Valitsemalla vuosimaksun, säästät merkittävästi. Asiakkuus on voimassa toistaiseksi. Sisäänpääsy 24h/7vrk. Maksu mahdollisuus valintasi mukaan 1-3 erässä


TUPLA-ASIAKKUUS

Tupla-asiakkuus mahdollistaa kuntoilemisen sekä Kellon että Haukiputaan liikuntakeskuksissa. Asiakkuus on voimassa toistaiseksi. Sisäänpääsy 24h/7vrk.


MUITA VAIHTOEHTOJA

KERTAKÄYNTI

Kuntosalille tai/ja yhdelle ohjatulle tunnille. Kahdesta ohjatusta tunnista veloitetaan kaksi kertakäyntiä. Sisäänpääsy klo 9-21 välisenä aikana.


VIIKKOKORTTI

Viikkokortilla pääset kuntosalille ja ohjatuille tunneille 7 vrk:n ajan. Sisäänpääsy 24h/7vrk


SARJAKORTTI

Sisältää viisi (5) kertakäyntiä. Sarjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta. Sisäänpääsy 24h/7vrkELÄKELÄISILLE

KERTAKÄYNTI JA SARJAKORTTI

Kertakäynnillä 3€ kuntosalille asiakaspalvelun aamuaukioloaikana. Eläkeläisten etuhintaan ovat oikeutettuja asiakkaat, jotka ovat kokoaikaisesti eläkkeellä. Todistus esitetään ensimmäisellä ostokerralla. Sarjakortti sisältää viisi (5) kertakäyntiä. Sarjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta. Sisäänpääsy ma-su klo 7-14. Huom! Ohjatulle tunnille voi osallistua, mikäli paikkoja on vapaana. Ei ennakkovarausmahdollisuutta.


ETÄTREENIPALVELU

CORE ONLINE

Coren suositut jumppa-, kehonhuolto-, ja sisäpyöräilytunnit ovat kaikkien saatavilla missä ja milloin vain! Avaa treenikirjasto TÄSTÄ puhelimella, tabletilla tai televisiossa. Online-asiakkuus on voimassa toistaiseksi.


PT- VALMENNUS

Personal trainer valmennukset sisältävät alkukartoituksen, ohjelmoinnin, treenivalmennukset ja yhteydenpidon valmentajan kanssa valitulla tavalla.

PT SINGLE 130€/kk | 1 yhteistreeni kuukaudessa

PT DUO 180€/kk | 2 yhteistreeniä kuukaudessa

PT TRIO 230€/kk | 3 yhteistreeniä kuukaudessa

PT QUATRO 290€/kk|4 yhteistreeniä kuukaudessa

Valmennuskuukausien määrä on valittavissasi. Valmennushinta ei sisällä liikuntakorttia.

Valmennuksen voi aloittaa myös kahden henkilön tiimissä, jolloin henkilöhinnasta myönnetään 20% alennus.