PALVELUT

Tervetuloa Liikuntakeskus Coren hyvän fiiliksen liikuntakeskuksiin! Toimipisteet Kellossa ja Haukiputaalla tarjoavat monipuoliset kuntoilumahdollisuudet 24h/7vrk. Kuntoile juuri silloin kun sinulle sopii!

LIIKUNTAKESKUS CORE, KELLO

Uudet, avarat ja esteettömät tilat tarjoavat upeat puitteet harrastuksille, liikunnalle ja virkistäytymiselle: kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, toiminnallinen harjoittelu, kamppailu- ja itsepuolustuslajit. Avoinna asiakkaille 24h/7vrk!

Lue lisää

LIIKUNTAKESKUS CORE, HAUKIPUDAS

Haukiputaan Corella on mukava tunnelma ja tekemisen meininki, ja sen vuoksi se onkin monen suosikki sali! Käytössäsi ovat kuntosali, ryhmäliikuntatunnit ja toiminnallisen harjoittelun tila. Avoinna asiakkaille 24h/7vrk!

Lue lisää


COREONLINE-KOTITREENIPALVELU

Tutustu veloituksetta 7 vrk ajan! Liikuntakeskus Coren suositut jumppa-, kehonhuolto-, ja sisäpyöräilytunnit ovat nyt kaikkien saatavilla missä ja milloin vain!

Lue lisää

INBODYMITTAUS

Kehonkoostumusmittaus on motivoiva tapa kartoittaa oman kehon koostumusta ja seurata sen muutoksia! Mittaus kannustaa pitämään huolta liikunnasta ja terveellisistä ravintotottumuksista.

Lue lisää


TILAUSTUNNIT

Liikuntakeskus Coren suositut tilaustunnit varattavissa yksittäin tai säännöllisinä viikko-, tai kuukausitunteina! Yrityksen tai järjestön henkilöstölle, Tyhy-päiville, pikkujouluihin, koululaisille, polttariporukalle, ystäväporukalle, syntymäpäivälahjaksi...

Lue lisää


YHTEISTYÖYRITYKSET

Hierontaa, fysioterapiaa, parturi-kampamopalveluita ja paljon muuta! Tutustu Coren yhteistyöyrityksiin

Lue lisää

URHEILUSEURA CORE ATHLETE TEAM

Urheiluseura CORE Athlete team CAT

Lue lisää

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä sijaitsee monipuolinen liikuntavaatteiden, -välineiden ja lisäravinteiden myyntipiste.

Lue lisää