INBODYMITTAUS

InBody -mittauksia tehdään Kellon Corella asiakaspalvelun aukioloaikoina. Voit varata mittausajan ajanvarausjärjestelmästämme (www.lkcore.fi etusivulta). Mittauksia tehdään myös muina aikoina, varaa muut ajat asiakaspalvelumme kautta, puh. 044 554 5787 tai liikuntakeskus@lkcore.fi

InBody720-laitteella kehonkoostumus mitataan helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti. Mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Toisin kuin useat kehon koostumuksen mittalaitteet, InBody720 ei käytä tuloksia laskiessaan oletuksia sukupuoleen tai ikään liittyen, vaan ilmoitetut tulokset perustuvat 100%:sti mittaukseen. Tämä on tärkein mittauksen validiuteen vaikuttava ominaisuus.

Mittaaminen InBody720:llä on nopeaa, se tapahtuu minuutissa. Mittauksen jälkeen saat monipuolisen ja selkeän A4-raportin mukaasi. Raportti toimii lähtökohtana suunniteltaessa jatkotoimenpiteitä yhdessä ammattilaisten kanssa.

Mittaustulokset: Kokonaispaino (kg), Kehon rasvaton massa (kg), Lihasmassa (kg), Rasvakudoksen määrä (kg), Rasvaprosentti (%), Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l), Painokontrollitavoite (kg), Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo), Raajojen puolierot, Vyötärö-/lantiosuhde (WHR), Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo), Perusaineenvaihdunta (kcal), Kehon painoindeksi (BMI), Kehon solupaino (kg), Viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala).


Valmistautuminen mittaukseen

  • emme suosittele kuntoilua, saunomista tai suihkussa käyntiä ennen mittausta, hikoilu muuttaa väliaikaisesti kehon koostumusta
  • talvella tutkittavan tulee olla lämpimässä 20 minuuttia ennen mittausta
  • tutkittavan on hyvä olla seisaallaan vähintään 5 min ennen mittausta
  • mittaus suoritetaan mieluiten vähintään 2 tuntia ruokailun jälkeen (mieluiten tyhjällä vatsalla)
  • tutkittavan virtsarakon tulisi olla mahdollisimman tyhjä
  • emme suosittele mittausta kuukautisten aikana


Rajoitukset

  • raskauden aikaan mittaus ei ole sallittu
  • mittaus ei ole sallittu, jos tutkittavalla on sydämen tahdistin

Kysy mittausta asiakaspalvelusta tai varaa aika ajanvarauksen kautta!