Tervetuloa Liikuntakeskus Coreen!

Kiitos, että olet valinnut treenipaikaksesi Liikuntakeskus Coren! ​​​​​​​ Jotta harjoittelusi pääsee heti hyvään vauhtiin, lähetämme sinulle ohessa muutamia vinkkejä.

SISÄÄNPÄÄSY JA MOBIILISOVELLUS

Sisäänpääsy (24/7) tapahtuu Liikuntakeskus Core nimisellä mobiilisovelluksella. Lataa sovellus Play kaupasta tai Appstoresta. Sijaintipalvelut tulee sallia, jotta saat ulko-oven ja portin sovelluksella avattua. Valitse "avaa Coren ovi" valikosta oven sekä portin avaus. Vaihtoehtoisesti tai sovelluksen lisäksi voit lunastaa asiakaspalvelustamme kulkukortin, -lätkän tai kulkurannekkeen (5 €).

Mobiilisovellus helpottaa ja nopeuttaa asiakkuuteen liittyvissä asioiden hoitamisessa. Paitsi että se toimii kulkutunnisteena, löydät sovelluksesta omat käyttäjätiedot, omat laskut ja kulkuoikeudet, kuntosalin kävijälaskurin, Coren ajankohtaiset uutiset ja voit myös lähettää viestejä meille sitä kautta. Lisäksi sovelluksesta löytyy jumppakalenteri ja jumppien varaaminen sekä varausten peruminen tai vahvistaminen onnistuu sovelluksella helpoiten. Mikäli sovelluksen kanssa ilmenee ongelmia, kannattaa aina ensin kirjautua sovelluksesta ulos ja uudestaan sisään. Sillä korjaantuu yleisimmät ongelmat, kuten puuttuvat parametrit ja ilmoittautumisoikeus. Huom! Sovelluksessa on ilmennyt toimintahäiriöitä Huawein puhelimissa.

PUKUHUONEET

Naisten pukuhuone sijaitsee katutasossa kenkätelineiden vieressä. Miesten pukuhuone puolestaan on ylälerrassa. Pukuhuoneissa on lukittavat pukukaapit, WC, suihku ja miesten puolella myös sauna.

KUNTOSALIHARJOITTELU
​​​​​​​
Kuntosaliharjoittelun alkuun pääset sujuvasti Coren helppokäyttöisillä kuntosalilaitteilla. Voit valita sinulle sopivan ajan kuntoilla, sillä liikuntakeskuksemme ovat avoinna 24/7. Huomioithan, että harjoittelun alaikäraja on 14 vuotta.

Lataa tästä kuntosaliohjelma!

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunnassa voit osallistua ohjatuille tunneille. Suosittelemme ennakkovarausta. Huomioithan, että päiväkohtaiset muutokset ovat mahdollisia. Lisätietoa ryhmäliikunnasta ja käytänteistä saat nettisivuiltamme https://lkcore.fi/liikuntaryhmat

Ryhmäliikuntasalit ovat käytössäsi myös itsenäiseen harjoitteluun aina niiden ollessa vapaana. Voit hyödyntää ohjaajiemme videotunteja. Käynnistys tapahtuu helposti salin kosketusnäytöltä. Vapautathan salin viimeistään 15 min ennen aikataulun mukaista seuraavaa tuntia.

Ryhmäliikunta-aikataulun kaikki viikkotunnit sisältyvät kuukausihintaan. Tarjoamme lisäksi erillismaksuisia ekstratunteja sekä eri lajien kursseja.​​​​​​​

Lue kursseista ja ekstratunneista lisää tästä.

Asiakkuuden lisäetuna saat käyttöösi Core ONLINE palvelun. Kirjautumalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi https://lkcore.fi/online Online palveluun, pääset hyödyntämään kattavaa videokirjastoamme.

KUUKAUSIMAKSU
Lasku kuukausimaksusta lähetetään sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen eli sinun ei tarvitse uusia verkkokauppatilausta. Tarkistathan myös roskapostin ja tarjouspostit. Voit halutessasi aktivoida e-laskun omassa verkkopankissasi asiakasnumerollasi. Löydät sen ensimmäisestä laskustasi. Mikäli sinulla on voimassaoleva e-laskusopimus entuudestaan, lähetetään lasku automaattisesti e-laskuna verkkopankkiisi. Laskun eräpäivä on aina laskutuskauden ensimmäinen päivä (päivä, jolloin asiakkuus on aktivoitu). Lasku lähetetään sinulle 14 vrk ennen eräpäivää. Löydät laskun myös Coren mobiilisovelluksesta kohdasta omat laskut. Klikkaa lasku auki laskun numerosta. Maksuvalvontaamme hoitaa Visma, minkä vuoksi laskuista huomautukset tulee tehdä eräpäivään mennessä.
Käyttäessäsi työnantajan tarjoamaa liikuntaetua, lue lisää tästä

Mikäli olet valinnut maksutavaksesi toistuvan korttimaksun, veloitetaan kuukausimaksusi pankki- tai luottokortiltasi kuukausittain tilauspäivämäärän mukaan. Voit päättää tilauksesi koska tahansa Core sovelluksen kautta tai kirjautumalla sisään verkkosivuillamme www.lkcore.fi.

TILILLEOSTO

Voit ostaa minkä tahansa myyntipisteen tuotteen "tilille". Laskutamme sen joko erillisellä myyntilaskulla tai kuukausimaksun yhteydessä jälkikäteen. Kirjoita selkeällä käsialalla nimesi, tuote, tuotteen hinta ja aika listaan, joka löytyy juomakaapin ovesta. Mikäli joudumme tarkastamaan videovalvonnasta epäselviä tapauksia, veloitamme siitä tarkastusmaksun 50 €/h.

TREENIVIIKKOKOODI

Voit tarjota ystävälle, perheenjäsenelle, työkaverille kenelle tahansa tuttavalle ilmaisen treeniviikon. Treeniviikko ladataan verkkokaupasta koodilla lkcoretree. Koodin saa luovuttaa niin monelle henkilölle, kuin haluaa, mutta yksi henkilö voi käyttää koodin vain kerran.

Kiitos että valitsit juuri Coren, toivottavasti viihdyt meillä!

​​​​​​​Asiakkuutesi jatkuu toistaiseksi voimassaolevana ja on irtisanottavissa koska tahansa. Irtisanoutumisilmoitus tehdään kirjallisesti oheisen linkin kautta: https://lkcore.fi/irtisanoutuminen Irtisanomisaika on seuraava täysi laskutuskausi.

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, palautetta tai toiveita. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.


Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa! Otathan Liikuntakeskus Coren seurantaan Facebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä! @liikuntakeskuscore #hymyhyvästäolosta #wearecore #lkcore #liikuntakeskuscore

​​​​​​​
Viihtyisiä treenejä Coressa!


Ystävällisin terveisin
Asiakaspalvelu

Liikuntakeskus Core
Nikintie 1, 90820 Kello
Anjanmutka 2, 90830 Haukipudas
KELLO ja HAUKIPUDAS: 044 554 5787
email: liikuntakeskus@lkcore.fi