LAPSET JA NUORET LIIKUNTAKESKUKSESSA

Vauvoille koppavuorot, lapsille lastenhuone ja nuorille oma treenikortti! Kuntosaliharjoittelun aloittamisen ikäraja on Liikuntakeskus Coressa 14-vuotta.

VAUVAT

Pienten vauvojen vanhemmilla mahdollisuus tulla treenaamaan Corelle koppavuoroilla ma-pe klo 12-15 niin, että vauva on mukana. Sisäänpääsy tapahtuu omalla asiakkuudella. Koppavuorolla vauvat ovat vanhemman treenin ajan kopassa.


PIENET LAPSET

Kellon Corella asiakkaidemme lapsille käytössä on veloitukseton lapsiparkki. Itsenäisesti pärjäävät lapset voivat viettää lastenhuoneessa aikaa vanhempien treenin ajan. Lasten huoneen käytön edellytys on, että lapset pysyttelevät lapsille varatulla alueella. Vanhemman tulee huolehtia, että lapset eivät poistu lastenhuoneesta aulaan tai liikuntatiloihin. Vanhemman tulee tarkastaa lastenhuoneen siisteys ja järjestys ennen kotiinlähtöä. Haukiputaan Corella ei ole lastenhuonetta.


NUORET

Kuntosaliharjoittelun ikäraja on 14-vuotta. Tätä nuoremmat voivat osallistua esim. ohjatuille tunneille, mikäli vanhemmat katsovat tunnin nuorelle sopivaksi.