LISÄÄ TILAA LIIKUNNALLE JA HYVINVOINNILLE!

Liikuntakeskus Corella on suunnitteilla uusi, vuonna 2024 avattava liikunta- ja hyvinvointikeskus Haukiputaalle.

Liikuntakeskus Corella on suunnitteilla uusi, vuonna 2024 avattava liikunta- ja hyvinvointikeskus Haukiputaalle. Rakennukseen sijoittuvat tilava kuntosali, ryhmäliikuntasali mm. tanssi-, jumppa-, ja kehonhuoltokäyttöön sekä pukuhuoneet suihkutiloineen. Myös perheen pienimmät on huomioitu; heille on suunniteltu oma lastenhuone, jossa on mukava viettää aikaa vanhemman treenin ajan! Liikunta-, ja hyvinvointikeskukseen on lisäksi varattu liiketiloja kauneuden-, terveyden-, ja hyvinvoinnin yhteistyöyrityksille.


Coren pitkäaikaisena tavoitteena on ollut rakentaa toiminta-alueelleen laadukkaita, innostavia ja lämminhenkisellä ilmapiirillä varustettuja kuntoilu- ja treenikeskuksia. Sellaisia, joissa liikuntaa voi harrastaa kaikkina vuorokauden aikoina ja monipuolisesti.


”Yhtenä tärkeimmistä arvoistamme on ollut kaikenikäisten ihmisten huomioiminen. Sen johdosta olemmekin innoissamme uusista, esteettömistä tiloista! Sijainti on Takomotiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kävely/pyörätietä pitkin meille pääsee aivan perille asti. Liikuntakeskusta ympäröi tilava pysäköintialue, jossa on huomioitu niin autoilijat, mopolla tai skootterilla saapuvat – kuin pyöräilijätkin. ”


Uusien liikuntatilojen myötä vuodenvaihteessa 14- vuotta täyttävä Liikuntakeskus Core haluaa edelleen lunastaa lupauksensa, jonka on antanut asiakkailleen jo ensimmäisen toimintavuotensa aikana. ” Sen minkä asiakkaamme sijoittavat meihin, pyrimme antamaan takaisin heille- moninkertaisena jos mahdollista”.


”Uuden liikuntakeskuksen suunnittelussa pyritään ottamaan asiakkaiden toiveet ja palautteet mahdollisimman hyvin huomioon. Tällä hetkellä arvostetaan sitä, että harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä ja useita palveluita on mahdollista hyödyntää keskitetysti samasta paikasta: kuntoilu, valmennuspalvelut, lihashuolto/hieronta, kauneudenhoito jne. Liikuntaharrastusten osalta pidetään tärkeänä 24h/7vrk aukioloaikaa, puhtaita tiloja joissa on viileä ja raikas sisäilma, laadukkaita kuntoiluvälineitä sekä monipuolista ryhmäliikuntalajivalikoimaa. Otamme mielellämme asiakkailtamme toiveita ja ideoita vastaan!


Vastavuoroisena kiitoksena asiakkuudesta Coressa, pyritään uuden liikunta- ja hyvinvointikeskuksen rakentaminen toteuttamaan niin suurilta osin kuin mahdollista- paikallisten yritysten toimesta.


Liikuntakeskus Core kiittää paikallisia- ja myös kauempaakin matkaavia asiakkaitaan pitkäaikaisesta asiakkuudesta sekä toivottaa uudet liikunnasta ja hyvinvoinnista innostuneet kuntoilijat tervetulleeksi Corelle!