LIIKUNTARYHMÄT

Tervetuloa Liikuntakeskus Coren ohjatuille tunneille!

Ryhmässä liikkuminen on hauskaa, inspiroivaa ja tehokasta! Tutustumiskäynti Coressa on aina veloitukseton. Jatkossa voit osallistua ohjatuille tunneille kertamaksulla, viikkokortilla tai kuukausiasiakkuudella. Suosituin vaihtoehto on juuri kuukausiasiakkuus, joka sisältää kuntosaliharjoittelun lisäksi osallistumismahdollisuuden kaikkiin liikuntalajeihin. Huomioithan, että toiminnallisen harjoittelun sekä kamppailulajien harrasteryhmiin pääsyn edellytyksenä on peruskurssin suorittaminen tai lajiosaaminen. Tule sinäkin mukaan Coren hyvän fiiliksen tunneille!

JUMPAT, KUNTOPIIRIT, KEHONHUOLTO Kellossa

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteen uudet, viihtyisät ja tehokkaalla viilennysjärjestelmällä varustetut liikuntatilat takaavat mukavan treenin myös kesäaikaan! LUE LISÄÄ jumppa- ja kehonhuoltotunneista

SISÄPYÖRÄILY Kellossa

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU Kellossa

Tutustu toiminnalliseen harjoitteluun Functional Sparkissa ja löydä kipinä lajiin, joka tarjoaa rajattomat mahdollisuudet kehittää mm. liikkuvuutta, kestävyyttä, voimaa, nopeutta ja taitoa! Sparkista voit edetä peruskurssille, josta edetään basic- ja functional- tunneille. LUE LISÄÄ toiminnallisesta harjoittelusta

KAMPPAILU JA ITSEPUOLUSTUS Kellossa

Kamppailulajien perusteet opitaan peruskurssilla, jossa harjoittelu sujuu mukavasti muiden vasta-alkajien kanssa. Peruskurssien kesto vaihtelee viikonloppukurssista kuukauden pituiseen kurssiin. Peruskurssin jälkeen lajin harrastamista voi jatkaa harrastajaryhmissä. LUE LISÄÄ kamppailusta

JUMPAT, KUNTOPIIRIT, KEHONHUOLTO, FUNKKIS Haukipudas

Haukiputaan Coren kesäaikataulussa on yli kaksikymmentä ohjattua tuntia viikossa! LUE LISÄÄ jumppa- ja kehonhuoltotunneista

ILMOITTAUDU MUKAAN OHJATULLE TUNNILLE!

Osallistumispaikan varmistamiseksi suosittelemme ennakkovarausta ohjatuille tunneille. Tunnin täyttyessä, ovat ennakkovarauksen tehneet oikeutettuja osallistumispaikkaan.

Varauksen teet kätevimmin kotisivujen varausjärjestelmästä (alla) tai Core Appista, jonka voit ladata Apple storesta tai Play kaupasta. Varaaminen onnistuu, kun sinulla on voimassaoleva liikuntakortti ja olet rekisteröitynyt kotisivujen tai Appin kautta. Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti 5. Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa liikuntakorttia, voit tehdä varauksen asiakaspalvelusta, p. 044-5545787 tai sp. liikuntakeskus@lkcore.fi.

Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa: klikkaa ajanvarauksessa ”liity jonoon”. Esteen sattuessa, muista perua jonopaikka.

Mikäli estyt saapumasta varaamallesi tunnille, tulee peruutus tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

Äkillisten poikkeustilanteiden vuoksi tapahtuvista tuntien peruuntumisista voimme informoida vain ennakkoon ilmoittautuneille. Myös siksi varaus kannattaa tehdä.

MUISTA SAAPUA AJOISSA TUNNILLE

Saavu varaamallesi tunnille hyvissä ajoin. Kuittaa tuntivaraus viimeistään 8 min ennen tunnin alkua näyttämällä kulkukorttia aulan kulkuportin lukijalaitteelle tai avaamalla portti puhelinsovelluksella.

Huomioithan, että tunnille ei voi osallistua sen alkamisajan jälkeen. Myös poistuminen tapahtuu aina tunnin päätyttyä, ei kesken, ellei kyseessä ole terveydellinen syy (esim. diabeetikolla verensokerin lasku). Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa liikuntaharrastustasi ajatellen.