SISÄPYÖRÄILY

Sisäpyöräilystä saat huippufiilikset päivään! Mukava treeni hyvän musiikin tahdittamana

Sisäpyöräily on yksi suosituimmista kuntoilutavoista Kellon Corella. Tilava ja tehokkaalla viilennys-ilmastoinnilla varustettu sali, uusimmat Body Biken Smart Connect ja -Supreme sisäpyörät sekä ohjaajien suunnittelemat eritasoiset tunnit rytmikkään musiikin tahdeissa takaavat huippufiilikset treeniin!

Lisää boostia treeniin saat suositusta Polar Club sykeohjausjärjestelmästä. Useimmat tunneistamme on sykeohjattuja, jolloin sinun on helppo noudattaa tunnin tavoitetta. Osallistuminen sykeohjaukseen on vapaaehtoista ja voit ilman muuta seurata sykettäsi ainoastaan omasta laitteestasi tai osallistua tunneille ilman sykeseurantaa. Voit liittää oman Polar laitteesi helposti Polar Club sykeohjausjärjestelmään kirjautumalla oman Polar Flow tilin salasanalla. Kirjautuminen tehdään vain kerran ja jatkossa Polar Club muistaa sinut. Mikäli sinulla ei ole omaa Polar laitetta, voit hyödyntää sykeohjausta Coren lainasensorilla. Sykkeen seuraaminen ja oman kehon tuntemuksen yhdistäminen opettaa meitä kuuntelemaan omaa kehoa. Suosittelemme kokeilemaan.

Toinen hyvä lisä tunneillamme on Bodybike Smart sovelluksen liittäminen pyöriin. Suosittelemme lataamaan sovelluskaupasta Bodybike Smart sovelluksen. Tämän avulla pystyt seuraamaan mm. tehoja eli watteja, pyöritysnopeutta ja ajettua matkaa kilometreissä. Tehoharjoittelussa olennainen tieto on oma henkilökohtainen FTP (Functional Threshold Power). FTP-arvo kuvaa tehoa, jota pystyt ylläpitämään noin tunnin ajan. Coressa järjestetään FTP-testiajoja säännöllisesti syyskuusta-huhtikuuhun n. 1 testi/kk. FTP-testi tehdään 20 minuutin testinä, jossa ajetaan mahdollisimman tasaisella teholla koko testin ajan. Käytännössä testi ajetaan niin kovaa, kuin jaksetaan alusta loppuun. Testinaikainen keskisyke kuvaa kohtuullisen luotettavasti anaerobista kynnystä. Testin keskitehosta lasketaan FTP-arvo kertomalla se luvulla 0,95. Tästä saadaan laskettua harjoittelualueet eri ominaisuuksille. Kuten Polar Club sykeohjausjärjestelmä, myös Bodybike Smart sovellus on vapaaehtoinen ja tunneille voi osallistua ilman minkäänlaista mittausta.
​​​​​​​