TILAUSTUNNIT

Liikuntakeskus Coren suositut tilaustunnit varattavissa yksittäin tai säännöllisinä viikko-, tai kuukausitunteina! Yrityksen tai järjestön henkilöstölle, Tyhy-päiville, pikkujouluihin, koululaisille, polttariporukalle, ystäväporukalle, syntymäpäivälahjaksi...Tunti tai pidempi päivä räätälöidään aina ryhmän toiveiden mukaisesti! Tilaustunnin hinta on 100€ / max 10 hlö. Yli 10 hlön ryhmät + 10€/hlö

Liikuntakeskus Coren tiimi tutustumassa itsepuolustukseen. Huippu ja hyödyllinen päivä!

Liikuntakeskus Coren tiimi tutustumassa itsepuolustukseen. Huippu ja hyödyllinen päivä!MONIPUOLISTA OHJELMAA!

Liikuntaa, lajitutustumisia, rentoutumista, luentoja, kuntotestausta, kehonkoostumusmittauksia.. Koostamme tunnin / päivän toiveidenne mukaan!

TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄT 100€/max 10hlö

Liikuntakeskus Coressa on hienot puitteet yritysten työhyvinvointipäiville! Päivän sisätö voi koostua esim. liikuntatuokiosta: tanssia, kuntonyrkkeilyä, kahvakuulailua, toiminnallista harjoittelua, sisäpyöräilyä, ohjattu kuntosaliharjoitus, kehonhuolto, jooga tai rentoutuminen. Valittavissa kymmeniä eri lajeja!

Työhyvinvointipäivään voidaan sisällyttää myös terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tietoiskuja tai luentoja.

Myös kehonkoostumusmittauksen ja kuntotestit ovat hyödyllisiä ja suosittuja!


SYNTYMÄPÄIVÄT 100€/max 10hlö

Kutsu ystävät koolle, ja järjestä päivänsankarille todellinen hyvän olon syntymäpäiväyllätys! Tanssitunnit voidaan suunnitella toiveidenne mukaan. Yhdessä vietetty tuokio ihanan musiikin ja tanssien parissa on mitä parhain lahja! Järjestämme syntymäpäiviä niin lapsille kuin aikuisellekin myös muiden lajien merkeissä. Suosittuja syntymäpäivälahjoja ovat myös mm. lajitutustumistunnit, kamppailulajit ja joogatunnit. Yhteisen liikuntatuokion jälkeen on mukava juoda vaikkapa kakku-kahvit Coren aulassa. Kakun, tarjoilulautaset ja lusikat voitte tuoda tunnille saapuessa ( jääkaappi käytössä) . Me tarjoamme kahvit!

POLTTARIT 100€/max 10hlö

Suunnitteletko ystävällesi polttareita? Liikuntakeskus Coren lajivalikoima tarjoaa mahtavat mahdollisuudet vietllää ikimuistoista päivää elämysten parissa.

Lajivalikoima on laaja, ja suunnittelemme ohjelman täysin toiveidenne mukaan!