KUNTOSALIVALMENNUS

Kuntosaliharjoittelu on yksi tämän hetken suosituimmista kuntoiluharrastuksista! Salitreeni parantaa paitsi kestävyys- ja lihaskuntoa, myös liikkuvuutta ja tuo koko kehoon hyvää ryhtiä!

KUNTOSALIOHJELMA

Kuntosaliharjoittelun aloittamiseen liittyy paljon kysymyksiä. Mitkä liikkeet valitsen? Kuinka paljon painoa tulee valita ja montako toistoa liikettä tehdään? Missä järjestyksessä liikkeet kannattaa suorittaa? Mikäli et ole ihan varma mistä aloittaa, niin suosittelemme oman ohjelman tilaamista. Valmentajan laatima kuntosaliohjelma suunnitellaan henkilökohtaisesti sinulle. Oma henkilökohtainen ohjelma tuo salitreeniin suunnan myös kokeeneemmille treenaajille! Omalla ohjelmalla on mukavaa ja motivoivaa treenata.


KUNTOSALIOHJAUS

Kuntosaliohjauksessa käydään läpi laitteiden käyttöä, niiden säätämistä, suoritusteknikkaa tai esim. liikevaihtoehtoja jotka sopivat tilanteeseesi tai tarpeeseesi juuri nyt. Kaipaat ehkä uutta näkökulmaa treeniin tai ohjeita kuntoutukseen. Usein valmentajan näkökulmilla on valtavan suuri merkitys! Moni haluaa hyödyntää valmentajan tieto-taitoa kuntosaliohjelman aloittamisessa tai sen harjoittelun eri vaiheissa. Suosittelemme hyödyntämään kuntosaliharjoittelun ammattilaisten ohjeita kehittymisen ja harjoittelumotivaation eteenpäin viemiseksi!

HINNASTO

Kuntosaliohjelma 1-jakoinen 50€

Kuntosaliohjelma 2-jakoinen 65€

Kuntosaliohjelma 3-jakoinen 80€

Kuntosaliohjelma 4-jakoinen 95€

Kuntosaliohjelma 5-jakoinen 115€

Kuntosaliohjaus 65€/60min


TILAA OMA KUNTOSALIOHJELMA TAI -OHJAUS


VALMENTAJAESITTELY