TERVETULOA KAMPPAILUN PERUSKURSSILLE!

PERUSKURSSI ALKAA

Peruskurssi alkaa Ma 5.12.22 klo 17.00 Kellon Coren kamppailu salissa. Peruskurssi jatkuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.00. Treenejä ei pidetä arkipyhinä. Treenikertojen määrään vaikuttaa osallistujamäärä: kesto 8h-10 hlö | kesto 7h- 9hlö | kesto 6h- 8hlö | kesto 5h - 7hlö | kesto 4h - 5-6hlö | kesto 3h - 4hlö. Ajantasaisen ilmoittautumistilanteen voit tarkastaa ajanvarausjärjestelmästä.

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu 40 € suoritetaan ennakkoon verkkokaupassa. Suosittelemme maksua jo tänään, jolloin maksusuorituksesi näkyy näkyy meillä ajoissa. Verkkokaupan löydät tämän infokirjeen lopusta tai mobiiliappista. Verkkokaupan maksutavat: verkkomaksu, luottokorttimaksu, Smartum, e-passi. Mikäli maksat peruskurssin muilla liikuntaeduilla (esim. Eazybreak, Edenred, Tyky), otathan yhteyttä Coren asiakaspalveluun sp.liikuntakeskus@lkcore.fi tai p.044-5545787. Maksusuoritus aktivoi sisäänpääsyn Liikuntakeskus Coreen peruskurssin ajaksi.

SISÄÄNPÄÄSY

Sisäänpääsy tapahtuu pääovesta ja kulkuportista mobiiliappilla tai kulkukortilla. Mobiiliappin voit ladata veloituksetta Playkaupasta tai Applestoresta. App löytyy nimellä Liikuntakeskus Core. Huomioithan, että appia ei ole saatavilla Windows-puhelimiin. Rekisteröidy ja kirjaudu appiin. Saapuessasi valitse "avaa Coren ovi", "Kello ulko-ovi", "Kello portti". Vaihtoehtoisesti voit hankkia kulkukortin (5€) ennakkoon asiakaspalvelusta.

VAATTEET JA VARUSTEET

Varaa mukaan lajiin sopivat liikuntavaatteet. Useimpiin kamppailulajeihin sopivat t-paita ja shortsit / trikoot. Tarkastathan ettei vaatteissa ole vetoketjuja tai hilettä /glitteriä tms. Tatamilla treenataan avojaloin. Jotta tatami pysyy puhtaana, on tärkeää että kädet ja jalat ovat pestyt ja puhtaat tatamille mennessä. Pukuhuoneista tatamille siirryttäessä suosittelemme sandaaleiden käyttöä. Hygieniasyistä kengillä ei saa mennä tatamille, lukuunottamatta sellaisia paini-/nyrkkeilytossuja joita ei käytetä muualla. Mikäli käytät tällaisia tossuja, puethan ne jalkaan vasta tatamin laidalla ja riisu heti lähtiessäsi tatamilta. Näin vältämme lian ja pöpöjen siirtymisen kengänpohjien mukana tatamille. Harjoitteluvarusteet saa alkuun Coresta. Suosittelemme kuitenkin omien varusteiden hankkimista mahdollisimman pian. Yhteiskäytössä olevien varusteiden (esim. nyrkkeilyhanskat) parasta mahdollista hygieniaa emme aina voi taata. Suosittelemme hyödyntämään yhteistyökumppaniemme tarjoamaa alennusta varustehankintoihin. Tilausosoitteen ja alennuskoodin löydät kamppailusalin seinältä. Koska kyseessä on kontaktilaji, on erityisen tärkeää että huolehdit aina treenivaatteiden hyvästä puhtaudesta. Yhtä tärkeää on huomioida kanssatreenaajat huolehtimalla hyvin omasta hygieniasta. Raikkaan tuoksuisten kavereiden kanssa on mukava treenata! Vältä kuitenkin voimakkaiden parfyymeiden/ tuoksujen käyttöä. Tarkasta että kyntesi ovat lyhyet. Poista korut treenien ajaksi. Huomioi, että tarttuvat ihosairaudet ovat este osallistumiselle.

OHJAAJA
Ohjaajana peruskurssilla toimii Arto Vuoma
- Valmentajan ammattitutkinto, lajina thainyrkkeily
- Ainoana Suomessa sekä ainoana suomalaisena Ironman Kickboxing musta vyö
- Ainoa Suomen Krav Maga Liiton musta vyö Pohjois-Suomen alueella
- 2.Dan MAAS Finland Ju Jitsu

Arto on
kokenut ja pidetty valmentaja!

PERUUTUSEHTO

Osallistumispaikan peruutus tulee tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja maksu veloitetaan täysimääräisenä. Esteen sattuessa voit sopia osallistumispaikan siirrosta seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan tai luovuttaa osallistumispaikan valitsemallesi henkilölle. Maksusta vapautuminen ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Peruutuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sp. liikuntakeskus@lkcore.fi

PERUSKURSSIN JÄLKEEN

Peruskurssin jälkeen voit osallistua harrastajaryhmiin. Jatkossa osallistuminen onnistuu seuraavilla vaihtoehdoilla:

  1. Tutustumiskuukaudella 19,95€/ 1 kuukausi * Tämä vaihtoehto uusille asiakkaille!
  2. Kuukausiasiakkaana 39,90€/kk
  3. 10x sarjakortilla 79€


Kiitos vielä ilmoittautumisesta! Lähetäthän viestiä meille sp. liikuntakeskus@lkcore.fi mikäli sinulla jäi kysyttävää.