MAKSUTAVAT

Liikuntakeskus Core tarjoaa asiakkailleen monipuoliset maksutapavaihtoehdot! Valitse sinulle sopivin tapa.


KÄTEINEN, PANKKIKORTTI, LUOTTOKORTTI

Vastaanotamme käteismaksuja sekä kaikkien yleisimpien pankki-/luottokorttien maksuja


LASKU

Laskutusvaihtoehdot sähköposti ja verkkolasku (e-lasku)

Tehtyäsi e-laskusopimuksen, voimme lähettää laskuja suoraan verkkopankkiisi. Lasku lähetetään ja se näkyy verkkopankissasi 14 päivää ennen eräpäivää. Mikäli haluat käyttää liikuntaetua kuukausimaksuun, tulee maksu suorittaa viimeistään 15 päivää ennen eräpäivää. Huomioithan, että mikäli lasku on ehditty lähettää verkkopankkiisi, ei liikuntaetua voi hyödyntää enää kyseiseen laskuun. Sen voi kuitenkin hyödyntää seuraavan laskutuskauden laskuun.


LIIKUNTAEDUT

Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, E-passi, Tyky, Edenred/Virike.

Liikuntaedun mobiilisovelluksella voit maksaa milloin ja missä vain. Avaa sovellus, valitse toimipiste, johon haluat maksun suorittaa (Liikuntakesksus Core Kello tai Haukipudas) valitse veloitettava summa ja maksa. Kaikki palveluntarjoajat lähettävät mobiili-etämaksusta meille tiedon, jota vastaan kuittaamme suorituksen järjestelmäämme ja lähetämme sinulle kuitin sähköpostiisi. Jos käytössäsi on perinteinen seteli, tulee sinun asioida asiakaspalvelussamme. Mikäli haluat käyttää liikuntaetua seuraavaan kuukausimaksuun ja käytössäsi on e-lasku, maksu tulee suorittaa 15 päivää ennen eräpäivää. Lasku lähetetään 14 päivää ennen eräpäivää. Mikäli lasku on ehditty lähettää verkkopankkiisi, ei liikuntaetua voi hyödyntää enää kyseiseen laskuun. Sen voi kuitenkin hyödyntää seuraavan laskutuskauden laskuun. Sähköpostilaskun voi maksaa liikuntaedulla aina eräpäivään saakka.


VERKKOKAUPPA

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

Verkkokaupassa voit maksaa ostoksia myös Smartum-, e-passi ja Edenred liikuntaeduilla. Edenrediä käyttäessäsi syötä kortin tiedot kohtaan "Mastercard".

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

OP Lasku - Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/


Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/


LAHJAKORTTI


KÄSITTELYKULU

Veloitamme käsittelykulun 5€ seuraavissa tilanteissa: eräpäivän siirto, asiakkuuden siirto toiselle henkilölle, lahjakortin voimassaoloajan jatko 1kk, sarjakortin voimassaoloajan jatko 1kk, erääntyneen laskun aiheuttaman kulkuoikeuden keskeytyksen aktivointi, varausoikeuden avaaminen.