ILMOITTAUTUMISOHJEET

Tutustu ilmoittautumisohjeisiin ja tee ennakkovaraus valitsemallesi tunnille!

VARAA OSALLISTUMISPAIKKA: Varaa osallistumispaikka ennakkoon Coren verkkosivuilta tai mobiiliappista. Varaaminen onnistuu, kun olet rekisteröitynyt kotisivuilla/ appissa ja sinulla on voimassaoleva liikuntakortti. Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti viisi (5). Suosittelemme aina ennakkoilmoittautumista. Mikäli tunti on täynnä, ovat ennakkoilmoittautuneet aina etusijalla tuntipaikoille. Mikäli tunnille on vähemmän kuin 3 ilmoittautunutta, voidaan tunti perua. Tuntia koskevat ilmoitukset, infot ja muutokset tai poikkeukselliset peruutusilmoitukset lähetetään vain ilmoittautuneille. Ilmoittautumalla autat ohjaajaa tunnin suunnittelussa ja valmisteluissa!

JONOTUS: Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa. Valitse ajanvarauksessa ”liity jonoon”. Mikäli tunnille vapautuu paikka, saat ilmoituksen sähköpostitse. Muista perua jonopaikka esteen sattuessa. Kaikki peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

VAHVISTA OSALLISTUMISPAIKKA: Vahvista tuntivaraus heti saapuessasi Coreen 1) Mobiiliapplikaatiolla valitsemalla "vahvista ilmoittautuminen" tai 2) Aulan kosketusnäytöllä "näytä kulkukorttia lukijalaitteelle ja klikkaa varaamaasi tuntia." Tee vahvistus viimeistään 5 min ennen tunnin alkua. Mikäli vahvistusta ei ole tehty ajoissa, vapautuu paikkasi varattavaksi muille. Muista aina vahvistaa varauksesi! Kolme vahvistamatonta tuntipaikkavarausta aiheuttaa varausoikeuden jäädyttämisen viikon ajaksi. Varausoikeus palautuu automaattisesti 7 vrk:n kuluttua. Vaihtoehtoisesti varausoikeuden voi avata välittömästi 5€:n käsittelymaksua vastaan

ILMAN ENNAKKOVARAUSTA: Ilman ennakkovarausta tunnille osallistuminen on mahdollista siinä tapauksessa, että tunnilla on vapaita paikkoja. Ilmoittaudu tunnille appista tai aulan kosketusnäytöltä. Näytä kulkukorttia lukijalaitteelle ja odota hetki. Klikkaa tuntia jolle haluat osallistua.

VARAUKSEN PERUMINEN: tuntivarauksen voi perua ajanvarausjärjestelmän tai appin kautta. Valitse tunti, jolle olet ilmoittautunut. Valitse seuraavaksi "peruuta osallistuminen". Kaikki peruutukset tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

VARAUKSET, JOTKA JÄÄVÄT VAHVISTAMATTA TAI PERUMATTA: kolme vahvistamatonta/peruuttamatonta tuntipaikkavarausta aiheuttaa varausoikeuden jäädyttämisen viikon ajaksi. Varausoikeus palautuu 7 vrk:n kuluttua. Vaihtoehtoisesti varausoikeuden voi avata välittömästi 5€:n käsittelymaksua vastaan.

Huomioithan, että tunnille ei voi osallistua sen alkamisajan jälkeen. Myös poistuminen tapahtuu aina tunnin päätyttyä, ei kesken, ellei kyseessä ole terveydellinen syy (esim. diabeetikolla verensokerin lasku).

Huolehdithan, että vakuutuksesi on voimassa liikuntaharrastustasi ajatellen.

TUNNIN PERUUNTUMINEN: Tunnin peruuntuminen on mahdollista poikkeustilanteissa, esimerkiksi kun ilmoittautuneita on 3 tai vähemmän, tai ohjaaja sairastuu. Mikäli peruuntuminen koskee kyseisenä päivänä olevaa tuntia, ilmoitamme siitä kaikille ennakkoilmoittautuneille tekstiviestillä. Lisäksi tieto tulee näkyville varausjärjestelmään. Mikäli peruuntuminen koskee seuraavana päivänä olevaa tai sitä myöhemmin pidettävää tuntia, tulee tieto näkyville varausjärjestelmään. Huomioithan, että tällöin ilmoittautuneille ei tule erillistä ilmoitusta.

Koska muutokset ovat mahdollisia, kannattaa tuntitilanne aina tarkastaa kyseisen päivän aamuna varausjärjestelmästä.