TIETOA KUNTOSALIVÄLINEISTÖSTÄ

Kuntosalilta löydät mm. cardio-, ja vipuvarsilaitteita, taljoja ja vapaita painoja. Tutustu tästä tarkemmin!

CARDIO- JA VIPUVARSILAITTEET

Cardiolaitteet sopivat sekä verryttelyyn että kestävyysharjoituksiin. Liikuntakeskus Coren kuntosaleilla on mm. juoksumattoja, kuntopyöriä, crosstrainereita ja soutulaiteita.

Vipuvarsilaitteet mahdollistavat turvallisen harjoittelun oikeilla ja ohjatuilla liikeradoilla. Sen johdosta ne sopivat hyvin kuntosaliharjoittelua aloittaville. Vipuvarsilaitteita käytetään myös vaativassa voimaharjoittelussa. Coren kuntosaleilla on mm. alasveto-, pystypunnerrus ja rintalihaslaitteita.

TALJA- JA LEVYKUORMITTEISET LAITTEET

Taljalaitteissa olevien vaijereiden johdosta liikeradat ovat vapaammat. Taljoilla tehdään mm. vetoharjoitteita. Taljojen vaijerin päässä on haka, johon on valittavissa erilaisia otekahvoja. Coren kuntosaleilla on mm. ylätalja, alatalja ja ristitalja.

Levypainokuormitteisiin laitteisiin lisätään painoa levykiekoilla. Kuntosaleiltamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia levykiekkokuormitteisia laitteita, mm. jalkaprässit, hack-kyykyt ja smith-telineet

VAPAAT PAINOT JA PAINONNOSTOALUE

Liikuntakeskus Coren kuntosaleilla on paljon vapaita painoja, kuten levytankoja ja -painoja sekä käsipainoja. Käsipainoja on 60kg saakka.

Vapaapainoharjoitteluun on varattu paljon tasa- ja vinopenkkejä sekä erilaisia telineitä ja erikoistankoja.

Coren molemmissa liikuntakeskuksissa on painonnostolava.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Toiminnalliselle harjoittelulle on Coressa hyvät puitteet ja tilaa tehdä monipuolisia koko kehon treeniliikkeitä. Kuntosaleilta löydät kattavasti pienvälineitä, mm. kahvakuulia, boxeja ja muita harjoitteluvälineitä.

Kuntosalilla voi tehdä myös voimistelullisia ja liikkuvuutta parantavia harjoitteita. Löydät Coren saleilta mm. kuminauhoja, puolapuut ja patjat.