MAKSUTAVAT

Liikuntakeskus Core tarjoaa asiakkailleen monipuoliset maksutapavaihtoehdot! Valitse sinulle sopivin tapa:

KÄTEINEN, PANKKIKORTTI, LUOTTOKORTTI

Vastaanotamme käteismaksuja sekä kaikkien yleisimpien pankki-/luottokorttien maksuja

LIIKUNTAEDUT

Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, Eazybreak, E-passi, Tyky, Ticket& Mind, Edenred/Virike. Seteleitä voit käyttää asiakaspalvelussa tai jättää ne nimettynä aulan postilaatikkoon. Liikuntaetukortilla maksetaan asiakaspalvelussa pankkikortin tapaan, mutta ilman tunnuslukua. Liikuntaedun mobiilisovelluksella voit maksaa milloin ja missä vain. Avaa sovellus, valitse toimipiste, johon haluat maksun suorittaa (Liikuntakesksus Core Kello tai Haukipudas, valitsethan verkkokauppavaihtoehdon ainaostaan ostaessasi tuotteen verkkokaupasta), valitse veloitettava summa ja maksa. Kaikki muut palveluntarjoajat paitsi Eazybreak, lähettävät tekemästäsi mobiilietämaksusta meille tiedon, jota vastaan me kuittaamme suorituksen järjestelmäämme ja lähetämme sinulle kuitin sähköpostiisi. Käyttäessäsi Eazybreak sovellusta tulee suorituksesta ilmoittaa asiakaspalveluumme sähköpostiviestillä ja liittää kuitti maksusta viestiin. Mikäli haluat käyttää liikuntaetua seuraavaan kuukausimaksuun, maksu tulee suorittaa 15 päivää ennen eräpäivää. Lasku lähetetään 14 päivää ennen eräpäivää. Mikäli lasku on ehditty lähettää verkkopankkiisi, ei liikuntaetua voi hyödyntää enää kyseiseen laskuun. Sen voi kuitenkin hyödyntää seuraavan laskutuskauden laskuun. Sähköpostilaskun voi maksaa liikuntaedulla aina eräpäivään saakka.

VERKKOPANKKI (e-lasku)

Tehtyäsi e-laskusopimuksen, voimme lähettää laskuja suoraan verkkopankkiisi. Lasku lähetetään ja se näkyy verkkopankissasi 14 päivää ennen eräpäivää. Mikäli haluat käyttää liikuntaetua kuukausimaksuun, tulee maksu suorittaa viimeistään 15 päivää ennen eräpäivää. Huomioithan, että mikäli lasku on ehditty lähettää verkkopankkiisi, ei liikuntaetua voi hyödyntää enää kyseiseen laskuun. Sen voi kuitenkin hyödyntää seuraavan laskutuskauden laskuun.

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupassa voit maksaa ostoksia verkkomaksulla, pankki-/luottokortilla sekä Smartum-, e-passi ja Edenred liikuntaeduilla. Edenrediä käyttäessäsi syötä kortin tiedot kohtaan "Mastercard".

YRITYSLASKUTUS

Yrityslaskutuksessa on useita vaihtoehtoja. Laskutamme maksutapatoiveenne mukaan.