LIIKUNTARYHMÄT

Ryhmässä liikkuminen on hauskaa, inspiroivaa ja tehokasta!

OHJATTUJEN TUNTIEN AIKATAULUT

Tutustu ensin ohjattujen tuntien aikatauluun. Aikataulut ovat voimassa toistaiseksi. Valkoiset tunnit ovat keveitä tai keskiraskaita ja siniset keskiraskaita tai tehokkaita tunteja. Tehokuvaus on suuntaa- antava. Tehoon voi vaikuttaa aina itse: tehdä kevyemmin tai kovemmalla teholla.

VARAA OSALLISTUMISPAIKKA!

Varaathan osallistumispaikan ohjatuille tunneille aina ennakkoon. Ilmoittautumalla autat ohjaajaa tunnin suunnittelussa ja valmisteluissa. Ennakkoilmoittautumisen tehneet saavat tuntia koskevat infot / muutokset/poikkeukselliset peruutusilmoitukset.

Osallistumispaikan varaaminen onnistuu, kun sinulla on voimassaoleva liikuntakortti ja olet rekisteröitynyt kotisivuilla/ appissa. Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti viisi (5).

Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa: valitse ajanvarauksessa ”liity jonoon”. Mikäli tunnille vapautuu paikka, saat ilmoituksen sähköpostitse. Muista perua jonopaikka esteen sattuessa. Kaikki peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

SAAVU COREEN HYVISSÄ AJOIN!

Vahvista tuntivaraus Coressa aulan kosketusnäytöllä viimeistään 8 min ennen tunnin alkua. Näytä kulkukorttia lukijalaitteelle ja odota hetki. Varaamasi tunti avautuu näytölle vihreänä. Klikkaa tuntia ja valitse "vahvista tuntivaraus".

Mikäli vahvistusta ei ole tehty, paikka vapautuu varattavaksi muille.

Mikäli sinulla ei ole ennakkovarausta, ilmoittaudu tunnille aulan kosketusnäytöltä. Näytä kulkukorttia lukijalaitteelle ja odota hetki. Klikkaa tuntia jolle haluat osallistua

Huomioithan, että tunnille ei voi osallistua sen alkamisajan jälkeen. Myös poistuminen tapahtuu aina tunnin päätyttyä, ei kesken, ellei kyseessä ole terveydellinen syy (esim. diabeetikolla verensokerin lasku).

Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa liikuntaharrastustasi ajatellen.

VARAUKSEN PERUMINEN

Tuntivarauksen voi perua ajanvarausjärjestelmän tai appin kautta. Valitse tunti, jolle olet ilmoittautunut. Valitse seuraavaksi "peruuta osallistuminen". Kaikki peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

VARAUKSET, JOTKA JÄÄVÄT VAHVISTAMATTA

Kolme vahvistamatonta tuntipaikkavarausta aiheuttaa varausoikeuden jäädyttämisen viikon ajaksi. Varausoikeus palautuu 7 vrk:n kuluttua.