PERSONAL TRAINER MATLEENA KOLEHMAINEN

Moikka! Olen Matleena, koulutettu Personal Trainer sekä kuntosaliohjaaja (Trainer4you)

Omat vahvuusalueeni valmennuksessa ovat kehon muokkaus (painonpudotus ja lihasmassan kasvatus) sekä aloittelijat ja elämäntapamuuttujat. Myöskin lajinomaisen harjoittelun optimointi on erikoisalaani (esim. fitness, tanssi, luistelu, ratsastus jne).

Kilpaurheilen Wellness fitness-lajissa aktiivisesti mutta asiakkaita minulla on laidasta laitaan kuten vasta-alkajia, nuoria, elämäntapamuuttujia ja painonpudottajia, fitness-harrastajia tai muun lajin urheilijoita sekä ihan vain kokonaisvaltaisen hyvän olon treenaajia.

Minulle on tärkeää että harjoittelu on nousujohteista, liikkeet tehdään puhtaasti mutta kun treenikokemusta karttuu, nostamme nousujohteisesti myös voimatasoja. Haluan että asiakkaani oivaltaa että salilla treenataan laadukkaasti ja tarpeeksi kovaa, muttei kuitenkaan liikaa. Haluan myös opettaa minkälaisia positiivisia vaikutuksia riittävällä terveellisellä ruoalla on kehoon ja mieleen, muusta elämästä nauttimista unohtamatta! Terveellisen ruokailun ei tarvi missään nimessä olla yksitoikkoista tai tylsää.

Autan mielelläni myös asiakastani löytämään itselleen sopivan säännöllisen rytmin niin ruokailuihin kuin liikuntaan omaan arkeen sopien. Jos puntari tai ruokavaaka ei ole sinun juttusi, niitä ei ole pakko käyttää tai niihin voi opetella. Teemme valmennuksesta juuri sinun näköisesi.

Valmennukseeni voivat tulla niin aloittelijat kuin kokeneetkin treenaajat!

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!


YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


KUNTOSALIOHJELMAN TILAAMINEN


PERSONAL TRAINER YHTEISTYÖN ALOITTAMINENPERSONAL TRAINER VALMENNUSSOPIMUS


PERSONAL TRAINER VALMENNUSJAKSON PALAUTE