LIIKUNTARYHMÄT

Tervetuloa Liikuntakeskus Coren ohjatuille tunneille! Valitse omat suosikkilajit kymmenien vaihtoehtojen joukosta: jumpat, tanssi, kehonhuolto, toiminnallinen harjoittelu, kamppailu, kuntosaliryhmät ja paljon muuta! Ohjattujen tuntien aikataulut ovat voimassa toistaiseksi. Osallistujamäärä on tällä hetkellä normaalia pienempi ( 8-15 paikkaa)

AIKATAULUT PÄIVITTYVÄT 1.4. ALKAEN

OSALLISTUMISPAIKAN VARAAMINEN

Osallistumispaikan varmistamiseksi suosittelemme ennakkovarausta ohjatuille tunneille. Tunnin täyttyessä, ovat ennakkovarauksen tehneet oikeutettuja osallistumispaikkaan.

Varauksen teet kätevimmin kotisivujen varausjärjestelmästä (alla) tai Core Appista, jonka voit ladata Apple storesta tai Play kaupasta. Varaaminen onnistuu, kun sinulla on voimassaoleva liikuntakortti ja olet rekisteröitynyt kotisivujen tai Appin kautta. Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti 5. Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa liikuntakorttia, voit tehdä varauksen asiakaspalvelusta, p. 044-5545787 tai sp. liikuntakeskus@lkcore.fi.

Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa: klikkaa ajanvarauksessa ”liity jonoon”. Esteen sattuessa, muista perua jonopaikka.

Mikäli estyt saapumasta varaamallesi tunnille, tulee peruutus tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

Äkillisten poikkeustilanteiden vuoksi tapahtuvista tuntimuutoksista tai peruuntumisista voimme informoida vain ennakkoon ilmoittautuneille. Myös siksi varaus kannattaa tehdä.

SAAVU AJOISSA TUNNILLE

Saavu varaamallesi tunnille hyvissä ajoin. Kuittaa tuntivaraus viimeistään 8 min ennen tunnin alkua näyttämällä kulkukorttia aulan kulkuportin lukijalaitteelle tai avaamalla portti puhelinsovelluksella.

Huomioithan, että tunnille ei voi osallistua sen alkamisajan jälkeen. Myös poistuminen tapahtuu aina tunnin päätyttyä, ei kesken, ellei kyseessä ole terveydellinen syy (esim. diabeetikolla verensokerin lasku). Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa liikuntaharrastustasi ajatellen.