VOIMAVALMENNUS ALKAA!


Voimavalmennus sopii sinulle, joka haluat hioa tai oppia kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastanoston tekniikat sekä kehittää maksimivoimaa kyseisissä liikkeissä


YKSILÖLLINEN ETÄVALMENNUS

Voimavalmennuksessa saat varmuutta kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastanoston tekniikoihin sekä kehität maksimivoimaa kyseisissä liikkeissä. Valmennusta edeltää aina alkutapaaminen joko kasvotusten tai etänä. Alkutapaamisella kartoitamme tilannettasi ja tavoitteitasi. Teet päätöksen valmennukseen lähdöstä vasta tapaamisen jälkeen.

Yksilöllisessä etävalmennuksessa saat:

  • Yksilöllisen treeniohjelman
  • Kirjalliset ohjeet sekä videot liikkeiden toteutukseen.
  • Rajattoman määrän etätukea, mikä mahdollistaa muun muassa sen, että saat valmentajan kommentit ja tekniikkaopastuksen nostovideoihin vaikka jokaisesta treenistä.
  • Lisäksi mukana tarkempi välitsekkaus valitulla tavalla aina ennen seuraavan neljän viikon ohjelman laadintaa.


Yksilöllinen etävalmennus 89 € / 4 viikkoa


YKSILÖLLINEN LÄHIVALMENNUS

Lähivalmennus toimii samaan tyyliin kuin etävalmennus, mutta lisänä saat haluamasi määrän valmennustapaamisia. Yhden valmennustapaamisen hinta on 50 € (max. 90 min ohjaus). Aloittelijalle suosittelen alkuun vähintään kolme ohjaustapaamista, jotta nostotekniikoiden opettelussa saadaan tehokas startti aikaiseksi. Tapaamisten määrää voidaan muuttaa valmennuksen edetessä. Lopullinen hinta määräytyy tapaamisten määrän mukaan, esim:

1 ohjaus: 139 € / 4 viikkoa
2 ohjausta: 189 € / 4 viikkoa
3 ohjausta 239 € / 4 viikkoa
4 ohjausta 289 € / 4 viikkoaDUOVALMENNUS

Pari- eli duo-valmennus -20 % hinnoista