ILMOITTAUTUMISOHJEET

Tutustu ilmoittautumisohjeisiin ja tee ennakkovaraus valitsemallesi tunnille!

VARAA OSALLISTUMISPAIKKA: Varaa osallistumispaikka ennakkoon Coren verkkosivuilta tai mobiiliappista. Varaaminen onnistuu, kun olet rekisteröitynyt kotisivuilla/ appissa ja sinulla on voimassaoleva liikuntakortti. Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti kahdeksan (8). Suosittelemme aina ennakkoilmoittautumista, sillä se auttaa ohjaajaa tunnin suunnittelussa ja valmisteluissa!

TOIMI NÄIN, JOS TUNTI ON TÄYNNÄ: Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa. Valitse ajanvarauksessa ”liity jonoon”. Mikäli tunnille vapautuu paikka, saat ilmoituksen sähköpostitse. Muista perua jonopaikka esteen sattuessa. Kaikki peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

VAHVISTA OSALLISTUMISPAIKKA: Vahvista tuntivaraus heti saapuessasi Coreen 1) Mobiiliapplikaatiolla valitsemalla "vahvista ilmoittautuminen" tai 2) Aulan näytöllä "näytä kulkukorttia lukijalaitteelle ja klikkaa hiirellä varaamaasi tuntia." Tee vahvistus viimeistään 5 min ennen tunnin alkua. Mikäli vahvistusta ei ole tehty ajoissa, vapautuu paikkasi varattavaksi muille. Muista aina vahvistaa varauksesi!

VARAUKSET, JOTKA JÄÄVÄT VAHVISTAMATTA TAI PERUMATTA: kolme vahvistamatonta/peruuttamatonta tuntipaikkavarausta aiheuttaa varausoikeuden jäädyttämisen viikon ajaksi. Varausoikeus palautuu 7 vrk:n kuluttua. Vaihtoehtoisesti varausoikeuden voi avata välittömästi 5€:n käsittelymaksua vastaan.

VARAUKSEN PERUMINEN: tuntivarauksen voi perua ajanvarausjärjestelmästä. Valitse tunti, jolle olet ilmoittautunut. Valitse seuraavaksi "peruuta osallistuminen". Kaikki peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

TUNNIN PERUUNTUMINEN: Tarkastathan aina tuntitilanteen ajanvarausjärjestelmästä ennen tunnin alkua. Tunnin peruuntuminen on mahdollista poikkeustilanteissa, esimerkiksi kun ilmoittautuneita on vähemmän kuin kolme, tai ohjaaja sairastuu/on lomalla. Tieto peruuntumisesta näkyy ajanvarausjärjestelmässä aamutuntien osalta edelliseen iltaan mennessä ja muiden tuntien osalta viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Mikäli tunti peruuntuu vähäisen osalllistujamäärän vuoksi (alle kolme), lähettää järjestelmä siitä automaattisähköpostin. Muussa tapauksesssa tunnin peruuntumisesta ei lähetetä erillistä ilmoitusta. Peruuntuneen tunnin vuoksi ei treeniä kannata kuitenkaan jättää välistä: hyviä vaihtoehtoja ovat mm. omatoimitreenit, video-ohjatut tunnit ja päivän muut ohjatut tunnit.

ILMAN ENNAKKOVARAUSTA: Ilman ennakkovarausta tunnille osallistuminen on mahdollista siinä tapauksessa, että tunnilla on vapaita paikkoja. Ilmoittaudu tunnille kuitenkin viimeistään saapuessasi Corelle appista tai aulan kirjautumisnäytöltä. Näytä kulkukorttia lukijalaitteelle ja odota hetki. Klikkaa tuntia jolle haluat osallistua.

HUOMIOITHAN: Huomioithan, että tunnille ei voi osallistua sen alkamisajan jälkeen. Myös poistuminen tapahtuu aina tunnin päätyttyä, ei kesken, ellei kyseessä ole terveydellinen syy (esim. diabeetikolla verensokerin lasku). Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa liikuntaharrastustasi ajatellen.