URHEILUSEURA CORE ATHLETE TEAM

Urheiluseura CORE Athlete team CAT

CORE ATHLETE TEAM RY

CORE Athlete Team on v.2019 perustettu urheiluseura, jonka tarkoituksena on edistää liikunnan harrastamista toiminta-alueellaan, sekä innostaa ja tukea jäseniään kilpaurheilussa. Seura järjestää liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia. CAT on Suomen painonnostoliiton, Suomen Krav Maga liiton ja Suomen pyöräilyliiton jäsenseura, ja näinollen osa tapahtumista järjestetään yhteistyössä lajiliittojen kanssa. Jäsenenä pääset osallistumaan CAT:in ja lajiliittojen järjestämiin tapahtumiin ja seminaareihin. CORE Athlete Teamin jäsenyys mahdollistaa urheilijoille lajiliiton urheilijalisenssin hankkimisen sekä seuran edustamisen kilpailuissa. Vuoden 2023-24 toiminnan painopistealueiksi ja lajeiksi on valittu Pyöräily, Toiminnallinen harjoittelu sekä Itsepuolustus. Jäsenmaksu v. 2024 on 50€.


TULEVIA CAT- TAPAHTUMIA

LIITY CORE ATHLETE TEAMIIN

CORE Athlete team ry SÄÄNNÖT

Lue lisää


SEURAVAATETILAUS

PAINONNOSTOTREENIT

Painonnoston treenit kuukausittain Core Athlete teamin jäsenille! Valmentajana Miro Jussila.

Nyt vuoden 2024 alla otamme yleisön pyynnöstä käyttöön kaksi eri ryhmää, aloittelijat ja edistyneet. Treenit tulevat olemaan aina vuoroviikoin ryhmien osalta, keskiviikkoisin klo 19 aloittelijat ja sunnuntaisin edistyneet klo 16.15. Ajankohtaiset tunnit näet aina tällä sivulla tai ajanvarausjärjestelmässä, josta voit varata osallistumispaikan tunnille. Reagoimme kysynnän kasvaessa lisätunneilla, jotta kaikki pääsisivät mukaan harjoituksiin. Tunneilla harjoitellaan ja opetellaan nostokokonaisuuksia sekä hiotaan tekniikka/omia kehityskohteita. Kuukauden toinen treeni keskittyy aina tempaukseen ja toinen treeni pelkästään työntöön "rinnalleveto + ylöstyöntö". Treenit toimivat mm. toiminnallisen harjoittelun lisänä tai tukiharjoitteluna jollekin toiselle lajille. Maksimiosallistujamäärä on 12 hlö/krt

Core Athlete teamin jäsenille osallistuminen veloitukseton. Coren kuukausiasiakkaalle kertamaksulla 10e, muille 20e krt/sisältää kulkuoikeuden salille.