VALMENNUS

Liikuntaharjoittelu henkilökohtaisessa- ja pienryhmävalmennuksessa on motivoivaa ja kehittävää!

Liikuntakeskus Coren yhteistyövalmentajat tekevät päivittäin tuloksekasta työtä yhdessä valmennettavien kanssa. Priorisoi sinäkin oma hyvinvointisi yhdeksi elämäsi tärkeimmistä asioista!


PERSONAL TRAINER YKSILÖVALMENNUS

Halusitpa tuntea olosi energisemmäksi, kartoittaa tai kehittää kuntotasoa, kuntouttaa liikunnan avulla, pudottaa painoa tai muokata kehoa- on personal trainer valmennus loistomahdollisuus!

PT SINGLE: alkukartoitus, treeniohjelmat/ ohjelmointi, yhteistreenit kerran kuukaudessa ja yhteydenpito valmentajan kanssa valitulla tavalla.

Hinta 32,50€/viikko (130€/kuukausi)


PT DUO: alkukartoitus, treeniohjelmat/ ohjelmointi, yhteistreenit kaksi kertaa kuukaudessa ja yhteydenpito valmentajan kanssa valitulla tavalla.

Hinta 45€/viikko (180€/kuukausi)

PT TRIO: alkukartoitus, treeniohjelmat/ ohjelmointi, yhteistreenit kolme kertaa kuukaudessa ja yhteydenpito valmentajan kanssa valitulla tavalla.

Hinta 57,50€/viikko (230€/kuukausi)

PT QUATRO: alkukartoitus, treeniohjelmat/ ohjelmointi, yhteistreenit neljä kertaa kuukaudessa ja yhteydenpito valmentajan kanssa valitulla tavalla.

Hinta 72,50€/viikko (290€/kuukausi)

Valmennuksen voi aloittaa myös kahden henkilön tiimissä, jolloin henkilöhinnasta myönnetään 20% alennus.


VOIMAVALMENNUS

Voimavalmennuksessa saat varmuutta kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastanoston tekniikoihin sekä kehität maksimivoimaa kyseisissä liikkeissä. Valmennusta edeltää aina alkutapaaminen joko kasvotusten tai etänä. Alkutapaamisella kartoitamme tilannettasi ja tavoitteitasi. Teet päätöksen valmennukseen lähdöstä vasta tapaamisen jälkeen.

LÄHIVOIMAVALMENNUS: toimii samaan tyyliin kuin etävalmennus, mutta lisänä saat haluamasi määrän valmennustapaamisia. Yhden valmennustapaamisen hinta on 50 € (max. 90 min ohjaus). Aloittelijalle suosittelen alkuun vähintään kolme ohjaustapaamista, jotta nostotekniikoiden opettelussa saadaan tehokas startti aikaiseksi. Tapaamisten määrää voidaan muuttaa valmennuksen edetessä. Lopullinen hinta määräytyy tapaamisten määrän mukaan, esim:
1 ohjaus: 139 € / 4 viikkoa
2 ohjausta: 189 € / 4 viikkoa
3 ohjausta 239 € / 4 viikkoa
4 ohjausta 289 € / 4 viikkoa

ETÄVOIMAVALMENNUS: sisältää yksilöllinen treeniohjelman, kirjalliset ohjeet sekä videot liikkeiden toteutukseen. Rajattoman määrän etätukea, mikä mahdollistaa muun muassa sen, että saat valmentajan kommentit ja tekniikkaopastuksen nostovideoihin vaikka jokaisesta treenistä. Lisäksi mukana tarkempi välitsekkaus valitulla tavalla aina ennen seuraavan neljän viikon ohjelman laadintaa.

Hinta 119 € / 4 viikkoa


PIENRYHMÄVALMENNUS

Suosituissa pienryhmävalmennuksissa treenataan hyvällä fiiliksellä! Yhteistreenit oman tutun valmentajan ja ryhmän kanssa tuovat kuntosaliharjoitteluun mukavaa tekemisen meininkiä.

Ryhmän vertaistuki on henkilökohtaisen ohjauksen ohessa vähintäänkin yhtä tärkeää kuin valmentajankin tuki. Usein ryhmän jäsenten kemiat kohtaavat niin hyvin, että valmennuksen aikana syntyy tärkeitä ja pitkäaikaisia ystävyyssuhteita!

Ryhmään osallistuaksesi sinulla tulee ensin olla kulkuoikeus Corelle: esim. kuukausiasiakkuus tai sarjakortti. Pienryhmään kuuluva erillinen valmennusmaksu puolestaan kohdistuu valmennukseen ja sen sisältöön.

Huomioithan, että kuukausiasiakkaana voit osallistua pienryhmiin ja ryhmän yhteistreeneihin myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole asiakkuutta. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla "koti"salilla. Tervetuloa mukaan pienryhmävalmennukseen! Lisätiedot ja ilmoittautuminen klikkaamalla SINISTÄ tekstiä alta

KUNTOSALIOHJELMA

Kuntosaliohjelma ohjaa harjoittelua nousujohteisesti ja oikeassa järjestyksessä. Ohjelman jaollisuus (1-5) valitaan sen mukaan, missä vaiheessa harjoittelua olet ja montako treeniä teet viikossa. Usein ensimmäinen ohjelma on yksijaollinen, eli kaikki lihasryhmät treenataan yhden harjoituskerran aikana. Suosittelemme, että ohjelman opastuksen, säätöjen ja painojen tarkastuksen sekä liiketekniikoiden opastuksen tekee sinulle ohjelman laatinut valmentaja.

Hinnat: 1-jakoinen 50€, kaksijakoinen 65€, kolmijakoinen 80€, nelijakoinen 95€ ja viisijakoinen 115€. Suosittelemme ohjelman läpikäymistä yhteistreenissä, kuntosaliohjauksen hinta on 65€/h.


RAVINTOVALMENNUS

Treenaatko, mutta et syö oikein? Tai onko tavoitteenasi painonpudotus, kiinteytyminen tai lihasmassan kasvattaminen? Oikean ruokailurytmin löytäminen?

Valmentajan laatima ravintosuunnitelma tukee tavoitettasi ja korjaa ruokailutottumuksiasi. Henkilökohtainen suunnitelma sisältää kokopäivän ruokailut aamupalasta aina iltapalaan saakka.Henkilökohtaisesti suunniteltu ravintosuunnitelma suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi, tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Hinta 149€


VALMENTAJAESITTELY

Tieteeseen ja käytäntöön perustuvaa valmennusta kehonmuokkaukseen, voimaharjoitteluun ja rasvanpolttoon.

Lue lisää


Moikka! Olen Matleena, koulutettu Personal Trainer sekä kuntosaliohjaaja (Trainer4you)

Lue lisää


Olen Joonas Kolehmainen, koulutettu urheiluhieroja ja Personal Trainer.

Lue lisää


Moikka! Olen Emilia Piltonen ja valmennan asiakkaita Liikuntakeskus Coren Kellon ja Haukiputaan toimipisteissä.

Lue lisää


Hei, olen Piia ja toimin Liikuntakeskus Corella yksilö-, ja pienryhmävalmentajana

Lue lisää


Olen Sinikka, liikuntalääketieteeltä valmistunut terveystieteiden maisteri ja voimavalmentaja. Valmennan sekä aloittelijoita että kokeneempia treenaajia.

Lue lisää