LIIKUNTAKESKUS TÄYNNÄ ILOISTA LIIKUNTAA!

Coren suosituilta ryhmäliikuntatunneilta on helppo löytää omat mielilajit! Valittavissasi on huikea määrä tunteja jumppien, kehonhuollon, tanssien, sisäpyöräilyn, toiminnallisen harjoittelun ja kamppailun parissa.

RYHMÄLIIKUNTAA KELLON CORELLA

Jumppa-, tanssi- ja kehonhuolto Kellon Corella

Sisäpyöräily Kellon Corella

Ryhmässä liikkuminen on hauskaa ja inspiroivaa! Vaikka yhdessä kuntoillaankin, voi jokainen treenata oman fiiliksen ja kuntotason mukaan. Huomioithan, että aikataulujen päiväkohtaiset muutokset ovat mahdollisia!KAMPPAILU JA ITSEPUOLUSTUS KELLON CORELLA

Kamppailu ja itsepuolustus Kellon Corella

Harrasteryhmiä junnuille, nuorille ja aikuisille!

Huomioithan, että aikataulujen päiväkohtaiset muutokset ovat mahdollisia!TOIMINNALLINEN HARJOITTELU KELLON CORELLA

Toiminnallinen harjoittelu Kellon Core


RYHMÄLIIKUNTAA HAUKIPUTAAN CORELLA

Jumppa-, tanssi- ja kehonhuolto Haukiputaan Corella


Ohjeita osallistumiseen

Tutustu ohjattujen tuntien kuvauksiin sekä aikatauluun ja valitse itsellesi sopivin tunti. Valkoiset tunnit ovat keveitä tai keskiraskaita ja siniset keskiraskaita tai tehokkaita tunteja. Tehokuvaus on suuntaa- antava. Tehoon voi vaikuttaa aina itse: tehdä kevyemmin tai kovemmalla teholla. Tuntiaikataulu on voimassa toistaiseksi. Huomioithan, että päivä- tai viikkokohtaiset muutokset ovat mahdollisia.

Varaa osallistumispaikka ennakkoon. Se onnistuu, kun sinulla on voimassaoleva liikuntakortti ja olet rekisteröitynyt kotisivuilla/ appissa.Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti viisi (5). Ilmoittautumalla autat ohjaajaa tunnin suunnittelussa ja valmisteluissa sekä saat tuntia koskevat infot / muutokset/poikkeukselliset peruutusilmoitukset.

Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa: valitse ajanvarauksessa ”liity jonoon”. Mikäli tunnille vapautuu paikka, saat ilmoituksen sähköpostitse. Muista perua jonopaikka esteen sattuessa.

Tuntivarauksen voi perua ajanvarausjärjestelmän tai appin kautta. Valitse tunti, jolle olet ilmoittautunut. Valitse seuraavaksi "peruuta osallistuminen". Kaikki peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

Vahvista tuntivaraus saapuessasi Coreen viimeistään 4 min ennen tunnin alkua.

1) Mobiiliapplikaatiolla valitsemalla "vahvista ilmoittautuminen"
2) Aulan kosketusnäytöllä "näytä kulkukorttia lukijalaitteelle ja klikkaa varaamaasi tuntia."

Mikäli vahvistusta ei ole tehty, paikka vapautuu varattavaksi muille.

Kolme vahvistamatonta tuntipaikkavarausta aiheuttaa varausoikeuden jäädyttämisen viikon ajaksi. Varausoikeus palautuu automaattisesti 7 vrk:n kuluttua. Vaihtoehtoisesti varausoikeuden voi avata välittömästi 5€:n käsittelymaksua vastaan

Mikäli sinulla ei ole ennakkovarausta, ilmoittaudu tunnille aulan kosketusnäytöltä. Osallistuminen on mahdollista, mikäli tunnilla on vapaita osallistumispaikkoja. Näytä kulkukorttia lukijalaitteelle ja odota hetki. Klikkaa tuntia jolle haluat osallistua.

Huomioithan, että tunnille ei voi osallistua sen alkamisajan jälkeen. Myös poistuminen tapahtuu aina tunnin päätyttyä, ei kesken, ellei kyseessä ole terveydellinen syy (esim. diabeetikolla verensokerin lasku).

Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa liikuntaharrastustasi ajatellen.