PT MATLEENA NISKANEN

Moikka! Olen Matleena, koulutettu Personal Trainer sekä kuntosaliohjaaja (Trainer4you)

Kilpaurheilen fitnesslajeissa (Body fitness ja Wellness fitness) mutta asiakkaita minulla on laidasta laitaan kuten vasta-alkajia, nuoria, elämäntapamuuttujia, fitness-harrastajia tai muun lajin urheilijoita sekä oman hyvinvointinsa vuoksi treenaavia.

Minulle on tärkeää että harjoittelu on nousujohteista, liikkeet tehdään puhtaasti mutta kun treenikokemusta karttuu, nostamme nousujohteisesti myös voimatasoja. Haluan että asiakkaani oivaltaa että salilla treenataan laadukkaasti ja tarpeeksi kovaa, muttei kuitenkaan liikaa. Haluan myös opettaa minkälaisia positiivisia vaikutusta riittävällä terveellisellä ruoalla on kehoon ja mieleen, herkkuhetkiä unohtamatta.

Omat vahvuusalueeni valmennuksessa ovat kehon muokkaus (painonpudotus, lihasmassan kasvatus ja kiinteytyminen) sekä aloittelijat ja elämäntapamuuttujat. Myöskin lajinomaisen harjoittelun optimointi on erikoisalaani (esim. tanssi, jalkapallo, jääkiekko/luistelu, ratsastus tms).

Autan mielelläni myös asiakastani löytämään itselleen sopivan säännöllisen rytmin niin ruokailuihin kuin liikuntaan omaan arkeen sopien. Jos puntari tai ruokavaaka ei ole sinun juttusi, niitä ei ole pakko käyttää tai niihin voi opetella. Teemme valmennuksesta juuri sinun näköisesi.

Valmennukseeni voivat tulla niin aloittelijat kuin kokeneetkin treenaajat! Kokemusta minulta löytyy nuorista harjoittelijoista vanhempiin miehiin ja naisiin, urheilijoista vasta-alkajiin.


PT-valmennusten lisäksi palveluihini kuuluu kuntosali- tai kotitreeniohjelmat, yksittäiset treenikerrat – ja ohjaukset, ruokavalio-ohjelmat, ravintoneuvonta sekä Fitness poseeraustunnit.

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!


YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


KUNTOSALIOHJELMAN TILAAMINEN


PERSONAL TRAINER YHTEISTYÖN ALOITTAMINEN


PERSONAL TRAINER VALMENNUSSOPIMUS


PERSONAL TRAINER VALMENNUSJAKSON PALAUTE