TILAUSTUNNIT

Liikuntakeskus Coren suositut tilaustunnit varattavissa yksittäin tai säännöllisinä viikko-, tai kuukausitunteina! Yrityksen tai järjestön henkilöstölle, Tyhy-päiville, pikkujouluihin, koululaisille, polttariporukalle, ystäväporukalle, syntymäpäivälahjaksi...

PIKKUJOULUT

Liikunnalliset pikkujoulut ovat oiva vaihtoehto kiittää henkilöstöä kuluneesta vuodesta! Suosituimpia tilaustunteja ovat palauttavat ja rentouttavat tunnit kuten jooga, kehonhuolto ja rentouttava venyttely. Mukava yhdistelmä on esim. lounas paikallisessa ravintolassa, jonka jälkeen siirtyminen tilaustunnille Corelle. Vaihtoehtoisesti toisinpäin, hyvän olon saattelemana on tunnin jälkeen mukava suunnata esim. yhteiselle illalliselle.


SYNTYMÄPÄIVÄT

Kutsu ystävät koolle, ja järjestä päivänsankarille todellinen hyvän olon syntymäpäiväyllätys! Suosittuja syntymäpäivätunteja ovat mm. tanssitunnit, kamppailutunnit, jooga ja kehonhuolto/rentoutuminen. Yhteisen liikuntatuokion jälkeen on mukava juoda vaikkapa kakku-kahvit Coren aulassa. Kakun, tarjoilulautaset ja lusikat voitte tuoda tunnille saapuessa ( jääkaappi käytössä). Me tarjoamme kahvit!


POLTTARIT

Suunnitteletko ystävällesi polttareita? Liikuntakeskus Coren lajivalikoima tarjoaa mahtavat mahdollisuudet viettää ikimuistoista, ystävien yhteistä päivää liikunnallisten elämysten parissa! Lajeista suosituimpia ovat tanssi-, kamppailu-, ja joogatunnit.


TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄ

Liikuntakeskus Coressa on hienot puitteet yritysten työhyvinvointipäiville! Päivän sisältö voi koostua esim. liikuntatuokioista: tanssia, kuntonyrkkeilyä, kahvakuulailua, toiminnallista harjoittelua, sisäpyöräilyä, ohjattu kuntosaliharjoitus, kehonhuolto, jooga tai rentoutuminen. Valittavissa kymmeniä eri lajeja! Lisäksi mahdollisuus mm. luentoihin, tietoiskuihin, kuntotesteihin, kehonkoostumusmittauksiin ja ryhmäpalautteeseen.


TILAUSTUNNIN SISÄLTÖ

Tilaustunnit koostetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valittavissa ovat kaikki Liikuntakeskus Coren liikuntalajit. Suosittuja ovat myös yhdistelmät, esim. 60min itsepuolustus + 60min jooga.


HINTA

Tilaustuntien hinta on 150€ max 10 hlö. Tätä suuremmat ryhmät + 10€//hlö. Tilaustuntien kesto on 60min


LISÄKSI

Tilaustunteja myös fysiikkatreeneihin, lajeina mm. toiminnallinen harjoittelu. Päivien ohjelmaan voidaan sisällyttää myös terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tietoiskuja tai luentoja, kuntotestausta tai kehonkoostumusmittauksia. Kysy tarjous ryhmällesi!