INBODYMITTAUS

Kehonkoostumusmittaus on motivoiva tapa kartoittaa oman kehon koostumusta ja seurata sen muutoksia! Mittaus kannustaa pitämään huolta liikunnasta ja terveellisistä ravintotottumuksista.

Kehonkoostumus mitataan Inbody-laitteella helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti. Mitattava asettuu laitteeseen avojaloin. Yllä voi olla kevyt vaatetus. Mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Mittaustulokset: Kokonaispaino (kg), Kehon rasvaton massa (kg), Lihasmassa (kg), Rasvakudoksen määrä (kg), Rasvaprosentti (%), Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l), Painokontrollitavoite (kg), Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo), Raajojen puolierot, Vyötärö-/lantiosuhde (WHR), Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo), Perusaineenvaihdunta (kcal), Kehon painoindeksi (BMI), Kehon solupaino (kg), Viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala).

  • emme suosittele kuntoilua, saunomista tai suihkussa käyntiä ennen mittausta, hikoilu muuttaa väliaikaisesti kehon koostumusta
  • talvella varaa lämpimässäoloaikaa 20 minuuttia ennen mittausta
  • ole seisaallaan vähintään 5 min ennen mittausta
  • mittaus suoritetaan mieluiten vähintään 2 tuntia ruokailun jälkeen (mieluiten tyhjällä vatsalla)
  • virtsarakon tulisi olla mahdollisimman tyhjä
  • emme suosittele mittausta kuukautisten aikana
  • mittaus ei ole sallittu raskauden aikana tai mikäli sinulla on sydämen tahdistin

InBody -mittaukseen pääsee Kellon Corella ilman ajanvarausta aina asiakaspalvelun aukioloaikana. Voit halutessasi myös varata mittausajan asiakaspalvelumme kautta puh. 044 554 5787 tai liikuntakeskus@lkcore.fi tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella.