PT- YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennuksessa pääset kuntoilemaan personal trainerin ohjauksessa ja juuri sinulle suunnitelluilla treeniohjelmilla!

Halusitpa olla energisempi, hyväkuntoisempi, vahvempi, fitimpi tai hyvinvoivempi - kannattaa ehdottomasti kokeilla personal trainer valmennusyhteistyötä!


KUNTOSALIOHJELMA

Kuntosaliohjelma ohjaa harjoittelua nousujohteisesti ja oikeassa järjestyksessä. Ohjelman jaollisuus (1-5 jakoinen) valitaan sen mukaan, missä vaiheessa harjoittelua olet ja montako treeniä teet viikossa. Usein ensimmäinen ohjelma on yksijakoinen, eli kaikki lihasryhmät treenataan yhden harjoituskerran aikana. Suosittelemme, että ohjelman opastuksen, säätöjen ja painojen tarkastuksen sekä liiketekniikoiden opastuksen tekee sinulle ohjelman laatinut valmentaja.
PT- YKSILÖVALMENNUS

Personal trainerit ovat liikunnan ja ravitsemuksen ammattilaisia. Yhteistyön alkaessa harjoittelusi ja tarvittaessa myös ruokavaliosi ohjenuorana toimivat valmentajan laatimat suunnitelmat ja ohjelmat. Häneltä saat myös ohjeita ja vastauksia kysymyksiin, joita matkan varrella herää. Valmentaja on se henkilö, jonka kanssa saat jakaa ilon tunteita omasta kehityksestä ja onnistumisista! Personal trainer on liikunta-alan ammattilainen, joka osaa auttaa sinua liikuntaharjoittelun lisäksi myös ruokavalioon/muihin kysymyksiin liittyen.

Personal trainer valmennukset sisältävät alkukartoituksen,ohjelmoinnin, treenivalmennukset ja yhteydenpidon valmentajan kanssa valitulla tavalla. Treenivalmennuksien määrä on singlessä yksi, duossa kaksi, triossa kolme ja quatrossa neljä kuukaudessa. Valmennuskuukausien määrä on valittavissasi. Valmennus ei sisällä liikuntakorttia. Valmennuksen voi aloittaa myös kahden henkilön tiimissä, jolloin henkilöhinnasta myönnetään 20% alennus.

Hinnat: PT Single 120€/kk, PT Duo 170€/kk, PT Trio 220€, PT Quatro 270€. Hinta ei sisällä liikuntakorttia.