LIIKUNTARYHMÄT

Ryhmässä liikkuminen on hauskaa, inspiroivaa ja tehokasta. Tule sinäkin mukaan Coren hyvän fiiliksen tunneille!

OHJATTUJEN TUNTIEN AIKATAULUT

Tutustu ensin ohjattujen tuntien aikatauluun. Aikataulut ovat voimassa toistaiseksi. Valkoiset tunnit ovat keveitä tai keskiraskaita ja siniset keskiraskaita tai tehokkaita tunteja. Tehokuvaus on suuntaa- antava. Tehoon voi vaikuttaa aina itse: tehdä kevyemmin tai kovemmalla teholla. Voit osallistua valitsemallesi tunnille milloin vain. Mukana on aina niin vasta-alkajia kuin jo pidempäänkin harrastaneita

ILMOITTAUDU AINA TUNNILLE ENNAKKOON

Osallistumispaikan varaaminen onnistuu, kun sinulla on voimassaoleva liikuntakortti ja olet rekisteröitynyt kotisivuilla/ appissa. Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti. Ilmoittautumalla autat ohjaajaa tunnin suunnittelussa ja valmisteluissa sekä saat tuntia koskevat infot / muutokset/poikkeukselliset peruutusilmoitukset. Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa: valitse ajanvarauksessa ”liity jonoon”. Muista perua jonopaikka esteen sattuessa. Kaikki peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

TUNNILLE SAAPUMINEN

Saavu varaamallesi tunnille hyvissä ajoin. Vahvista tuntivaraus appissa tai Coressa aulan kosketusnäytöllä aikaisintaan 2h ja viimeistään 8 min ennen tunnin alkua. Mikäli vahvistusta ei ole tehty, paikka vapautuu varattavaksi muille.

Mikäli sinulla ei ole ennakkovarausta, ilmoittaudu tunnille aulan kosketusnäytöltä

Huomioithan, että tunnille ei voi osallistua sen alkamisajan jälkeen. Myös poistuminen tapahtuu aina tunnin päätyttyä, ei kesken, ellei kyseessä ole terveydellinen syy (esim. diabeetikolla verensokerin lasku). Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa liikuntaharrastustasi ajatellen.