HARRASTAMISEN AARREARKKU!

Harrastamisen aarrearkun kautta nuoret pääsevät tutustumaan kuntosaliharjoitteluun. Mukaan halutaan erityisesti oppilaita, joilta puuttuu kokonaan harrastus.

Oulun peruskouluissa on menossa opetus- ja kulttuuriministeriön Harrastamisen Suomen malli -hanke, mikä Oulun kaupungissa tunnetaan nimellä Harrastamisen aarrearkku. Sen avulla tavoitetaan tällä hetkellä toistatuhatta oppilasta kuudellakymmenellä koululla. Tavoite on, että jokainen peruskoululainen löytäisi vähintään yhden maksuttoman harrastuksen koulupäivän lomaan. Lopullisena tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten hyvinvointia. Pohjoisen alueen harrastevinkkari Sirpa Vattula kertoo, kuinka uuden harrastuksen myötä nuori voi löytää ystäviä ja ryhmän, johon tuntee kuuluvansa. Esimerkiksi viikoittainen tapaaminen on yhdistänyt nuoria kuntosalilla. Lue Mun Oulun koko artikkeli TÄÄLTÄ

Liikuntakeskus Coressa nuoret kuntoilevat seuraavasti:

Keskiviikko klo 14-16 Kellon Core
Torstai klo 14-16 Haukiputaan Core
Perjantai klo 14-15.30 Haukiputaan Core

Hienoa, että nuoret ovat päässeet tutustumaan ja kokeilemaan kuntosaliharjoittelua! Monelle tämä on ollut aivan uusi lajikokeilu. Kipinä liikuntaan on löytynyt ja uusi harrastus alkanut!

Liikuntakeskus Core haluaa olla mukana tukemassa nuorten monipuolista liikuntaa ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Sen johdosta teemme lahjoituksen jokaisesta nuorten harrastamisen aarrearkku- treenikerrasta nuorille rakennettavaan skeittiparkkiin! Treenikertoja on jo kertynyt mukavasti ja lahjoitussumma kasvaa. Toivotamme kaikille nuorille mukavia treenejä lajissa kuin lajissa!