KUNTOSALIVALMENNUS

Kuntosaliharjoittelussa valmentajan suunnittelemat ohjelmat ja ohjaus tuovat harjoitteluun oikeat suuntaviivat ja mahtavan kehittymismahdollisuuden!

KUNTOSALIOHJELMA

Kuntosaliharjoittelun aloittamiseen liittyy paljon kysymyksiä. Mitkä liikkeet valitsen? Kuinka paljon painoa tulee valita ja montako toistoa liikettä tehdään? Missä järjestyksessä liikkeet kannattaa suorittaa? Mikäli et ole ihan varma mistä aloittaa, niin suosittelemme oman ohjelman tilaamista. Valmentajan laatima kuntosaliohjelma suunnitellaan henkilökohtaisesti sinulle. Oma henkilökohtainen ohjelma tuo salitreeniin suunnan myös kokeeneemmille treenaajille! Omalla ohjelmalla on mukavaa ja motivoivaa treenata.


KUNTOSALIOHJAUS

Kuntosaliohjauksessa käydään läpi laitteiden käyttöä, niiden säätämistä, suoritusteknikkaa tai esim. liikevaihtoehtoja jotka sopivat tilanteeseesi tai tarpeeseesi juuri nyt. Kaipaat ehkä uutta näkökulmaa treeniin tai ohjeita kuntoutukseen. Usein valmentajan näkökulmilla on valtavan suuri merkitys! Moni haluaa hyödyntää valmentajan tieto-taitoa kuntosaliohjelman aloittamisessa tai sen harjoittelun eri vaiheissa. Suosittelemme hyödyntämään kuntosaliharjoittelun ammattilaisten ohjeita kehittymisen ja harjoittelumotivaation eteenpäin viemiseksi!