INBODYMITTAUS

Kehonkoostumusmittaus on motivoiva tapa kartoittaa oman kehon koostumusta ja seurata sen muutoksia. Mittaus kannustaa pitämään huolta liikunnasta ja terveellisistä ravintotottumuksista.


MITEN MITTAUS TEHDÄÄN?

Kehonkoostumus mitataan Inbody-laitteella helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti. Mitattava asettuu laitteeseen avojaloin. Yllä voi olla kevyt vaatetus. Mittaaminen on nopeaa, se tapahtuu minuutissa.


MITÄ MITTAUSTULOS KERTOO?

Mittauksen jälkeen saat monipuolisen ja selkeän A4-raportin mukaasi.

Mittaustulokset: Kokonaispaino (kg), Kehon rasvaton massa (kg), Lihasmassa (kg), Rasvakudoksen määrä (kg), Rasvaprosentti (%), Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l), Painokontrollitavoite (kg), Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo), Raajojen puolierot, Vyötärö-/lantiosuhde (WHR), Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo), Perusaineenvaihdunta (kcal), Kehon painoindeksi (BMI), Kehon solupaino (kg), Viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala).

Mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.


TARVITAANKO AJANVARAUSTA?

InBody -mittaukseen pääsee Kellon Corella ilman ajanvarausta aina asiakaspalvelun aukioloaikana. Voit halutessasi myös varata mittausajan asiakaspalvelumme kautta puh. 044 554 5787 tai liikuntakeskus@lkcore.fi tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella.


MITEN VALMISTAUDUN MITTAUKSEEN?


Valmistautuminen mittaukseen

  • emme suosittele kuntoilua, saunomista tai suihkussa käyntiä ennen mittausta, hikoilu muuttaa väliaikaisesti kehon koostumusta
  • talvella tutkittavan tulee olla lämpimässä 20 minuuttia ennen mittausta
  • tutkittavan on hyvä olla seisaallaan vähintään 5 min ennen mittausta
  • mittaus suoritetaan mieluiten vähintään 2 tuntia ruokailun jälkeen (mieluiten tyhjällä vatsalla)
  • tutkittavan virtsarakon tulisi olla mahdollisimman tyhjä
  • emme suosittele mittausta kuukautisten aikana


Rajoitukset

  • raskauden aikaan mittaus ei ole sallittu
  • mittaus ei ole sallittu, jos tutkittavalla on sydämen tahdistinMAKSA KÄTEVÄSTI VERKKOKAUPASSA