TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Toiminnallinen harjoittelu on tämän hetken trendilaji niin nuorten kuin aikuistenkin keskuudessa!

Toiminnallinen harjoittelu on monipuolisesti kuntoa kehittävää liikuntaa, jossa yhdistyvät harjoittelun hauskuus ja haastavuus! Kyseessä on kuntoilumuoto, joka parantaa samanaikaisesti niin kestävyys- kuin lihaskuntoa, samoin liikkuvuutta. Tuntitasoja on 4: Functional Spark, Functional Basic, Functional ja Tiimitunti. Tutustu tuntitasoihin tarkemmin tuntikuvauksista.


TUNTIKUVAUKSET

Toiminnallisen harjoittelun tuntikuvaukset

Lue lisää

Ohjattujen tuntien ohjaajat

Lue lisää



Yleisiä kysymyksiä

Tuleeko minun käydä peruskurssilla, olen kyllä harjoitellut salilla vuosikausia ja toiminnallinen harjoittelukin on minulle tuttua? Tuleeko minun käydä peruskurssilla, minulle on tuttua levytanko/painonnosto harjoittelu mutta ergometrit ja voimistelut ei?

Vastauksia

Mikäli omaat kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta jo pidemmältä ajalta (6kk+) tai olet suorittanut On Ramp kurssin CrossFit salilla ja osaat perusteet kyseisille asioille/liikkeille mitä kurssilla käydään läpi - olet tervetullut mukaan suoraan Functional tunneille ilman peruskurssia. Tässä lista liikkeistä /asioista jotka sinun tulee hallita ennen tunneille osallistumista :

- Ergometrien käyttö ja tekniikat soutuun, hiihtoon, eri pyörien käyttöön.

- Tempaus kyykkyyn & Rinnalleveto kyykyn kautta+ ylöstyöntö levytangolla

- Käsilläseisontapunnerrukset / Leuanvedot / Kippausliike

- Seinäpallon heitot, kahvakuulien ja käsipainojen kanssa tehtävät perusliikkeet kuten heilautukset, tempaukset ja kyykkyliikkeet.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua vain osaan treeneistä mikäli omaat perusteet esimerkiksi juuri painonnostoon/levytanko harjoitteluun! Muussa tapauksessa kurssi täytyy käydä ensin, jotta on turvallista osallistua sekä varmempi ote aloittaa uusi harrastus. Tämä on myös reiluin tapa toimia kanssa treenaajia kohtaan! Kurssi on suositeltava ja hyvä käydä jos olet vähänkään epävarma tietoisuudestasi/osaamisesta. Kertaus on aina hyvästä ja yleensä myös opettaa jotain uutta. Tervetuloa mukaan treeneihin!