Tervetuloa Liikuntakeskus Coreen!

Kiitos, että olet valinnut treenipaikaksesi Liikuntakeskus Coren! ​​​​​​​ Jotta kokemuksesi tutustumiskuukaudesta olisi mahdollisimman antoisa, lähetämme sinulle ohessa muutamia vinkkejä.

SISÄÄNPÄÄSY JA MOBIILISOVELLUS

Sisäänpääsy (24/7) tapahtuu Liikuntakeskus Core nimisellä mobiilisovelluksella. Lataa sovellus Play kaupasta tai Appstoresta. Sijaintipalvelut tulee sallia, jotta saat ulko-oven ja portin sovelluksella avattua. Valitse "avaa Coren ovi" valikosta oven sekä portin avaus. Vaihtoehtoisesti tai sovelluksen lisäski voit lunastaa asiakaspalvelustamme kulkukortin, -lätkän tai kulkurannekkeen (5 €).

Mobiilisovellus helpottaa ja nopeuttaa asiakkuuteen liittyvissä asioiden hoitamisessa. Paitsi että se toimii kulkutunnisteena, löydät sovelluksesta omat käyttäjätiedot, omat laskut ja kulkuoikeudet, kuntosalin kävijälaskurin, Coren ajankohtaiset uutiset ja voit myös lähettää viestejä meille sitä kautta. Lisäksi sovelluksesta löytyy jumppakalenteri ja jumppien varaaminen sekä varausten peruminen tai vahvistaminen onnistuu sovelluksella helpoiten. Mikäli sovelluksen kanssa ilmenee ongelmia, kannattaa aina ensin kirjautua sovelluksesta ulos ja uudestaan sisään. Sillä korjaantuu yleisimmät ongelmat, kuten puuttuvat parametrit ja ilmoittautumisoikeus. Huom! Sovelluksessa on ilmennyt toimintahäiriöitä Huawein puhelimissa.

PUKUHUONEET

Naisten pukuhuone sijaitsee katutasossa kenkätelineiden vieressä. Miesten pukuhuone puolestaan on ylälerrassa. Pukuhuoneissa on lukittavat pukukaapit, WC, suihku ja miesten puolella myös sauna.

KUNTOSALIHARJOITTELU
Kuntosaliharjoittelun alkuun pääset sujuvasti Coren helppokäyttöisillä kuntosalilaitteilla. Voit valita sinulle sopivan ajan kuntoilla, sillä liikuntakeskuksemme ovat avoinna 24/7. Huomioithan, että harjoittelun alaikäraja on 14 vuotta.

Lataa tästä kuntosaliohjelma!

RYHMÄLIIKUNTA
Ryhmäliikunnassa voit osallistua ohjatuille tunneille. Suosittelemme ennakkovarausta. Huomioithan, että päiväkohtaiset muutokset ovat mahdollisia. Lisätietoa ryhmäliikunnasta ja käytänteistä saat nettisivuiltamme https://lkcore.fi/liikuntaryhmat

Ryhmäliikuntasalit ovat käytössäsi myös itsenäiseen harjoitteluun aina niiden ollessa vapaana. Voit hyödyntää ohjaajiemme videotunteja. Käynnistys tapahtuu helposti salin kosketusnäytöltä. Vapautathan salin viimeistään 15 min ennen aikataulun mukaista seuraavaa tuntia.

Asiakkuuden lisäetuna saat käyttöösi Core ONLINE palvelun. Kirjautumalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi palveluun, voit valita mieleisesi tuntitallenteen videokirjastostamme.


ASIAKKUUDEN JATKO JA LASKUTUS

Asiakkuutesi jatkuu tutustumiskuukauden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana. Mikäli et halua jatkaa kuukausiasiakkuutta, irtisanothan sopimuksen 14 päivän kuluessa.

​​​​​​​
Toistaiseksi voimassaolevan kuukausiasiakkuuden hinta on 33,90 €/kk ja se laskutetaan kuukausittain sähköpostilaskulla. Lasku lähetetään 14 vrk ennen eräpäivää antamaasi sähköpostiosoitteeseen. (Tarkistathan myös tarjous- ja roskapostin). Laskun eräpäivä on laskutuskauden ensimmäinen päivä. Löydät laskun myös Coren mobiilisovelluksesta kohdasta omat laskut. Klikkaa lasku auki laskun numerosta. Käyttäessäsi työnantajan tarjoamaa liikuntaetua, lue lisää tästä.

Mikäli olet valinnut maksutavaksesi toistuvan korttimaksun, veloitetaan kuukausimaksusi pankki- tai luottokortiltasi kuukausittain tilauspäivämäärän mukaan.

​​​​​​​Toistaiseksi voimassaolevassa asiakkuudessa on yhden laskutuskauden mittainen irtisanomisaika. Yksi laskutuskausi on eräpäivästä (= asiakkuuden aktivointipäivä) seuraavan kuun edeltävään päivään (ei kalenterikuukausi). Kuukausiasiakkuus irtisanotaan tästä: https://lkcore.fi/irtisanoutuminen/

TILILLEOSTO

Voit ostaa minkä tahansa myyntipisteen tuotteen "tilille". Laskutamme sen joko erillisellä myyntilaskulla tai kuukausimaksun yhteydessä jälkikäteen. Kirjoita selkeällä käsialalla nimesi, tuote, tuotteen hinta ja aika listaan, joka löytyy juomakaapin ovesta. Mikäli joudumme tarkastamaan videovalvonnasta epäselviä tapauksia, veloitamme siitä tarkastusmaksun 50 €/h.

Kiitos että valitsit juuri Coren, toivottavasti viihdyt meillä!

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, palautetta tai toiveita. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa! Otathan Liikuntakeskus Coren seurantaan Facebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä! @liikuntakeskuscore #hymyhyvästäolosta #wearecore #lkcore #liikuntakeskuscore

Viihtyisiä treenejä Coressa!

Ystävällisin terveisin
Asiakaspalvelu

Liikuntakeskus Core
Nikintie 1, 90820 Kello
Anjanmutka 2, 90830 Haukipudas
KELLO ja HAUKIPUDAS: 044 554 5787
email: liikuntakeskus@lkcore.fi