MOBIILIAPP JA KULKUAVAIMET

Sisäänpääsy liikuntakeskukseen sujuu mobiiliapplikaatiolla tai kulkuavaimilla, joita ovat kulkukortti, -lätkä ja -ranneke. Valitse näistä itsellesi paras vaihtoehto!

Mobiilisovellus helpottaa ja nopeuttaa asiakkuuteen liittyvissä asioiden hoitamisessa. Paitsi että se toimii kulkutunnisteena, löydät sovelluksesta omat käyttäjätiedot, omat laskut ja kulkuoikeudet, kuntosalin kävijälaskurin, Coren ajankohtaiset uutiset ja voit myös lähettää viestejä meille sitä kautta. Lisäksi sovelluksesta löytyy jumppakalenteri ja jumppien varaaminen sekä varausten peruminen tai vahvistaminen onnistuu sovelluksella helpoiten.


MOBIILIAPPIN OMINAISUUKSIA

Sisäänpääsy tapahtuu kätevästi Liikuntakeskus Core nimisellä mobiilisovelluksella, jonka voit ladata veloituksetta Playkaupasta tai Appstoresta. Rekisteröidy ensin, käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit valita itse. Rekisteröitymisen jälkeen tunnukset toimivat kirjautumistunnuksinasi asiakkuus- ja kulkujärjestelmään sekä verkkoselaimessa että appissa.

Ostamasi liikuntakortti latautuu appiin heti, ja sen mukainen kulkuoikeus on käytössäsi heti. Appilla voit avata sekä ulko-oven että kulkuportin. Saapuessasi Corelle, valitse ensin "avaa Kello tai Haukipudas ulko-ovi" ja sen jälkeen "avaa Kello tai Haukipudas portti". Sijaintipalvelut tulee sallia.

Tunneille ilmoittautuminen ja osallistumispaikan vahvistus on sovelluksen kautta erityisen kätevää. Varaa osallistumispaikka ennakkoon, jolloin varmistat oman osallistumisen. Samalla autat ohjaajaa tunnin suunnittelussa ja valmisteluissa sekä saat tuntia koskevat infot / muutokset/ poikkeukselliset peruutusilmoitukset. Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti kahdeksan (8).

Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa: valitse ajanvarauksessa ”liity jonoon”. Mikäli tunnille vapautuu paikka, saat ilmoituksen sähköpostitse. Muista perua jonopaikka esteen sattuessa.

Tuntivarauksen voi tarvittaessa perua. Valitse tunti, jolle olet ilmoittautunut. Valitse seuraavaksi "peruuta osallistuminen". Kaikki peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

Vahvista tuntivaraus saapuessasi Coreen viimeistään 4 min ennen tunnin alkua. Vahvistaminen tehdään samasta paikasta, mistä varauskin. Mikäli vahvistusta ei ole tehty, paikka vapautuu varattavaksi muille.

Kolme vahvistamatonta tuntipaikkavarausta aiheuttaa varausoikeuden jäädyttämisen viikon ajaksi. Varausoikeus palautuu automaattisesti 7 vrk:n kuluttua. Vaihtoehtoisesti varausoikeuden voi avata välittömästi 5€:n käsittelymaksua vastaan

App näyttää sinulle ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotteet. Lisäksi Appista löytyy kuntosalien kävijälaskuri sekä omat laskut kohta, josta näet voimassaolevat kulkuoikeudet ja laskutilanteesi. Laskun avaaminen tapahtuu klikkaamalla laskun numeroa. Suosittelemme, että valitset sovelluksesta "salli ilmoitukset", jotta voimme lähettää sinulle ajankohtaisia uutisia. Sovelluksesta voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan, jättää palautetta tai tehdä vikailmoituksen.⁠

Appia ei ole saatavilla Windows-puhelimiin.
PERINTEINEN KULKUAVAIN

Suosittelemme Appin lisäksi kulkuavainta, jolla voi kulkuavain- ominaisuuden lisäksi myös lukita vaatekaapin oven. Tämä ominaisuus toimii Kellon Corella. Kulkuavain on hyvä olla myös mahdollisten nettiyhteyden katkoksien varalta. Kulkuavaimia on myytävänä asiakaspalvelussa.