LIIKUNTAKESKUS CORE, HAUKIPUDAS

Haukiputaan Corella on mukava tunnelma ja tekemisen meininki, ja sen vuoksi se onkin monen suosikki sali! Tervetuloa tutustumaan veloituksetta! Tutustumiskuukausi 14,95€ | kuukausiasiakkuus 29,90€/kk | tupla-asiakkuus (Kello+Haukipudas) 49,90€/kk | vuosiasiakkuus 299€. Ei liittymis-/avausmaksua

ASIAKASPALVELU

Liikuntakeskus Coren asiakaspalvelu palvelee Kellon toimipisteessä. Palvelupisteestä löydät myös liikuntavaate-, sekä lisäravinnemyymälän. Oman liikuntakortin voit ostaa asiakaspalvelusta, verkkokaupasta tai mobiiliappista. App on ladattavissa Playkaupasta ja Applestoresta nimellä Liikuntakeskus Core. Kuukausiasiakkuuden ensimmäinen tutustumiskuukausi puoleen hintaan. Ei liittymis-, avaus-, tai muita aloituskuluja!

Asiakaspalvelu p. 044-5545787| Sähköposti liikuntakeskus@lkcore.fi| Facebook | Instagram


KUNTOSALI

Kuntosaliharjoittelun alkuun pääset sujuvasti Coren helppokäyttöisillä kuntosalilaitteilla. Salilla on monipuoliset puitteet kokeneillekkin treenaajille!


RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunnan ystäville on paljon ohjattuja tunteja ja hienot puitteet liikunnan harrastamiselle! Huoltavat tunnit ovat lämpötunteja: salia lämmittävät infrapunalamput. Salit ovat käytössäsi myös itsenäiseen harjoitteluun aina niiden ollessa vapaana. Salivarauksen voi tehdä esim. omaa video-ohjattua tuntia varten asiakaspalvelusta p. 044-5545787 tai sp. liikuntakeskus@lkcore.fi


SISÄPYÖRÄILY

Video-ohjatuille sisäpyöräilytunneille pääset aina salin ollessa vapaana. Käynnistä tunti helposti kosketusnäytöltä, ja aloita treeni Coren tuttujen ohjaajien ohjaamilla tunneilla!


TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Haukiputaan Corella on hyvät puitteet toiminnalliselle harjoittelulle ja voimailulle. Toiminnallisen harjoittelun ohjatut tunnit löydät nimellä Funkkis.


PUKUHUONEET JA SAUNA

Haukiputaan Coressa on asiakkaille pukuhuoneet, joista löydät avaimella lukittavia vaatekaappeja. Lisäksi tiloissa on wc:t ja suihkut, miesten pukuhuoneessa myös saunat. Sauna käynnistetään ajastimesta.


KOPPAVUOROT

Pienten vauvojen vanhemmilla mahdollisuus tulla treenaamaan koppavuoroilla ma-pe klo 12-15 niin, että vauva on mukana. Sisäänpääsy tapahtuu omalla asiakkuudella. Koppavuorolla vauvat ovat vanhemman treenin ajan kopassa.


LAPSIPARKKI

Haukiputaan Corella ei ole lapsiparkkia, mutta itsenäisesti pärjäävät lapset voivat viettää aikaa aulan oleskelutilassa vanhempien treenin ajan. Edellytyksenä on, että lapset pysyttelevät tällä alueella. Liikuntatiloihin lapsia ei valitettavasti voi viedä.


TILAUSTUNNIT

Liikuntakeskus Coren suositut tilaustunnit varattavissa yksittäin tai säännöllisinä viikko-, tai kuukausitunteina! Yrityksen tai järjestön henkilöstölle, Tyhy-päiville, pikkujouluihin, koululaisille, polttariporukalle, ystäväporukalle, syntymäpäivälahjaksi...


CORE ATHLETE TEAM

COREn urheiluseura Athlete Team järjestää jäsenilleen leirejä, koulutuksia, erikoistunteja, workshoppeja ja huippuseminaareja, joista seuran jäsenet saavat tärkeää ja hyödyllistä tietoa mm. liikuntaan, harjoitteluun, kestävyyteen, voimantuottoon, lajiominaisuuksiin, ruokailuun ja lepoon liittyvistä aiheista. Lajiliittoyhteistyö puolestaan tarjoaa kilpaurheilijoille mahdollisuuden kilpailla lajiliittojen alaisissa kilpailuissa. Jäsenmaksu on 50€.


CORE ONLINE

Core ONLINE - kotijumpat mahdollistavat kuntoilun ohjatuilla liikuntatunneilla milloin ja missä vain edullisella hinnalla 9,90€/kk. Liikuntakeskus Coren kuukausiasiakkaille palvelun käyttö sisältyy asiakkuuden hintaan. Avaa treenikirjasto Coren nettisivujen kautta puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä. Aloita päivän fiilikseen sopiva ohjattu liikuntatuokio jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn parissa silloin kun sinulle sopii! Lajeina mm. Jooga, Kahvakuula, Latino, Les Mills lajit, Zumba ja paljon muuta!

Core ONLINESSA pääset videokirjaston tuntien lisäksi myös Live- tunneille, eli niille tunneille joita päivittäin ohjataan Kellon Coren jumppasalissa! Kokeile jo tänään


MOBIILIAPP

Core App on veloitukseton mobiili/puhelinsovellus asiakkaidemme käyttöön. Appillä voit avata ulko-oven sekä kulkuportin. Tunneille ilmoittautuminen ja osallistumispaikan vahvistus on sovelluksen kautta erityisen kätevää. Core App näyttää sinulle kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotteet. Suosittelemme, että valitset sovelluksesta "salli ilmoitukset", jotta voimme lähettää sinulle ajankohtaisia uutisia. Voit antaa palautetta tai kommentoida, ovatko ilmoitukset sinulle hyödyllisiä. Sovelluksesta voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan, jättää palautetta tai tehdä vikailmoituksen.⁠ Appia ei ole saatavilla Windows-puhelimiin. Mobiiliapp kulkee aina mukanasi! ⁠


TERVETULOA ASIAKKAAKSI!

Rekisteröidy asiakkuus- ja kulkujärjestelmään kotisivujen vasemmasta ylälaidasta. Mobiilissa valikko on oikeassa ylälaidassa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit valita itse. Rekisteröitymisen jälkeen tunnukset toimivat kirjautumistunnuksinasi asiakkuus- ja kulkujärjestelmään sekä verkkoselaimessa että appissa. Verkkokauppaostos latautuu käyttöösi välittömästi.

YHTEISTYÖYRITYKSET

Haukiputaan Corella sekä Kellon liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa toimii useita Coren yhteistyöyrityksiä.