PT MATLEENA NISKANEN

Heippa! Nimeni on Matleena Niskanen.

Olen koulutettu Personal Trainer sekä kuntosaliohjaaja. Olenkin jo Corella tuttu asiakaspalvelun sekä kuntopiirien ja kuntosaliryhmien puolelta. Kilpailen itse lajissa Body Fitness ja kuntosalilla olen treenannut jo useiden vuosien kokemuksella 4-5 kertaa viikossa.

Omat vahvuusalueeni valmennuksessa ovat painon pudottaminen, kehon kiinteytys ja muokkaus, lihasmassan kasvatus sekä säännöllisen rytmin löytyminen niin ruokailuihin kuin liikuntaan omaan arkeen sopien. Myös aikataulutus on yksi vahvuusalueistani. Myöskin lajinomaisen harjoittelun optimointi on erikoisalaani (esim. tanssi, jalkapallo, jääkiekko, ratsastus tms). Jos koet kaipaavasi apua esimerkiksi näissä asioissa, ota yhteyttä niin sovitaan aika konsultaatioon!

Valmennukseeni voivat tulla niin aloittelijat kuin kokeneetkin treenaajat! Kokemusta minulta löytyy nuorista harjoittelijoista vanhempiin miehiin ja naisiin, urheilijoista vasta-alkajiin.

Vaikka oma arkeni on tarkkaa ruokia ja treenejä myöten, jokainen valmennussuhde on erilainen. Jos puntari tai ruokavaaka ei ole sinun juttusi, niitä ei ole pakko käyttää tai niihin voi opetella. Teemme valmennuksesta juuri sinun näköisesi.

Haluan että asiakkaani oivaltaa että salilla treenataan laadukkaasti ja tarpeeksi kovaa, muttei kuitenkaan liikaa. Haluan myös opettaa minkälaisia positiivisia vaikutusta riittävällä terveellisellä ruoalla on kehoon ja mieleen, herkkuhetkiä unohtamatta.

PT-valmennusten lisäksi palveluihini kuuluu treeniohjelmat, yksittäiset treenikerrat – ja ohjaukset, ruokavalio-ohjelmat sekä ravintoneuvonta.

Personal training esitietolomake